Leiebil i New York

Kjøp billetter nå
Leiebil i New York

En leiebil i New York er en fin måte å utforske staten New York på. Leie av bil skjer vanligvis på JFK eller Newark flyplass. Personlig anbefaler jeg å leie bil før eller etter du har besøkt New York City, så du ikke har bilen i byen. Trafikken på Manhattan er travel og du kan enkelt ende opp med å betale $ 50 til $ 70 per dag for å parkere. Det er derfor enklere å benytte seg av kollektivtransport under oppholdet ditt.

Bestill en leiebil i New York her

Contents

Leie en bil i New York

New York City er det dyreste stedet å leie bil i hele USA. En personbil kan koste omtrent $ 100 mer i uken enn det ville ha gjort i andre amerikanske byer. Du kan spare mye penger på å leie bil bare et lite stykke utenfor byen. Selv da er allikevel prisene rundt 30 % høyere enn alle andre steder i USA.

Leiebil på JFK Airport

Dersom du planlegger å leie bil i New York og du ankommer på JFK Airport kan du hente leiebilen her. For å komme deg til utleieselskapene er du nødt til å ta JFK AirTrain til Federal Circle. Både Howard Beach og Jamaica linjene stopper her. Etter du går av toget kan du enten gå direkte til utleieselskapet eller ta en shuttlebuss som korresponderer med toget.

Bestill en leiebil i New York her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt