Happy hour-cruise i New York

Kjøp billetter nå
Happy Hour Cruise i New York

Bli med på happy hour-cruise i New York hvor du kan ta deg en drink og seile på elvene som omgir New York mens du beundrer skylinen. Cruiset er populært både blant turister og lokalbefolkningen, noe som betyr at du kan mingle med et interessant utvalg av folk. Nyt en varm (sommer)kveld på dekk og drikk en øl eller et glass vin mens du beundrer utsikten og nyter solnedgangen.

Book happy hour-cruise her

Alive After Five Cruise

Du går om bord på Alive After Five Cruise på Pier 15 i Downtown Manhattan. Den enkleste måten å komme hit er med subway. Båten seiler først på East River mot Manhattans sørspiss. Koble av med noe å drikke mens du ser Downtown Manhattan passere forbi.

Har du mer energi på lager? Da vil du definitivt sette pris på DJ-en om bord. Foretrekker du fred og ro, kan du gå ut på dekk og bare nyte utsikten over Manhattan. Du kan kjøpe snacks og drikkevarer ombord.

Praktisk informasjon

Etter å ha bestilt cruiset, mottar du en kupong som fungerer som billetten din. Print den ut eller vis den frem på mobilen din.

  • Varighet: 2 timer
  • Avgangssted: Pier 15
  • Avgangstid: kl. 18:00
  • Denne båtturen er sesongbasert

Book happy hour-cruise her

Happy Hour Cruise in New York - Øl Happy Hour Cruise i New York - Seiler på East River

Partybåt i New York

Har du heller lyst til å gå på fest enn å ta deg noen rolige drinker? Da er dette båten for deg! Bli med på en kveld på byen i New York på denne 4 timer lange båtturen «La Barca After Darka». Drinker, DJ og den fantastiske Manhattan-skylinen gjør at du får en uforglemmelig tur på byen! Rundt kl. 22  vender båten tilbake til fastlandet hvor du kan (om du har mer energi i deg) fortsette festen på en av New Yorks mange barer eller klubber.

Book Partybåt i New York her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt