Museum of Broadway i New York

Kjøp billetter nå
Museum of Broadway i New York

Museum of Broadway i New York er dedikert til betydningen og historien bak Broadway. Broadway-museet er et interaktivt museum som forteller historien om utviklingen av Broadway og tilbyr en titt bak kulissene gjennom forskjellige rom med hvert med sitt tema. Museet på Times Square er et must for enhver fan av Broadway-musikaler.

Kjøp dine billetter til Museum of Broadway her

Museum of Broadway i New York

Museet i New York er en interaktiv opplevelse med forskjellige rom. Rommene er designet av personer som jobber, eller har jobbet på Broadway. Det er perfekte for ditt neste Instagram-innlegg.

Map Room

The Map Room er dedikert til opprinnelsen av Broadway og skiftet fra forskjellige steder til Times Square. Her kan du få en sniktitt på alle de aktuelle Broadway-forestillingene og lære mer om teatrene.

Tidslinjen

I tidslinjen vil du lære mer om den progressive naturen til teaterlivet i New York. Den beskriver flere viktige Broadway-musikaler, pionerer innen teatret samt viktige øyeblikk. Gå gjennom Broadways historie, se bilder og gjenstander, og skap ditt eget musikalske øyeblikk.

Museum of Broadway i New York - Interaktivt Museum of Broadway i New York - Historie

The Making of A Broadway Show

I rommet som heter The Making of A Broadway Show, blir du med «backstage» inn i Broadways verden. Det gir deg et helt nytt perspektiv på det virkelige arbeidet som har brakt skuespill og musikaler til live. Se arbeidet til inspisienter, scenografer, teknikere og teaterfotografer. Få et glimt av Broadway-kostymer og hør markedsførerne forklare hvordan de markedsfører en musikal.

Erics tips: «Vil du se enda flere Broadway-innslag? Da er nok Broadway Theater Walking Tour et godt alternativ for deg. Under turen vil guiden din, som er en Broadway-skuespiller, ta deg med til flere teatre, fortelle deg om historien og du vil høre alt om livet på Broadway.»

Praktisk informasjon

Museet ligger i hjertet av Broadway, nært Times Square. Du finner mer enn førti teatre i dette område.

  • Åpningstider: åpent daglig
  • Beliggenhet: 145 West 45th Street, nært Times Square

Kjøp dine billetter til Museum of Broadway her

Museum of Broadway i New York - Kostymer Museum of Broadway i New York - Kunst

Hvor kan jeg kjøpe billetter til Museum of Broadway?

Du kan kjøpe dine billetter på forhånd på nett her. Les mer.

Hva er det å se på Museum of Broadway?

Museum of Broadway er et interaktivt museum som skildrer utviklingen av Broadway og tilbyr et blikk bak kulissene. Les mer her.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt