Circle Line: Hop-on-hop-off sightseeing-cruise (1 time)

Hop On Hop Off Cruise i New York

Circle Line Hop-on-hop-off sightseeing-cruise er et supert alternativ for å få sett New York fra flere sider. Så du kan lene deg godt tilbake og nyte denne 1,5-timers lange båtturen på Hudson-elven. Om bord på båten er det en profesjonell guide som kommer til å fortelle deg alt om landemerkene dere passerer forbi: Empire State Building, One World Trade Center, Statue of Liberty, Battery Park og Intrepid Museum.

Dette cruiset er ikke lenger tilgjengelig. Du kan nå ta Circle Line Liberty Express Cruise i stedet

Contents

Utsikt utover Manhattan

Gå om bord på hop-on-hop-off-båten ved Pier 83 i Manhattan. Du kommer til å få en flott utsikt enten du velger å sitte inne i båten eller oppe på dekk. Ta bilder av Ellis Island og Frihetsgudinnen! Hvis du ønsker å se Downtown Manhattan kan du hoppe av båten på Battery Park stoppet og utforsk Wall Street og Financial District. Alternativt så kan du sette deg godt tilbake og slappe av mens du nyter en matbit eller noe godt å drikke (som selges om bord på båten). Et hop-on-hop-off-cruise er en perfekt måte for å utforske Lower Manhattan i ditt eget tempo.

Hop-on-hop-off-cruise med inngang til One World Observatory

Planlegger du å utforske Downtown Manhattan? Da kan du jo vurdere å oppgradere hop-on-hop-off-cruise-billetten din slik at den også inkluderer inngang til One World Observatory. Dette kan spare deg mye tid og stress. Etter cruiset, dra til One World Trade Center og ta den imponerende heisen opp til 102. etasje. Herfra kan du beundre de samme høydepunktene i Downtown Manhattan som du nettopp har sett fra vannet!

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong som du kan bruke som billett for turen.

  • Varighet: 60-75 minutter
  • Avgangssted: Pier 83
  • Avgangstider: fleksibelt
  • Første avgang kl. 10:00
  • Siste avgang omtrent kl. 18:00
  • Båtene går hver time
  • Returnerer til: Pier 83, Battery Park

Tips: cruiset er inkludert i New York CityPASS eller New York Pass

Circle Line Hop-on-hop-off sightseeing-cruise - vanndrosje

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt