Kinky Boots Broadway tickets

Kinky Boots Broadway

Bestill Kinky Boots på Broadway tickets før du reiser til New York. Det er enkelt og trygt å kjøpe teaterbilletter på nett, men ikke minst så sparer du både tid og penger. Musikalen Kinky Boots på Broadway er en artig musikal som handler om en nesten konkurs skofabrikk som blir reddet ved å investere i et niche market: drag queens. Showet handler om å overkomme stereotypier, fordommer, og selvfølgelig om å ha det morsomt i noen veldig kinky støvler. Musikk og tekst er produsert av den kjente popartisten Cyndi Lauper, og historien er basert på boken skrevet av Harvey Fierstein. Kinky Boots er en karismatisk og følelsesmessig ladd og vinner av en Tony for «Best Musical» i 2013. Den er også fullstappet av underholdning, så du er garantert en morsom kveld på Al Hirschfeld Theatre!

Beklager, dette showet er avsluttet 

Se en mengde av andre Broadway-show her

Charlie og skofabrikken

Charlie bor motvillig i London sammen med sin forlovede, men bestemmer seg for å flytte tilbake til Northampton for å ta over fabrikken som han har nedarvet fra sin far. Fabrikken har vært i familien i fire generasjoner og er kjent for å produsere herresko i høy kvalitet. Problemet er bare det at skoene ikke er veldig moteriktige, noe som resulterer i dårlig salg. Charlie er nødt til å ta en beslutning: skal han stenge fabrikken eller endre den helt?

Han husker å ha møtt på Lola, en drag queen i London, og hennes backup dansere “The Angels”. Lola hadde forklart at det å opptre i dyre høyhælte damesko var alt annet enn gøy, men helt nødvendig for å være en drag queen. Charlie spør Lola om hjelp med å redde fabrikken ved å produsere nye sko for et niche market. Ikke alle fabrikkarbeiderne er fornøyde med denne nye retningen, og det er heller ikke Charlies forlovede. Charlie og Lola må bli ferdige til Milan Fashion Week… Kan de klare det?

 

Utrolig høye hæler og popsanger

Kinky Boots er definitivt en musikal med sjel, og mye av dette er takket være sangene som er produsert av Cyndi Lauper, slik som blant annet “Sex is in the Heel” og den utrolige balladen “The Soul of a Man”. Publikum sitter forventningsfullt og venter på hvilken sang som blir den neste, og de som prøver å la være å synge med kommer garantert til å gi opp i løpet av første akt.

En musikal som handler om sko er ikke komplett uten et par som virkelig stjeler showet! De knehøye, glitrende, røde og utrolig høye støvlene i Kinky Boots har nesten gjort seg fortjent til en Tony Award på egenhånd! Resten av kostymene er vel så spektakulære, og sammen med popsangene og feel-good historien gjør dette Kinky Boots til en utrolig underholdende musikal!

 

Hvordan kjøpe Kinky Boots Broadway tickets?

Det er enkelt å kjøpe billetter. Ovenfor kan du velge hvilken dato du ønsker å gå og du vil få en oversikt over alle billetter som er tilgjengelige. Du velger så hvor mange billetter du ønsker, legger de til i handlevognen og betaler med en gang. Etter at du har betalt, vil du med en gang bli tilsendt en bekreftelse og en kupong via e-post. Du bytter kupongen din mot billetter på teateret samme dag som showet, minst en time før forestillingen starter.

Setene blir tildelt av teateret, derfor får du ikke vite hvilket setenummer du blir tildelt når bestiller. Setenummer vil være tydelig merket på selve billetten (som du får når du bytter inn kupongen). For bestilling opp til 4 personer er du garantert seter ved siden av hverandre. For større grupper vil teateret gjøre så godt de kan for å få det til.

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

  • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
  • Du garanteres de beste tilgjengelige setene på tidspunktet du bestiller
  • En dedikert hjelpedesk på norsk: du kan alltid kontakte meg på e-post eller WhatsApp
  • Pålitelig, sikkert og raskt
  • Trygg betaling med kredittkort eller PayPal
  • Hvis du har en fleksibel billett kan du kansellere opptil 10 dager før dagen for showet.

Send meg en e-post på [email protected] hvis du ønsker å bestille for grupper på 10 personer eller flere.

Erics tips: Det blir tatt opp mange interessante temaer og det er en god del sterkt språk, derfor vil jeg ikke anbefale denne musikalen for barn under 10 år.

Informasjon om forestillingen

  • Barn under 4 år er ikke tillatt i teateret. Ikke passende for barn under 10 år.
  • Varighet: Omtrent 2 timer og 30 minutter
  • Sted: Al Hirschfeld Theatre, 302 West 45th Street
Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter