Hvordan kle seg i New York

Hvordan kle seg i New York

Hvordan burde man kle seg i New York? Det finnes noen få unntak, men som regel er det ingen store fordeler ved å kle seg i sine aller flotteste klær og tilbehør når man er på sightseeing i New York. Med mindre du skal spise middag på en veldig fin restaurant så går det helt greit å kle seg ganske «casually». Jeans og fine joggesko er vanlig på de fleste restauranter. Nattklubber derimot, det er en helt annen sak. Hvis man drar til en nattklubb uten å ha kledd seg opp eller pyntet seg kommer man nesten garantert til å bli nektet inngang. Sørg for at du tar med deg festantrekket ditt, samt mer komfortable klær til aktiviteter og sightseeing på dagtid. Her er noen tips for hvordan du burde kle deg i New York.

Passende klær i New York

Selv om sommeren anbefaler jeg at du ikke går fra hotellet ditt uten å ta med deg en genser eller en tynn jakke. De fleste butikker har aircondition og temperaturen ligger på 18 grader, noe som kan virke ganske kjølig etter å ha vært ute i varmen. Tenk også på at det fort kan komme en regnsky, så det kan være greit å ha med seg en paraply slik at du ikke får resten av dagen din ødelagt. Glem ikke å ta med deg et par pensko hvis du har lyst til å dra på en New York nattklubb.

Om vinteren kan det bli veldig kaldt. Jeg anbefaler at du kler deg i flere lag, slik at du enkelt kan ta av eller på klær, avhengig av temperaturene både inne og ute. Du burde definitivt pakke med deg hansker, lue og skjerf hvis du skal til New York i løpet av vintermånedene. Hvis du ikke har pakker nok kan du gå på shopping i New York som en unnskyldning!

Hvordan kle seg i New York - Vinter Hvordan kle seg i New York - Sommer

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt