Halloweenfester i New York 2024

Halloweenfester i New York

Halloweenfester i New York skjer alltid i slutten av oktober. Halloween er en populær høytid som feires over hele USA. Hus dekoreres med skjeletter og spindelvev i ukene før, og på selve dagen går barn fra dør til dør for å samle inn så mye godteri som mulig. Halloween er også en flott høytid for voksne, og mange fester blir arrangert i New York. Feststemte mennesker tar på seg sine skumleste kostymer og drar ut til de mest trendy barene og klubbene for å feire Halloween, og du kan bli med!

Contents

Billetter til Halloween i New York

Helgen før Halloween, og noen ganger på selve dagen, finner man Halloweenfester på flere ulike steder rundt omkring i New York. Ta på deg ditt beste Dracula- eller zombie-kostyme og fest med Newyorkere på berømte rooftop-barer og klubber. Disse festene arrangeres som oftest på lørdag kveld, det er lange køer utenfor, og ingen garanti for å komme inn. Med en rimelig priset billett til en av disse festene vil du imidlertid være garantert inngang til disse festene. For enkelte av de er det også en drink inkludert. Du kan for eksempel bli med på Witches’ Ball på Ascent Lounge med flott musikk, en førsteklasses åpen bar og vakker utsikt over Central Park.

Klikk her for en full oversikt over alle festene

Erics tips: De fleste Halloweenfestene arrangeres på lørdagen før Halloween. Det arrangeres imidlertid fester også på fredagen, og på selve dagen. Så pass på at du veldig riktig dato under bestillingen.

House of Spirits

Feir Halloween i et hjemsøkt herskapshus med cocktailer. Nyt en natt fylt med magi, tarotlesing, Ouija-brett og streifende tilskuere. Kom ansikt til ansikt med spøkelsene til de forstyrrede pasientene til psykiateren som pleide å bo i huset. House of Spirits er en oppslukende opplevelse som ligger i Downtown Manhattan, inspirert av de siste dagene til Grigori Rasputin, den gamle guden Veles og andre slaviske folkeeventyr gjennom århundrene.

Kjøp dine billetter til House of Spirits her

Cruise med Halloween-tema

Det er ikke bare roofttop-barer som arrangerer Halloweenfester i New York, du kan nemlig også kjøpe billetter til en skrekkfylt aften du ikke vil glemme på en yacht. Kle deg opp i ditt beste kostyme og gjør deg klar for å danse mens du nyter drinker med utsikt over New Yorks Skyline.

Billetter er for øyeblikket ikke tilgjengelig

Halloweenfester i New York - Drinker  Halloweenfester i New York - Kostymer

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt