Guidet tur til Brooklyn, Queens og The Bronx

Kjøp billetter nå
Guidet tur til Brooklyn, Queens og The Bronx

Bli med på en guidet tur til Brooklyn, Queens og The Bronx, dette er en utmerket mulighet til å utforske New Yorks mindre kjente bydeler. Førstegangs- og annengangsbesøkende fokuserer som regel på Manhattan, og hvorfor skulle de ikke gjøre det? Det er der man finner de mest bemerkelsesverdige severdighetene. Hvis du allerede har sett disse høydepunktene eller hvis du interessert i å oppleve en side av New York med færre turister; bli med på denne turen. Det er en unik sjanse for å oppdage den autentiske kulturen i Brooklyn, Queens og The Bronx!

Bestill billetter til en guidet tur til Brooklyn, Queens og The Bronx her

New York; en by med kontraster

I Harlem kommer du til å se historiske steder, som Apollo-teateret hvor mange store artister har hatt sin debut. Bussen kommer til å krysse over Harlem River til The Bronx og kjøre forbi den berømte Yankee Stadium, hjemmet til baseball-laget New York Yankees. Du kommer også til å få se noen flotte eksempler på gatekunst i The Bronx.

På veien til Queens kan du beundre byens flotte skyline. Du kommer sikkert til å bli forbløffet over de store kontrastene mellom de to bydelene. Det aller mest spesielle er blandingen av ulike etnisiteter som bor sammen i Queens. Derfor er det kanskje ikke overraskende at denne bydelen er det stedet i verden med aller flest etniske restauranter. Du kommer også til å passere forbi Citi Field Stadium, hjemmebanen til New York Mets, hvor du stopper i Flushing Meadows.

Guidet tur til Brooklyn, Queens og The Bronx - Harlem Guidet tur til Brooklyn, Queens og The Bronx - Yankee Stadium

Smeltedigel

I Brooklyn kommer du til å få se med egne øyne hvorfor nabolaget har spilt en stor rolle når det gjelder utviklingen av hipster-generasjonen, takket være sine ulike lokale hotspots og et livlig nabolag. Du kommer også til å få se det autentiske jødiske nabolaget hvor det ser ut som om tiden har stått stille, og stemningsfulle DUMBO.

I løpet av turen kommer du til å stoppe på flere forskjellige steder for å ta en titt rundt og for å ta bilder. Gjennom hele turen kommer guiden til å fortelle deg alt om nabolagene etterhvert som gruppen passerer forbi. Kort oppsummert, denne turen lar deg oppleve de fascinerende kontrastene mellom New Yorks forskjellige bydeler og områder. Det er jo akkurat dette som gjør byen til et så interessant smeltedigel av ulike kulturer.

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong som du enten kan printe ut og bruke som billett for turen, eller vise frem på smarttelefonen din som en mobilbillett.

  • Varighet: omtrent 6 eller 7 timer
  • Avgangssted: Grand Central Terminal
  • Avgangstider: 08:30

Bestill billetter til en guidet tur til Brooklyn, Queens og The Bronx her

Guidet tur til Brooklyn, Queens og The Bronx - Bronx Street Art Guidet tur til Brooklyn, Queens og The Bronx - Unisphere

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt