New York Night Tour

Kjøp billetter nå
New York Night Tour

New York Night Tour er en omfattende guidet tur som gir deg en god mulighet til å beundre Manhattans om kvelden. Du får sett byens opplyste landemerker som Rockefeller Center og Times Square, gå gjennom Grand Central Station og se nabolag som SoHo og Chinatown. Turen ledes av en kunnskapsrik guide, som forteller deg alt du trenger å vite om de ulike severdighetene. Dette er en flott måte å se mye av byen i løpet av et par timer.

Bestill New York Night Tour her

Contents

Rutebeskrivelse av Night Tour

Turen starter kl 17:30 i Midtown Manhattan. Du reiser med buss til Little Island og High Line. Herfra har du en flott utsikt over Downtown Manhattans skyline. Avhengig av sesongen får du med deg solnedgangen eller så er det allerede mørkt ute. Guiden tar gruppen med på en tur langs parken for å se deg rundt, før alle gå ombord i bussen igjen.

Neste stopp er Grand Central Terminal, hvor du stopper for en spasertur. Under turen ser du nabolag som West Village og Financial District. Uansett når du tar denne turen, så er det alltid mørkt før turen avsluttes.

Erics tips: «Turen er en flott måte å besøke de beste stedene, samtidig som du lærer om severdighetene du passerer».

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong som du kan printe ut og bruke som billett for turen.

  • Varighet: ca. 4 timer
  • Avgangssted: Midtown Manhattan
  • Avgangstid: kl. 17:30

Bestill New York Night Tour her

New York Night Tour - Times Square New York Night Tour - Grand Central Terminal

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt