Leie robåt i Central Park

Leie robåt i Central Park

Det er en avslappende og artig aktivitet å leie robåt i Central Park, pluss at det er en en utmerket måte for å få sett området. Leie av robåt er kombinert med leie av sykkel for en dag, og på denne måten kan du utforske hele parken! Bestill denne New York aktiviteten før du reiser, det er nemlig den eneste muligheten for å leie robåt i Central Park med bestilling på nett. Med dette pakketilbudet får du den ultimate opplevelsen av Central Park. Du kan for eksempel begynne dagen med å sykle på den lange stien rundt parken. Deretter kan du sette fra deg sykkelen ved Loeb Boathouse og benytte deg av en av de mange robåtene der. Etter en time med roing på Central Park Lake kan du tilbringe resten av dagen på å utforske mer av byen på sykkel.

Dessverre er denne pakken ikke lenger tilgjengelig. Oppdag ting du kan se og gjøre i Central Park.

Contents

Robåt og sykkelutleie i Central Park

Har du planer om å fri til din kjære? Da kan ombord på en robåt i Central Park være et supert sted for dette hvis du ønsker å fri mens dere er i New York. Hvis du reiser med barn så kan det være morsomt for de å hjelpe til med å ro båten, pluss at de kan ta en nærmere titt på endene. En runde med robåt i Central Park er en skikkelig New York opplevelse som du sikkert også har sett på en film eller to. Nå kan du selv oppleve denne spesielle aktiviteten ved å kombinere leie av robåt og sykkel. Hent syklene deres om morgenen, i nærheten av parkens inngang. Du kan selv bestemme dagsprogrammet. Begynn for eksempel med en sykkeltur gjennom parken; hvis dere følger hovedstien så får dere sett hele parken. Når dere ankommer Loeb Boathouse så kan dere parkere syklene og tilbringe en time i en klassisk robåt på Central Park Lake.

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong på e-post. Denne kan du printe ut og bruke som billett, eller så kan du vise den frem på mobilen din.

  • Varighet: en hel dag med leie av sykkel og 1 time med leie av robåt
  • Avgangssted: i nærheten av Central Park
  • Åpningstider for sykkelutleie:
    • april – oktober: kl. 09:00 – 19:00
  • Åpningstider for båtutleie: været tillater fra kl. 10:00 til solnedgang
  • Bruk av hjelm, sykkellås, sykkelkurv og kart er inkludert
  • Denne aktiviteten er sesongbestemt

Leie robåt i Central Park - The Lake Leie robåt i Central Park - Par som ror

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt