Black Friday i New York 2024

Black Friday i New York

Black Friday i New York er årets største salgsdag. Du kan forvente å se varer med opptil 80% rabatt på de ordinære prisene! Dette skjer bare en gang i året, i slutten av november. I 2024 er Black Friday den 29. november. Les videre for å lære mer om Black Friday …

Hva er Black Friday?

Black Friday er dagen etter Thanksgiving Day. For mange er dette også den «offisielle» starten på julehandelen. Hver eneste Thanksgiving forsøker de store Amerikanske kjedene å lokke kunder til butikkene sine eller til netthandel, i håp om at de handler for store summer for å kunne benytte seg av de beste tilbudene.

Når er Black Friday?

Thanksgiving faller alltid på den fjerde torsdagen i november og Black Friday er dagen etterpå. I 2024 er Black Friday den 29. november. Opprinnelig startet salgene veldig tidlig på morgenen på Black Friday, men i løpet av de siste årene har butikker og kjeder begynt de store salgene allerede på kvelden på Thanksgiving Day (torsdag).

Hva kan du forvente på Black Friday?

ENORME salg! Utrolige tilbud og avslag på populære produkter fra de største merkeklærne, (Apple) nettbrett og mobiltelefoner, TV-er, populære leker og mye mer. Disse varene er på salg til den laveste prisen de kommer til å ha i løpet av hele året.

Du kan også forvente lange køer, store folkemengder, og shopping-galskap på sitt aller verste! Dette er årets mest hektiske shoppingdag i New York. Varer blir fort utsolgt, så det anbefales at du setter alarmen din slik at du kan være blant de første til dra nytte av tilbudene og få kjøpt klær og sko i de størrelsene du ønsker.

Hvor kan du finne de beste tilbudene på Black Friday?

Etterhvert som Thanksgiving nærmer seg begynner tilbudene å spres på mange forskjellige vis. Lokalavisene i New York inneholder reklame med Black Friday tilbud, samt kuponger som du kan benytte deg av for å få ekstra rabatt. Så hvis du har litt ekstra vekslepenger i lommen er det verdt å kjøpe med seg en avis, selv hvis det bare er for å sjekke reklamen for Black Friday. Hvis du er på nett kommer du definitivt til å se tilbud og kampanjer som er forskjellige butikkene byr på. Den enkleste er å sjekke butikkens nettside i dagene som leder opp mot Thanksgiving. Da får du sikkert en oversikt over hvilke varer de selger til nedsatt pris på Black Friday. Mens du er der kan du også sjekke butikkens åpningstider (ettersom butikkene har andre åpningstider på Black Friday), samt finne adressen til den butikken som ligger nærmest.

Design-outlet New York

De beste stedene å finne de beste tilbudene året rundt er selvfølgelig design-outlet i New York. Du trenger ikke å vente på Black Friday for å finne de beste plaggene til outlet-priser fra de store leverandørene som har butikker her. Men selvfølgelig deltar de også på Black Friday, og på denne dagen er prisene enda rimeligere enn vanlig.

Tips til Black Friday

Vær på utkikk etter «Door Buster»-tilbud. Dette er et begrenset antall varer som tilbys til ekstremt lave priser til de som først kommer inn i butikken når den åpner, eller i løpet av de første timene på Black Friday. «Door Buster«-tilbudene er alltid verdt å stå opp tidlig for! Disse tilbudene har den største prisreduksjonen på populære merker og elektronikk. Vær oppmerksom på at det bare er et veldig begrenset antall av disse salgsvarene, så når lageret går tomt så er de fullstendig utsolgt, og det er er begrenset til en «Door Buster» salgsvare per person.

De beste butikkene for Black Friday i New York

  • Apple Store: Den eneste dagen i året som Apple har salg.
  • Macy’s: De åpner rundt kl. 06:00, det kommer til å være en lang kø. Mange gode tilbud.
  • Best Buy: Hvis du er interessert i å kjøpe elektronikk bør du ta turen til Best Buy på Black Friday.

Black Friday i New York - Black Friday tilbud Black Friday i New York - Skilt

Hvorfor heter dagen Black Friday?

Navnet «Black Friday» kommer av at mange butikker og industrier bruker fargen rødt for å illustrere at man går i minus (tap), og fargen svart når man går i overskudd.
Ettersom Black Friday salgene hovedsakelig involverer de store butikkene og kjedene så har det også blitt opprettet en separat dag for mindre bedrifter og butikker som heter «Small Business Saturday». Denne dagen finner sted dagen etter Black Friday, og den oppfordrer kunder til å handle hos noen av de lokale, mindre butikkene og leverandørene i nærmiljøet. Kanskje går du innom en liten butikk eller en lokal gavebutikk for å støtte de hvis du allerede befinner deg i New York på Small Business Saturday?

Er Black Friday kun én dag?

Ja, offisielt er Black Friday kun en dag - fredagen etter Thanksgiving. De fleste butikker i New York vil ha rabatter gjennom hele helgen, også ofte mandagen etter.

Har NewYork.no Black Friday tilbud?

Noen ganger finnes det tilbud tilgjengelig via min side, sjekk ut Black Friday tilbud.

Når er Black Friday?

Black Friday er dagen etter Thanksgiving. I 2024 er Black Friday den 29. november. Les mer her.

Når starter Black Friday i New York?

De første tilbudene på Black Friday starter på kvelden på Thanksgiving Day.

Hvor shopper jeg på Black Friday?

Alle butikker i New York har Black Friday-tilbud. Spesielt Macy's er kjent for gode tilbud.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt