New York Night Tour

Kjøp billetter nå
New York Night Tour

New York Night Tour er en omfattende guidet tur som gir deg en god mulighet til å beundre Manhattans skyline om kvelden. Du får sett byens skyline fra både Brooklyn og New Jersey. For å unngå å gå sulten, mottar du også et ekte amerikansk pizzastykke. Turen foregår på flere språk og ledes av en kunnskapsrik guide, som forteller deg alt du trenger å vite om de ulike severdighetene. Dette er en flott måte å se mye av byen i løpet av et par timer.

Bestill New York Night Tour her

Hvis turen ovenfor ikke er tilgjengelig for ønskede dato kan du bestille Manhattan Night Tour istedenfor

Rutebeskrivelse av Night Tour

Turen starter kl.18:40 i Midtown Manhattan. Du reiser med buss fra Manhattan til Brooklyn Heights Promenade i Brooklyn. Herfra har du en flott utsikt over Brooklyn Bridge og Downtown Manhattans skyline. Avhengig av sesongen får du med deg solnedgangen eller så er det allerede mørkt ute. Guiden tar gruppen med på en tur langs promenaden for å se seg rundt, før alle gå ombord i bussen igjen.

Neste stopp er Hoboken, hvor du stopper for et stykke typisk amerikansk ostepizza. Siste stopp er Hamilton Park, som er det høyeste punktet i New Jersey, hvor du får en fantastisk utsikt over New Yorks skyline. Uansett når du tar denne turen, så er det alltid mørkt når du når denne delen av turen. Benytt anledningen til å beundre de mange tusen lysene som lyser opp Manhattan.

Erics tips: «Dette var virkelig en tur jeg likte. Du får med deg den beste utsikten over Manhattan på én kveld! Utsiktspunktet i New Jersey er ganske unikt, fordi det ikke er lett å komme til på egen hånd, og særlig ikke om kvelden. Turen er en flott måte å besøke de beste stedene for storslått utsikt over byens skyline, samtidig som du lærer om severdighetene du passerer».

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong som du kan printe ut og bruke som billett for turen.

  • Varighet: ca. 4 timer
  • Avgangssted: Midtown Manhattan
  • Avgangstid: kl. 18:30

Bestill New York Night Tour her

New York Night Tour - Skyline sett fra Brooklyn New York Night Tour - Skyline sett fra New Jersey

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt