Museum of the City of New York Tickets

Kjøp billetter nå
Museum of the City of New York

Museum of the City of New York tickets kan kjøpes på nett. Museum of the City of New York (MCNY) er et historie- og kunstmuseum om manhattan og New York. Både historien til New York og dagens utvikling i byen blir fremhevet på museet i form av permanente og midlertidige utstillinger. Museet ligger på Museum Mile på Upper East Side, på samme aveny som andre kjente museer i New York.

Kjøp dine Museum of the City of New York tickets her

Contents

Utstillinger på Museum of the City of New York

Museum of the City of New York strekker seg over tre etasjer som er fulle av informasjon om New York. Første etasje er viet til opprinnelsen til byen og dens tidlige år. Du vil lære om hvordan Henry Hudson oppdaget øya Manhattan, så vel som ulemper med historien, som for eksempel slaveri. Moderne tider er et sentralt tema i de andre etasjene. Her finner du utstillinger om aktivisme i New York (fra for eksempel protester mot Vietnamkrigen og for Black Lives Matter). Pågående hendelser er også i fokus, som 9/11, BLM og COVID pandemien er utstilt. Avslutt besøket med en 28 minutter lang video om New York, hvor høydepunktene på museet vises igjen. Museet er ikke veldig stort, så du vil sannsynligvis ha sett alt på en time eller to.

Museum of the City of New York Museum of the City of New York - innsiden

Bygningen

Hvis museet ser kjent ut, kan det hende du gjenkjenner det fra Gossip Girl serien. Forsiden av bygningen ble brukt i serien som inngangen til Constance Billard School for Girls og St. Jude School for boys. Bygningen er også vakker på innsiden, med en imponerende sirkulær trapp for å nå de øvre etasjene. Ikke glem å ta turen innom den flotte museumsbutikken som selger bøker, magasiner og andre gjenstander fra New York. Museum of the City of New York har en praktisk beliggenhet rett overfor Central Park og i nærheten av andre kjente museer i New York.

Erics Tip: «Dette museet i motsetning til andre museer i New York besøkes ikke så ofte av turister. Det er et ikke et veldig kjent museum, og selv ikke mange newyorkere vet om det, så her er det ofte veldig rolig. Spesielt ved besøk på morgenen. Hvis et besøk til Guggenheim Eller The Met er på agendaen og du fortsatt har tid til overs er det supert å kombinere med et besøk til dette museet. Det er et museet for ekte New York-fans, som ønsker å lære mer om byen selv og dens innbyggere gjennom århundrene.»

Museum of the City of New York - Utstilling MCNY - bygningen

Praktisk informasjon

Barnevogner er tillatt i museet. Det er ikke noe sted å oppbevare vesker/sekker. Fotografering er tillatt for personlig bruk, men flashfotografering og bruk av stativ eller selfiestang er forbudt.

  • Beliggenhet: 1220 Fifth Avenue, på 103rd Street. Det er på toppen av Museum Mile.

Kjøp dine Museum of the City of New York tickets her

Inngang til Museum of the City of New York er også inkludert i en rekke rabattkort for New York, som for eksempel New York Pass og Sightseeing Flex Pass.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt