Helikoptertur og ruter i New York

Kjøp billetter nå
Helikoptertur og ruter i New York

Hva er de forskjellige rutene på en helikoptertur i New York? Hvilke attraksjoner passerer du? Se alle mine tips her, og bestill den riktige helikopterturen for deg.

Klikk her for å se bilder fra en helikoptertur

Nedenfor finner du en beskrivelse av de forskjellige helikoperturene, og tre av rutene er markert på kartet. Det tilbys ikke lenger helikopterturer fra Manhattan på søndager. Dette medfører også at de andre dagene blir raskere utsolgt, så det er best å reservere plass før du reiser til New York.

Contents

Manhattan Sky, Scenic og Grand Island helikoptertur

Ruten med den rød linjen kalles Manhattan Sky Tour. Denne helikopterturen tar rundt 12-15 minutter og er den korteste av alle turene. Turen koster rundt 2697 kr, noe som også gjør turen til den billigste.

Bestill Manhattan Sky Tour her
Bestill Manhattan Sky Tour inkludert alle avgifter her

Ruten markert i gult heter Scenic Tour. Som du ser, så er det den samme ruten som den markert i rødt (Manhattan Sky), men denne helikopterturen flyr litt lenger mot Harlem og det er mulighet for å se Yankee Stadium. Turen varer ca 18 minutter, og prisen ligger på omtrent 3022 kr.

Bestill Scenic Tour her
Bestill Scenic Tour inkludert alle avgifter her

Ruten markert i blått heter Grand Island Tour. Dette er den lengste turen, men også den dyreste. Du flyr forbi Staten Island og du vil få se The Bronx. Du kommer selvfølgelig til å få se de samme stedene som du ville ha sett hvis du hadde tatt de to andre rutene (listet ovenfor), men hvis du velger denne ruten så vil du i tillegg få sett mye mer. Prisen ligger på omtrent 3997 kr.

Bestill Grand Island Tour her
Bestill Grand Island Tour inkludert alle avgifter her

Helikoptertur på søndager

Alle flyvningene nevnt ovenfor tar av fra Manhattan. På grunn av strenge reguleringer har de ikke lov til å finne sted på søndager. Vil du likevel bestille helikopterturen din på en søndag? Da får du god valuta for pengene fra New Jersey!

Bestill en helikoptertur på en søndag her

Helikoptertur og ruter i New York - Manhattan Skyline New York Helicopter Tour Routes Govenors Island

Helikopter kveldstur

Hvis du virkelig vil gjøre noe spektakulært, bestill en kveldtur! Se lysene fra New York ovenfra mens du passerer blant annet Frihetsgudinnen, Empire State Building og Times Square. Flyturen har avgang fra New Jersey og du kan reise hit med tog fra Penn Station.

Bestill kveldsflyvning fra New Jersey her

Privat helikoptertur

Ønsker du å ta en privat helikoptertur, og pris er ikke et hinder? Da er dette alternativet for deg! I løpet av denne turen vil du få se alle de populære stedene og severdighetene i New York, enten alene eller med dine venner, familie og kjære. Dette helikopteret har plass til maks fem passasjerer, som betyr at hvis dere bare er to, så vil de gjenværende setene forbli tomme og dere får hele helikopteret for dere selv. Dette er en super mulighet hvis du har en spesiell dag å feire.

Bestill en privat helikoptertur fra Westchester her

Tilleggsinformasjon

Viktig! Pass på at du tar kontakt med turoperatøren for å bekrefte nøyaktig dato og tidspunkt for din bestilling. Dette burde du gjøre så fort som mulig etter at du har bestilt. Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en e-post som inneholder en kupong og all kontaktinformasjon til turoperatøren. Jeg anbefaler at du tar kontakt med turoperatøren minst to uker i forveien. Hvis du bestiller innen 2 uker før du ønsker å ta turen så burde du ta kontakt med operatøren snarest etter bestilling for å bekrefte tid og dato. Jo tidligere du bekrefter bestillingen din, jo flere valgalternativer vil du få i henhold til tilgjengelige avgangstider for helikopterturen.

Hvis planene dine endrer seg før du ankommer New York og du ønsker å endre bestillingen din, så kan dette gjøres ved å kontakte operatøren av helikopterturen.

Helikoptertur og ruter i New York - Kart

Hvilket ruter tar helikopterturene i New Yok?

Det er tre hoved-helikopterturer i New York. Det beste er å se på kartet hvor de flyr og hvilket attraksjoner de passerer.

Hvor lang tid tar en helikoptertur?

Helikopterturer varier fra mellom 12-25 minutter. Sjekk ut mine tips for hvilke som er de beste her.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt