New York Knicks og Brooklyn Nets Playoffs tickets 2024

New York Knicks og Brooklyn Nets Playoffs tickets

NBA playoffs tickets for New York Knicks og Brooklyn Nets kan kjøpes på nett. NBA playoffs er basketballkamper hvor sesongens 16 beste lag kjemper for å bli NBA-mestre.Playoffs starter i april og varer til juni. Nedenfor forklarer jeg hvordan du får Knicks og Nets playoffs tickets, samt hva NBA Playoffs innebærer.

Kjøp dine billetter til New York Knicks og Brooklyn Nets Playoffs her

Contents

New York Knicks og Brooklyn Nets Playoffs Tickets

Når ett av New York-lagene kommer til NBA Playoffs kan du kjøpe New York Knicks-billetter eller Brooklyn Nets-billetter for disse spesielle kampene. Ettersom det er stor etterspørsel etter disse billettene, er de dyrere enn vanlige sesongbilletter, så ta hensyn til dette når du planlegger turen din til New York.

PS: Sjekk dato og tid for kampene når du kjøper Brooklyn Nets eller New York Knicks playoffs-billetter. Hvis du ser at det står TBA eller TBD betyr det at datoen og/eller tiden ikke er bekreftet enda. I dette tilfellet er det ennå ikke kjent om kampen vil bli spilt og når.

Hvis datoen eller klokkeslettet for kampen endres og du ikke kan delta på grunn av dette, får du ikke pengene tilbake. Men hvis en kamp for eksempel blir avlyst fordi et av lagene taper og kampen ikke lenger skal spilles, får du pengene tilbake.

2024 NBA Playoffs - Nåværende status

  • New York Knicks: Laget er i playoffs
  • Brooklyn Nets: Sesongen er over

NBA Playoffs

New York Knicks og Brooklyn Nets spiller i den ordinære basketballsesongen fra oktober til april. Begge lagene spiller i Eastern Conference (østlige Nord-Amerika). På slutten av sesongen møtes åtte lag fra Eastern Conference og åtte lag fra Western Conference (Western North America) i playoffs for å kjempe om mesterskapet.

Play-in

De beste 6 lagene fra begge konferansene går direkte til playoffs. Lagene som er rangert fra 7. til 10. plass i begge konferansene kjemper om de siste plassene i en play-in-turnering etter sesongen, og kan også gå videre til playoffs. Det betyr at 16 lag møter hverandre i playoffs i NBA-finalen.

Best-of-Seven Series

Vinneren av NBA Playoffs avgjøres i en serie med best av sju kamper.

Kort forklart: Det første laget som vinner 4 kamper, går videre til neste runde. Det tapende laget er ute av playoffs i NBA. Det spilles maksimalt 7 kamper per runde.

Det spilles minst fire kamper, noe som betyr at hvert lag spiller minst to kamper på hjemmebane. Laget som vinner fire kamper, går videre til neste runde.

Når et lag bare har vunnet én, to eller tre kamper, spilles det flere kamper – opp til maksimalt sju, derav begrepet «best av sju». En femte, sjette eller til og med syvende kamp spilles helt til ett av lagene har vunnet fire kamper.

NBA-finalen spilles mellom de to gjenværende lagene og avholdes i slutten av mai og begynnelsen av juni for å avgjøre hvem som vinner ligaen. Formatet best av sju brukes også i finalen. Vinneren går hjem med Larry O’Brien Championship Trophy!

Nets og Knicks Playoff-kalender i New York

New York Knicks og Brooklyn Nets Playoffs tickets - NBA Playoffs

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt