Kinky Boots New York tickets

Kinky Boots Broadway

Bestill Kinky Boots New York tickets før reisen din. Det er enkelt og trygt å kjøpe teaterbilletter på nett, men ikke minst så sparer du både tid og penger. Broadway-favoritten Kinky Boots The Musical er tilbake i New York. Det er en artig musikal forteller historien om en nesten konkurs skofabrikk som blir reddet ved å investere i et niche market: drag queens. Showet handler om å overkomme stereotypier, fordommer, og selvfølgelig om å ha det morsomt i noen veldig kinky støvler. Musikk og tekst er produsert av den kjente popartisten Cyndi Lauper, og historien er basert på boken skrevet av Harvey Fierstein. Kinky Boots er en karismatisk og følelsesmessig ladd og vinner av en Tony for «Best Musical». Den er også fullstappet av underholdning, så du er garantert en morsom kveld på off-Broadways Stage 42!

Beklager, dette showet har avsluttet

Se en mengde av andre Broadway-show her

Contents

Charlie og skofabrikken

Charlie bor motvillig i London sammen med sin forlovede, men bestemmer seg for å flytte tilbake til Northampton for å ta over fabrikken som han har nedarvet fra sin far. Fabrikken har vært i familien i fire generasjoner og er kjent for å produsere herresko i høy kvalitet. Problemet er bare det at skoene ikke er veldig moteriktige, noe som resulterer i dårlig salg. Charlie er nødt til å ta en beslutning: skal han stenge fabrikken eller endre den helt?

Han husker å ha møtt på Lola, en drag queen i London, og hennes backup dansere “The Angels”. Lola hadde forklart at det å opptre i dyre høyhælte damesko var alt annet enn gøy, men helt nødvendig for å være en drag queen. Charlie spør Lola om hjelp med å redde fabrikken ved å produsere nye sko for et niche market. Ikke alle fabrikkarbeiderne er fornøyde med denne nye retningen, og det er heller ikke Charlies forlovede. Charlie og Lola må bli ferdige til Milan Fashion Week… Kan de klare det?

Kinky Boots Drag Queens Kinky Boots - Røde støvletter

Utrolig høye hæler og popsanger

Kinky Boots er definitivt en musikal med sjel, og mye av dette er takket være sangene som er produsert av Cyndi Lauper, slik som blant annet “Sex is in the Heel” og den utrolige balladen “The Soul of a Man”. Publikum sitter forventningsfullt og venter på hvilken sang som blir den neste, og de som prøver å la være å synge med kommer garantert til å gi opp i løpet av første akt.

En musikal som handler om sko er ikke komplett uten et par som virkelig stjeler showet! De knehøye, glitrende, røde og utrolig høye støvlene i Kinky Boots har nesten gjort seg fortjent til en Tony Award på egenhånd! Resten av kostymene er vel så spektakulære, og sammen med popsangene og feel-good historien gjør dette Kinky Boots til en utrolig underholdende musikal!

Kinky Boots - Dansing Kinky Boots - Ballard

Hvordan kjøpe Kinky Boots New York tickets?

Kinky Boots New York tickets fra NewYork.no er 100 % ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at ordren din har gått gjennom, vil du motta en bekreftelse per e-post umiddelbart. For denne musikalen får du en e-post med QR-koder senest 7 dager før forestillingen! Vis denne QR-koden på telefonen på teatret og nyt. Send meg en e-post hvis du ønsker å bestille for grupper på 10 personer eller flere.

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

 • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
 • Du trenger ikke å laste ned noen app eller skrive ut billettene. Vis kun QR-koden
 • Garantert autentiske billetter
 • Beste tilgjengelige seter, alltid ved siden av hverandre
 • En dedikert servicedesk: Du kan alltid kontakte meg direkte
 • Betal med kredittkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
 • Hvis du velger fleksibel billett er det mulig å kansellere før datoen for forestillingen.
Erics tips: Det blir tatt opp mange interessante temaer og det er en god del sterkt språk, derfor vil jeg ikke anbefale denne musikalen for barn under 10 år.

Informasjon om forestillingen

 • Aldersgrene: Barn under 4 år er ikke tillatt i teateret. Ikke passende for barn under 10 år.
 • Varighet: Omtrent 2 timer og 30 minutter
 • Sted: Stage 42, 422 West 42nd Street
 • Hjelpemidler:
 • Klikk her for setekartet over Stage 42
Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt