Hotell med basseng i New York

Hotell med basseng i New York

Du finner mange hotell med basseng i New York rundt omkring i byen. Etter en dag fylt med utforskning i The Big Apple, ta en dukkert i det forfriskende vannet, nyt solen i en av solsengene og slapp av. Les videre for å se mitt utvalg av de beste hotellene i New York med basseng, som inkluderer alt fra bassenger på taket til innendørs.

Contents

Hoteller med basseng i New York

Du kan også nyte å svømme i New York ved en rekke hotell som gjest. Mange av bassengene er oppvarmede, så du kan til og med bruke dem på vinteren. Men siden bassengene er små, er det ikke alltid mulig å svømme i dem.

Equinox Hotel New York

Du er omgitt av luksus på Equinox Hotel, som eies av treningssenterkjeden Equinox. Dette 5-stjerners hotellet ligger i Hudson Yards og har to bassenger: et innendørs saltvannsbasseng og et utendørsbasseng med utsikt over Vessel. Equinox Hotel har også et spa med isbad, badstue og massasjetjenester.

Bestill Equinox Hotel New York her

Hotell med basseng i New York - Equinox Hotel

Sonder Apartments Battery Park

Sonder Apartments tilbyr overnatting ved flere steder i New York, men Sonder at Battery Park er min personlige favoritt. Luksusleilighetene er svært romslige og et spesielt godt alternativ hvis du reiser til New York med barn, blant annet takket være bassenget på taket. Bassenget er det største jeg har sett på et hotell i New York, og gir deg en fantastisk utsikt over byen. I tillegg er bassenget kun åpent for beboere og gjester i bygningen, slik at det ikke blir overfylt.

Bestill Sonder Apartment Battery Park her

Hotell med basseng i New York - Sonder Apartments at Battery Park Hotell med basseng i New York - Sonder Apartments at Battery Park utsikt

Margaritaville Resort Times Square

Margaritaville Resort ligger bare noen få minutters gange fra Times Square. Hotellet har flere barer og restauranter, blant annet Landshark Bar & Grill, som har et lite svømmebasseng! Her kan du ta en oppfriskende drink og nyte solen i en av solstolene.

Bestill Margaritaville Resort Times Square her

Gansevoort Meatpacking

Gansevoort Meatpacking Hotel har et basseng på taket som er åpent hele året. Bassenget har panoramautsikt over byen og er forbundet med en livlig takbar.

Bestill Gansevoort Meatpacking NYC her

Hotell med basseng i New York - Gansevoort Meatpacking

Royalton Park Avenue

Royalton Park Avenue Hotels svømmebasseng ligger rett under Empire State Building! Bassenget er delvis utendørs og delvis innendørs, noe som gjør det til et fint sted året rundt. Hotellet har også en bar på taket hvor du kan nyte en drink rett ved bassenget.

Bestill Royalton Park Avenue her

Hotell med basseng i New York - Royalton Park Avenue

Virgin Hotel

Fra bassenget på Virgin Hotel i New York har du en spektakulær utsikt over Empire State Building. Pool Club, som ligger ved siden av bassenget, er et flott sted å slappe av med en drink. Ønsker du mer privatliv, kan du leie en cabana. Hotellet har dessuten blant annet et treningsstudio, en restaurant og er kjæledyrvennlig!

Bestill Virgin Hotel her

Hotell med basseng i New York - Virgin Hotel

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt