My Fair Lady Broadway Tickets

My Fair Lady Broadway Tickets

My Fair Lady er tilbake på Broadway! Men ikke for lenge, så kjøp dine My Fair Lady Broadway tickets før du drar til New York. Det er enkelt og trygt å kjøpe teaterbilletter på nett, men ikke minst så sparer du både tid og penger! My Fair Lady har blitt kalt en av “århundrets beste musikaler”, så kom deg til Vivian Beaumont Theater og gå ikke glipp av sjansen til å se dette showet!

Beklager, dette showet har avsluttet. 

Se en mengde av andre Broadway-show her

Veddemålet

My Fair Lady er endelig tilbake på Broadway etter 25 år! Musikalen handler om Eliza Doolittle, en freidig blomsterhandler med dårlige manerer og en tykk cockney-dialekt. To pompøse herrer med en interesse for fonetikk, Henry Higgens og Colonel Pickering legger merke til Eliza på markedet og inngår et veddemål: kan Higgens få Eliza til å gi slipp på dialekten sin og bli til en ekte “lady”? Gjenopplivingen av denne musikalen gir oss et gjensyn med alle de musikalske innslagene fra de tidligere utgavene, som “I Could Have Danced All Night”, “Get Me to the Church on Time” og “Wouldn’t It Be Loverly”.

Hvordan kjøpe My Fair Lady Tickets?

Det er enkelt å kjøpe billetter. Ovenfor kan du velge hvilken dato du ønsker å gå og du vil få en oversikt over alle billetter som er tilgjengelige. Du velger så hvor mange billetter du ønsker, legger de til i handlevognen og betaler med en gang. Etter at du har betalt, vil du med en gang bli tilsendt en bekreftelse og en kupong via e-post. Du bytter kupongen din mot billetter på teateret samme dag som showet, minst en time før forestillingen starter.

Setene blir tildelt av teateret, derfor får du ikke vite hvilket setenummer du blir tildelt når bestiller. Setenummer vil være tydelig merket på selve billetten (som du får når du bytter inn kupongen). For bestilling opp til 4 personer er du garantert seter ved siden av hverandre. For større grupper vil teateret gjøre så godt de kan for å få det til.

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

  • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
  • Du garanteres de beste tilgjengelige setene på tidspunktet du bestiller
  • En dedikert hjelpedesk på norsk: du kan alltid kontakte meg på e-post eller WhatsApp
  • Pålitelig, sikkert og raskt
  • Trygg betaling med kredittkort eller PayPal
  • Hvis du har en fleksibel billett kan du kansellere opptil 10 dager før dagen for showet.

Send meg en e-post på [email protected] hvis du ønsker å bestille for grupper på 12 personer eller flere.

Erics tips: Hvis du ser etter et klassisk periodedrama som er litt lettere å fordøye enn The Phantom of the Opera, så er My Fair Lady et godt alternativ. Settet, kostymene, skuespillerne og til og med teateret gjør at Eliza Doolittle sin fortelling får nytt liv foran øynene til publikum. Ikke glem å ta en titt på den flotte fontenen utenfor Lincoln Center etter forestillingen! Vil du gjøre kvelden enda mer uforglemmelig? Feir med stil ved å leie en limousine i New York, og du kan kjøre ned Broadway før du kommer til teatret.

Informasjon om forestillingen

  • Aldersgrense: Barn under 5 år er ikke tillatt i teateret.
  • Beliggenhet: Vivian Beaumont Theater, 150 West 65th Street
Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt