New York til Boston dagstur

Kjøp billetter nå
New York til Boston dagstur

En New York til Boston dagstur er en super mulighet for å oppleve en annen amerikansk storby, spesielt hvis du planlegger et lengre opphold i New York. Tidlig om morgenen går reisen fra New York til Boston. Før du vet ordet av det har du ankommet Boston, og her kan du innta byens kultur samt lære om de viktige personene som har bodd her. Du kommer til å spasere nedover Freedom Trail, spise lunsj på Quincy Market, besøke Boston Common og selvfølgelig ta en tur innom universitetsområdet til Harvard.

Bestill din New York til Boston dagstur her

Harvard og Boston Freedom Trail

Først går du av bussen på Harvard university for å ta en kjapp tur rundt campus for å lære mer om denne berømte Ivy League-skolen. Etter at du har utforsket Harvard kommer du til å gå tilbake til bussen og fortsette videre til Boston. På veien dit kjører bussen forbi to andre velkjente universiteter; Cambridge og MIT.

Neste stopp er Boston, hvor du besøker Boston Public Library, se Boston Common som er en offentlig park, gå forbi det gamle statshuset og spaser deler av Boston Freedom Trail. Freedom Trail er en rute som består av røde mursteiner, og stien går forbi 16 historiske steder. Mange av disse stedene blir husket for viktige hendelser som fant sted her under den amerikanske revolusjonen mot britene i 1770.

Day Trip to Boston from New York Harry Elkins Widener Memorial Library Day Trip to Boston from New York Harvard

Quincy Market og Boston Tea Party

Etter at du har gått langs Freedom Trail er det på tide med en lunsjpause på Quincy Market. Quincy Market er en mathall hvor du kan finne alle mulige forskjellige delikatesser. Du kommer til å ha god nok tid til å sette deg ned og spise Boston-klassikerne «clam chowder» og «lobster roll». Etter at du har spist lunsj går du tilbake til bussen og du fraktes videre til turens siste stoppested; Boston Tea Party. Den kunnskapsrike guiden kommer til å fortelle deg alt om historien bakom dette historiske stedet, og selvfølgelig alt om de andre stedene og områdene som dere passerer i løpet av dagen.

Erics tips: Kjøreturen fra New York til Boston er ganske lang, men den er absolutt verdt det. Minibussen eller bussen (avhengig av størrelsen på gruppen) har Wi-Fi, så du kommer ikke til å kjede deg. Du kommer til å få se mange av Bostons landemerker og du får et godt inntrykk av byen, så jeg anbefaler definitivt at du tar denne turen hvis du har tid og mulighet til det.

New York til Boston dagstur - Lobster Roll Day Trip to Boston from New York Freedom Trail

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong. Denne kan du enten printe ut og bruke som kupong for dagsturen, eller så kan du vise den frem på mobiltelefonen din som en mobil-billett.

  • Avgangssted: Port Authority Bus Terminal (42nd Street, mellom 8th og 9th Avenue).
  • Avgangstid: kl. 06:30

Bestill din New York til Boston dagstur her

 

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt