Halloweenfester i New York 2021

Halloweenfester i New York

Halloweenfester i New York skjer alltid i slutten av oktober. Halloween er en populær høytid som feires over hele USA. Hus dekoreres med skjeletter og spindelvev i ukene før, og på selve dagen går barn fra dør til dør for å samle inn så mye godteri som mulig. Halloween er også en flott høytid for voksne, og mange fester blir arrangert i New York. Feststemte mennesker tar på seg sine skumleste kostymer og drar ut til de mest trendy barene og klubbene for å feire Halloween, og du kan bli med!

Billetter for 2021 er ikke tilgjengelig enda
Ønsker du å motta en e-post så snart billettene er tilgjengelige? Send en e-post til [email protected], så gir jeg deg beskjed samme dag som billettene blir lagt ut for salg!

Billetter til Halloween i New York

På lørdagen før Halloween, og noen ganger på selve dagen, finner man Halloweenfester på flere ulike steder rundt omkring i New York. Ta på deg ditt beste Dracula- eller zombie-kostyme og fest med New Yorkere på berømte rooftop-barer som for eksempel Skyroom og PH-D. Disse festene arrangeres som oftest på lørdag kveld, det er lange køer utenfor, og ingen garanti for å komme inn. Med en rimelig priset billett til en av disse festene vil du imidlertid være garantert inngang til disse barene. For enkelte av de er det også en drink inkludert. Til og med den verdenskjente Playboy Club, med sine velkjente kaniner, arrangerer en maskeradefest for Halloween.

På selve Halloween-kvelden, 31. Oktober, kan du delta i Playboy Club Halloween Upside Down Party. Den samme kvelden, vel kjente rooftop baren 230 Fifth blir om til Djevelens Himmel. Der kan du nyte en DJ forestilling hos The Witching Hour Party på Up&Down.

Erics tips: De fleste Halloweenfestene arrangeres på lørdagen før Halloween. Det arrangeres imidlertid fester også på fredagen, og på selve dagen. Så pass på at du veldig riktig dato under bestillingen.

Cruise med Halloween-tema

Det er ikke bare roofttop-barer som arrangerer Halloweenfester i New York, du kan nemlig også kjøpe billetter til en skrekkfylt aften du ikke vil glemme på en yacht. De festene du finner billetter til via lenkene nedenfor er de beste, men enhver utekveld i New York vil alltid være unik uansett hvor du ender opp.

Kjøp dine billetter til Halloweenfest på en yacht her

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter