Leiebil i New York

Kjøp billetter nå
Leiebil i New York

Hvis du planlegger å kjøre i løpet av ferien din, så anbefaler jeg at du arrangerer leiebil til enten før eller etter oppholdet ditt i New York. Manhattan er sterkt trafikkert mellom kl. 07:30 og 22:30, og det er vanskelig å finne parkeringsplasser. De kan koste mellom $ 30 og $ 50 per dag for parkering i et parkeringshus.

Bestill en leiebil i New York her

Leie en bil i New York

New York City er det dyreste stedet å leie bil i hele USA. En personbil kan koste omtrent $ 100 mer i uken enn det ville ha gjort i andre amerikanske byer. Du kan spare mye penger på å leie bil bare et lite stykke utenfor byen. Selv da er allikevel prisene rundt 30 % høyere enn alle andre steder i USA.

Leiebil på JFK Airport

Dersom du planlegger å leie bil i New York og du ankommer på JFK Airport kan du hente leiebilen her. For å komme deg til utleieselskapene er du nødt til å ta JFK AirTrain til Federal Circle. Både Howard Beach og Jamaica linjene stopper her. Etter du går av toget kan du enten gå direkte til utleieselskapet eller ta en shuttlebuss som korresponderer med toget.

Bestill en leiebil i New York her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter