Helikoptertur og ruter i New York

Kjøp billetter nå
Helikoptertur og ruter i New York

Hva får du egentlig sett når du velger å ta en helikoptertur i New York? Klikk her for å se bilder fra en helikoptertur. Hvilke turer kan man velge mellom? Hvordan velger jeg den som er best for meg? Burde jeg velge en kort eller en lang tur? Jeg bestemte meg for å lage denne siden ettersom jeg ofte blir stilt disse spørsmålene.

Nedenfor finner du en beskrivelse av de forskjellige helikoperturene, og tre av rutene er markert på kartet. Det tilbys ikke lenger helikopterturer fra Manhattan på søndager. Dette medfører også at de andre dagene blir raskere utsolgt, så det er best å reservere plass før du reiser til New York.

Manhattan Sky, Scenic og Grand Island helikoptertur

Ruten med den rød linjen kalles Manhattan Sky Tour. Denne helikopterturen tar rundt 12-15 minutter og er den korteste av alle turene. Turen koster rundt 1870 kr, noe som også gjør turen til den billigste.

Bestill Manhattan Sky Tour her

Ruten markert i gult heter Scenic Tour. Som du ser, så er det den samme ruten som den markert i rødt (Manhattan Sky), men denne helikopterturen flyr litt lenger mot Harlem og det er mulighet for å se Yankee Stadium. Turen varer ca 18 minutter, og prisen ligger på omtrent 2514 kr.

Bestill Scenic Tour her

Ruten markert i blått heter Grand Island Tour. Dette er den lengste turen, men også den dyreste. Du flyr forbi Staten Island og du vil få se The Bronx. Du kommer selvfølgelig til å få se de samme stedene som du ville ha sett hvis du hadde tatt de to andre rutene (listet ovenfor), men hvis du velger denne ruten så vil du i tillegg få sett mye mer. Prisen ligger på omtrent 3253 kr. Nå også tilgjengelig med en tur-retur overføring fra Midtown Manhattan!

Bestill Grand Island Tour her

Helikoptertur på søndager

Alle flyvningene nevnt ovenfor tar av fra Manhattan. På grunn av strenge reguleringer har de ikke lov til å finne sted på søndager. Vil du likevel bestille helikopterturen din på en søndag? Da får du god valuta for pengene fra New Jersey, og du kan også legge til transport til helikopterhavnen!

Bestill en helikoptertur på en søndag her

Helikoptertur og ruter i New York - Manhattan Skyline New York Helicopter Tour Routes Govenors Island

Helikopter kveldstur og cruise

EKSKLUSIVT PAKKETILBUD! Hvis du virkelig ønsker å gjøre noe spektakulært, bestill en helikopter kveldstur og cruise! Du kommer først til å ta en helikoptertur som varer i 12-15 minutter (se den røde ruten nedenfor). Helikopteret letter rundt klokken 17:30, som betyr at i månedene mellom oktober og mars vil du oppleve en ordentlig kveldstur i mørket, mens i månedene april til september vil du få sett byen i ettermiddagslys eller i solnedgang. Deretter spaserer du den korte turen til Pier 16 for å gå om bord på cruiset. Båten tar deg med forbi Brooklyn Bridge, Ellis Island og One World Trade Center. Du kan også nyte en boks med fire sjokolader (kostnadsfritt) mens du inntar synet av Frihetsgudinnen!

Dette er den ENESTE kveldsturen som går fra Manhattan! Du kommer til å bli helt betatt av de vakre lysene om kvelden. Dette er noe du ikke ønsker å gå glipp av, spesielt for de som allerede har tatt en helikoptertur og nå vil oppleve noe helt unikt. Prisen ligger på omtrent 3362 kr.

Bestill helikopter kveldstur og cruise her

Hvis du vil fly om kvelden, men flyvningen ovenfor er utsolgt, kan du bestille denne kveldsflyvningen som går fra New Jersey. Hit kommer du med tog fra Penn Station. Denne flyvningen inkluderer ikke et cruise.

Bestill kveldsflyvning fra New Jersey her

Helikoptertur uten dører

En helikoptertur uten dører er like spektakulært. Perfekt for de som er glad i adrenalinkick, fotografer og alle andre som ønsker å oppleve noe ekstra spesielt i New York. Uten dører og vinduer får du dessuten den aller beste utsikten over Manhattan og byens severdigheter. Helikopteret avtar fra en flyplass som ligger nord for Manhattan. Hvis du oppholder deg i Midtown eller Uptown Manhattan, så kan du legge til transport til/fra hotellet ditt i bestillingen. Flyturen varer i en hel time, så du får nok av tid til å innta den utrolige utsikten og ta noen flotte bilder. Totalprisen er for opp til tre personer.

Bestill helikoptertur uten dører her

VIP-helikoptertur inkludert transport med limousin

Denne helikopterturen får deg til å føle deg som en VIP! Den kombinerer en helikoptertur med transport til og fra heliporten med limousin. Den fullt utstyrte limousinen vil hente deg i Midtown, Downtown eller Lower Manhattan og bringe deg praktisk til avgangsstedet for flyturen. Under den 20 minutters lange helikopterturen kan du nyte utsikten av Frihetsgudinnen, Brooklyn Bridge og One World Observatory fra luften.

Bestill VIP-helikoptertur inkludert transport med limousin her

Privat helikoptertur

Ønsker du å ta en privat helikoptertur, og pris er ikke et hinder? Da er dette alternativet for deg! I løpet av denne 20-minutters turen vil du få se alle de populære stedene og severdighetene i New York, enten alene eller med dine venner/kjære. Dette helikopteret har plass til maks 4 passasjerer, som betyr at hvis dere bare er 2, så vil de 2 gjenværende setene forbli tomme og dere får hele helikopteret for dere selv. Dette er en super mulighet hvis du har en spesiell dag å feire. Denne turen starter i New Jersey, du kommer deg enkelt dit med tog fra Penn Station.

Bestill en privat helikoptertur her

Tilleggsinformasjon

Viktig! Pass på at du tar kontakt med turoperatøren for å bekrefte nøyaktig dato og tidspunkt for din bestilling. Dette burde du gjøre så fort som mulig etter at du har bestilt. Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en e-post som inneholder en kupong og all kontaktinformasjon til turoperatøren. Jeg anbefaler at du tar kontakt med turoperatøren minst to uker i forveien. Hvis du bestiller innen 2 uker før du ønsker å ta turen så burde du ta kontakt med operatøren snarest etter bestilling for å bekrefte tid og dato. Jo tidligere du bekrefter bestillingen din, jo flere valgalternativer vil du få i henhold til tilgjengelige avgangstider for helikopterturen.

Hvis planene dine endrer seg før du ankommer New York og du ønsker å endre bestillingen din, så kan dette gjøres ved å kontakte operatøren av helikopterturen.

Helikoptertur og ruter i New York - Kart

Hvilket ruter tar helikopterturene i New Yok?

Det er tre hoved-helikopterturer i New York. Det beste er å se på kartet hvor de flyr og hvilket attraksjoner de passerer.

Hvor lang tid tar en helikoptertur?

Helikopterturer varier fra mellom 12-25 minutter. Sjekk ut mine tips for hvilke som er de beste her.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter