New York Architecture Tour

Kjøp billetter nå
New York Architecture Tour NYC

Bli med på en New York Architecture Tour for å lære alt om Manhattans utrolige arkitektur. New York Architecture Tour er en guidet tur som varer i 2,5 time, og i løpet av turen kommer du til å lære masse om byens mange skyskrapere og andre unike bygninger. Du blir tatt med til flere ikoniske bygninger i Midtown og etter turen kommer du til å ha masse ny kunnskap om arkitekturen i New York.

Bestill New York Art Deco and Architecture Tour her

Manhattans arkitektur

Ved Bryant Park starter du med å utforske den ikoniske arkitekturen på Manhattan. Herfra fortsetter turen gjennom Midtown, forbi en rekke arkitektoniske mesterverk med spesielt fokus på Art Deco-bygninger. Finn ut hva som er så spesielt med Grand Central Terminal og se berømte Chrysler Building. Du kan til og med snike deg inn i noen av byens gjemte perler og tar en titt i flere monumenter under denne guidede turen. New York Architect Tour burde så absolutt være på listen for alle som er interessert i arkitektur og som ønsker å lære mer om byens historie.

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong som du kan printe ut og bruke som billett for turen, eller vise frem som billett på mobiltelefonen din.

  • Varighet: 2,5 time
  • Avgangssted: ved Bryant Park
  • Avgangstid: 10:00

Bestill New York Art Deco and Architecture Tour her

Lei av å gå? Ta Manhattan Architect Cruise for å lære mer om New Yorks landemerker.

New York Architecture Tour - New York Public Library New York Architecture Tour - E 42nd Street

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt