New York til Amish Country, Philadelphia og Washington D.C 2-dagers tur

Kjøp billetter nå
New York to Amish Country Philadelphia and Washington D C  2 day trip

På denne New York til Amish Country, Philadelphia og Washington D.C. 2-dagers turen får du se og oppleve litt av hvert. Fra det rolige livet på landet til det travle bylivet i både USAs nåværende hovedstad og en tidligere hovedstad. Dette er en av de aller mest populære utfluktene og jeg anbefaler at du forhåndsbestiller på nett. Turen begynner tidlig på morgenen fra Port Authority Bus Terminal. Den behagelige turbussen med aircondition kommer til å frakte deg direkte til Philadelphia. Herfra kjører dere langs en av de eldste gatene i USA, nemlig Elfreth’s Alley.

Bestill din New York til Amish Country, Philadelphia og Washington D.C 2-dagers tur her

Liberty Bell og «Rocky Steps»

Liberty Bell er en av hovedattraksjonene på turen. Dette er et historisk symbol for USAs selvstendighet og frihet. Denne bjellen er trolig en av bjellene som ringte inn opplesningen av selvstendighetserklæringen (Declaration of Independence) den 8. juli i 1776. Gravert inn i bjellen står det: «Proclaim LIBERTY throughout all the land unto all the inhabitants thereof». Etter at du har besøkt Liberty Bell kan du gå (eller kanskje jogge?) opp de 72 trappetrinnene foran Philadelphia Museum of Art, kjent fra den berømte filmen Rocky. Jeg anbefaler at du sløyfer denne aktiviteten hvis du går i høyhælte sko.

Capitol Building, Det hvite hus og Senate Buildings

Fra Philadelphia går turen videre til Washington D.C., gjennom statene Delaware og Maryland. I Washington D.C. kommer du til å få se Capitol Building, Det hvite hus og Senate Buildings. Du får god nok tid til å utforske det berømte museet Smithsonian Air and Space Museum og Lincoln Memorial. Du kan også besøke minnesmerket for Vietnam and Korean War Veterans. Pass på å oppleve så mye som mulig i landets hovedstad før du reiser videre til et 3-stjerners hotell like utenfor Washington D.C i Maryland.

New York to Amish Country Philadelphia and Washington D C 2 day trip Lincoln Memorial New York to Amish Country Philadelphia and Washington D C 2 day trip Philadelphia Museum of Art

Arlington Cemetery

Tidlig neste morgen kan du nyte frokost på hotellet før gruppen reiser videre. Neste stopp på turen er Arlington Cemetery og her kommer du til å få se den berømte seremonien Changing of the Guards. Arlington Cemetery er en kirkegård for militæret som åpnet opp under den amerikanske borgerkrigen. Her ble det begravet over 400 000 amerikanske soldater som mistet livet sitt i denne krigen. Soldater tapt som følge av krig i Irak og Afghanistan og fra Vietnamkrigen ligger også begravet her. Turen fortsetter til US Mint som er stedet hvor den amerikanske dollaren trykkes, og så reiser gruppen fra Washington D.C. Turens siste stoppested er den stille byen Lancaster i Pennsylvania. Dette er stedet hvor Amish-folket holder til, helt uten elektrisitet, telefoner og rennende vann i huset. Her kan du titte gjennom håndlagde produkter, og kanskje kan du til og med ta en tur i en ekte Amish-vogn trukket av hest! Før du vet ordet av det er dagen over og du returnerer til New York Citys folksomme gater.

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong på e-post. Denne kupongen kan du enten printe ut og bruke som billett for turen, eller vise frem som en mobil-billett på mobiltelefonen din.

  • Avgangssted: Port Authority Bus Terminal (42nd Street, mellom 8th og 9th Avenue).
  • Avgangstid: kl. 06:30

Bestill din New York til Amish Country, Philadelphia og Washington D.C 2-dagers tur her

New York til Amish Country, Philadelphia og Washington D.C 2-dagers tur - Capitol New York to Amish Country Philadelphia and Washington D C 2 day trip White House

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt