Museum of Broadway i New York

Kjøp billetter nå
Museum of Broadway i New York

Museum of Broadway i New York er dedikert til betydningen og historien bak Broadway. Broadway-museet er et interaktivt museum som forteller historien om utviklingen av Broadway og tilbyr en titt bak kulissene gjennom forskjellige rom med hvert med sitt tema. Museet på Times Square er et must for enhver fan av Broadway-musikaler.

Kjøp dine billetter til Museum of Broadway her

Museum of Broadway i New York

Museet i New York er en interaktiv opplevelse med forskjellige rom. Rommene er designet av personer som jobber, eller har jobbet på Broadway. Det er perfekte for ditt neste Instagram-innlegg.

The Map Room er dedikert til opprinnelsen av Broadway og skiftet fra forskjellige steder til Times Square. I tidslinjen vil du lære mer om den progressive naturen til teaterlivet i New York. Den beskriver flere viktige Broadway-musikaler, pionerer innen teatret samt viktige øyeblikk.

I rommet med navnet The Making of a Broadway Show, får du en titt bak kulissene. Du vil lære mer om hvordan en musikal blir til gjennom installasjoner designet av billedkunstnere og Broadway-designere.

Erics tips: Vil du se enda flere Broadway-innslag? Da er nok Broadway Theater Walking Tour et godt alternativ for deg. Under turen vil guiden din, som er en Broadway-skuespiller, ta deg med til flere teatre, fortelle deg om historien og du vil høre alt om livet på Broadway.

Museum of Broadway i New York - Interaktivt Museum of Broadway i New York - Historie

Praktisk informasjon

Museet ligger i hjertet av Broadway, nært Times Square. Du finner mer enn førti teatre i dette område.

  • Åpningstider: åpent daglig
  • Beliggenhet: 145 West 45th Street, nært Times Square

Kjøp dine billetter til Museum of Broadway her

Hvor kan jeg kjøpe billetter til Museum of Broadway?

Du kan kjøpe dine billetter på forhånd på nett her. Les mer.

Hva er det å se på Museum of Broadway?

Museum of Broadway er et interaktivt museum som skildrer utviklingen av Broadway og tilbyr et blikk bak kulissene. Les mer her.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt