LEGOLAND New York Resort Tickets

Kjøp billetter nå
LEGOLAND New York Resort Tickets

LEGOLAND New York Resort Tickets er nå for salg! Denne LEGOLAND fornøyelsesparken i New York kretser rundt LEGO. Fornøyelsesparken er delt inn i syv deler, som er kalt «countries». Rundt de forskjellige landene kan du leke med og bygge med klosser, men det er også berg-og-dalbaner i tillegg til andre attraksjoner for både store og små. LEGOLAND New York Resort retter seg mot barn fra 2 til 12 år. Billetter inkluderer transport fra Port Authority på Manhattan.

Kjøp dine billetter til LEGOLAND New York Resort inkludert transport her

Contents

Attraksjoner på LEGOLAND New York Resort

Fornøyelsesparken for barn er delt inn i syv forskjellige land. Det er for eksempel LEGO Pirates hvor alt omhandler pirater og vann. Eller besøk LEGO Castle hvor en drageformet berg-og-dalbane kjører rundt et slott. LEGO NINJAGO World er basert på de ninja-lignende figurene fra LEGO. Her kan barn forvandles til en ekte ninja.

Noe roligere attraksjoner finnes også på LEGO City, hvor barn kan kjøre LEGO-biler, eller hjelpe til med å slukke en brann. Miniland består av to forskjellige byer, og attraksjonene her er bygd med mer enn 22 millioner klosser. I Bricktopia kan barn gjenskape alt de har sett i løpet av dagen på LEGOLAND NY. LEGO-kunst kan også bli beundret i Brick Street.

Erics tips: «Du kan utforske LEGOLAND New York på én dag. Fornøyelsesparken er målrettet mot barn, så avstandene mellom de syv forskjellige landene er ikke veldig lang. Jeg anbefaler å bestille billett inkludert transport fra Manhattan. På denne måten kan du enkelt og komfortabelt besøke LEGOLAND New York».

Fasiliteter på LEGOLAND NY

I alle de syv landene er det mulig å ta en drink eller ta en matbit på kafeene, restaurantene eller matvognene. Det er et bredt utvalg fra sandwiches og snacks til burgere og pizza.
Videre er det en rekke butikker som selger LEGO, som du ikke kan finne noen andre steder. Du kan også kjøpe suvenirer for å huske dagen din på LEGOLAND New York Resort.

Praktisk informasjon

Ta i betraktning at du ikke kan betale med kontant på LEGOLAND New York Resort, du kan kun betale med et debetkort. Før du går inn i parken, vil eiendelene dine gå gjennom en sikkerhetskontroll.

LEGOLAND ligger like utenfor Manhattan. Fra Port Authority Bus Terminal på Manhattan kan du ta en direktebuss til fornøyelsesparken i New York State.

  • Beliggenhet: LEGOLAND New York Resort, One Legoland Blvd, Goshen, New York.
  • Åpningstider: Fornøyelsesparken er ikke åpen hver dag og parkens åpningstider avhenger av sesong. Sjekk når parken er åpen før du reiser til New York.
  • Aldersgrense: Rettet mot barn mellom 2 og 12 år. Barn under 3 år trenger ikke billett til LEGOLAND New York. Du betaler kun for transporten.

Kjøp dine billetter til LEGOLAND New York Resort inkludert transport her

Kjøp fine billetter til LEGOLAND New York Resort her

LEGOLAND New York Resort Tickets LEGO Miniland LEGOLAND New York Resort Tickets - berg-og-dalbane

Hvor mye koster billetter til LEGOLAND New York Resort?

Billetter til LEGOLAND New York Resort inkluderer transport til 1959 kr

Hvor ligger LEGOLAND New York Resort?

LEGOLAND New York Resort ligger i New York State. Adressen er One Legoland Blvd, Goshen, New York.

Hvilken aldersgruppe passer LEGOLAND New York Resort for?

LEGOLAND New York Resort er rettet mot barn fra 2 til 12 år. Les mer her.

Hvordan kommer jeg meg til LEGOLAND New York Resort?

Bussen kjører fra Port Authority på Manhattan direkte til LEGOLAND New York Resort. Bestill dine billetter, inkludert shuttle, her.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt