Cruise med middag i New York (3 timer)

Cruise med middag i New York

Cruise med middag i New York (3 timer) er en perfekt avslutning etter en dag full av shopping og sightseeing. På et cruise med middag vil du få nyte kjempegod lokalmat mens båten cruiser langs Hudson-elven. Båter reiser fra Pier 40 (ta subway linje 1 or 2 til Houston Street). Middagen begynner med hors d’oeuvres og fortsetter med et treretters måltid som du får velge fra en a’la carte meny. Det er også mulig å oppgradere til et vindusbord med en flaske musserende vin hvis du føler for å skeie ut!

Dette cruiset er dessverre ikke lenger tilgjengelig
Se en oversikt over andre cruise med middag her

Contents

Romantikk under Brooklyn Bridge

Etter middagen vil det være en DJ som står for underholdning, så beveg deg bort til dansegulvet. Her finner du også en bar hvor du kan få kjøpt drinker, eller så kan du gå ut på dekket og ta en romantisk spasertur rundt båten. Båten cruiser langs Hudson-elven, rundt spissen av Manhattan og tar deg med under Brooklyn Bridge. Du vil få se New Yorks fantastiske skyline og berømte bygninger slik som Empire State Building og One World Trade Center. På veien tilbake vil båten stoppe opp foran Frihetsgudinnen lenge nok til at du kan få tatt et bilde med henne. Det kommer til å bli en uforglemmelig kveld!

Erics tips: For omtrent 250 kr per person kan du oppgradere bordet ditt til et vindusbord og få med en flaske musserende vin. Dette er billigere enn hvis du bestiller en flaske musserende vin om bord på båten og du får en super utsikt, så dette er absolutt noe jeg anbefaler. Det er ingen offisiell kleskode for denne turen, men du burde kle deg litt pent. Barn er velkommen, men jeg anbefaler ikke dette cruiset for barn under 12 år.

Cruise med middag i New York - Oppgradering Cruise med middag i New York - Skyline

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du å bli tilsendt en kupong på e-post. Denne kupongen kan du enten printe ut og bruke som billett, eller så kan du vise den frem som en mobil-billett på mobilen din.

  • Varighet: 3 timer
  • Avgang fra: Pier 40
  • Avgangstid: 19:00

Cruise med middag i New York - One World Trade Cruise med middag i New York - Frihetsgudinnen

 

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt