New York Architecture Tour

Kjøp billetter nå
New York Architecture Tour NYC

Bli med på en New York Architecture Tour for å lære alt om Manhattans utrolige arkitektur. New York Architecture Tour er en guidet tur som varer i 2,5 til 3 timer, og i løpet av turen kommer du til å lære masse om byens mange skyskrapere og andre unike bygninger. Rundturen begynner i nærheten av hovedkvarteret til De forente nasjoner (FN) som ligger på East Manhattan. Etter å ha vært med på denne turen kommer du til å ha masse ny kunnskap om arkitekturen i New York.

Bestill billetter til New York Architecture Tour her

Hvis turen ikke er tilgjengelig på din foretrukne dato, kan du bestille denne art deco- og arkitekturturen

Manhattans arkitektur

Fra FNs hovedkvarter vil du få oppleve arkitekturen på East Manhattan. Turen går videre til Tudor City som er et veldig rolig område i midten av travle Manhattan. Derfra går du videre til Times Square, og på veien passerer du en mengde av mesterverk innenfor arkitektur. Du kommer til å bli fortalt om hemmeligheten bak Grand Central Terminal og du vil få sett den berømte Chrysler Building. Turen går videre gjennom New Yorks Theatre District, og du vil få se steder i Midtown som har blitt brukt til filminnspilling av populære filmer og TV-serier. Du vil også få se noen av byens bortgjemte perler og få mulighet til å ta en bedre titt inne i noen av monumentene dere passerer i løpet av turen. New York Architecture Tour er midt i blinken for alle som er interessert i arkitektur, og for enhver som ønsker å lære mer om byens historie.

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong som du kan printe ut og bruke som billett for turen, eller vise frem som billett på mobiltelefonen din.

  • Varighet: 2,5 – 3 timer
  • Avgangssted: i nærheten av De forente nasjoners hovedkvarter
  • Avgangstid: 11:00

Bestill billetter til New York Architecture Tour her

New York Architecture Tour - New York Public Library New York Architecture Tour - E 42nd Street

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt