Museum of Ice Cream i New York

Kjøp billetter nå
Museum of Ice Cream i New York

Museum of Ice Cream i New York, MOIC som forkortelse, er en opplevelse dedikert til den universelle kjærligheten for iskrem. MOIC er en samling av rom med hvert sitt tema, der alle sansene dine stimuleres. Som museet selv sier: «Museum of Ice Cream forvandler konsepter og drømmer til rom som vekker fantasi og kreativitet». Museet er et ekte paradis for iskremelskere. Du kommer til å se kunst av is, lære om historien rundt iskrem og selvfølgelig… prøvesmake is!

Kjøp dine Museum of Ice Cream i New York tickets her

Contents

Hva er MOIC NYC

Museum of Ice Cream er et sted hvor du kan ta ditt neste Instagram-profilbilde mens du spiser god is. Det kalles et museum, men fremfor alt er det en «opplevelse». MOIC består av 13 rom der det alltid er noe annet å oppleve, alt i temaet iskrem. I det ene rommet distribueres «ice cream sundaes», et annet er fullt av fargede speil, og når du går gjennom vil du oppdage alle slags fotogene hjørner, sitteplasser, fargede vegger og alle slags aktiviteter med is som et sentralt tema. I det neste rommet blir isen i større grad fordelt, og museets siste høydepunkt er et bad med «coloured sprinkles». Hvis ikke all isen får deg til å føle deg som et barn, vil nok sklien som strekker seg over tre etasjer gjøre det. Museum of Ice Cream kan best forklares som en lekeplass for unge voksne!

Erics tips: Det er best å besøke Museum of Ice Cream på morgenen eller i løpet av en ukedag. Det vil være mindre folksomt så du kan spasere gjennom museet i eget tempo uten kjas og mas. Under besøket ditt får du smaksprøver: jeg prøvde fem forskjellige typer iskrem.

Museum of Ice Cream i New York - Rosa Subway Museum of Ice Cream i New York - High Tea

Aktiviteter på Museum of Ice Cream

Du besøker hovedsakelig Museum of Ice Cream for å oppleve de spesielle rommene, men museet organiserer også regelmessig arrangementer og workshops. Du kan for eksempel melde deg på en workshop hvor du kan lære å lage is. Det er også mulig å besøke den tilhørende butikken og drikke en iskremcocktail i baren som er utendørs.

Praktisk informasjon

  • Åpningstider:
    • Museet er åpent fra onsdag til mandag
    • Stengt tirsdager
  • Beliggenhet: Adressen til Museum of Ice Cream er 558 Broadway i SoHo.

Kjøp dine Museum of Ice Cream i New York tickets her

Hvor lang tid tar det å besøke Museum of Ice Cream NYC?

Opplevelsen på Museum of Ice Cream i New York tar ca. 1 til 1,5 time. Les mer om de ulike rommene her.

Hvor mye koster Ice Cream Museum i New York?

Billettene til Ice Cream Museum i New York koster fra 575 kr. Bestill her.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt