New York til Niagara Falls dagstur med buss

Kjøp billetter nå
New York til Niagara Falls dagstur med buss

New York til Niagara Falls dagstur med buss lar deg besøke Niagara Falls i løpet av én dag! Niagara Falls er blant de største fossefallene i verden og du kan enkelt besøke dem i løpet av New York-turen din. Forbered deg på en lang dag med kjøring med dette ikoniske naturfenomenet som belønning. Dette er en opplevelse for livet! Denne dagsturen gir deg den unike muligheten til å besøke Niagara Falls fra New York.

Kjøp billetter til New York to Niagara Falls dagstur med buss her

Contents

The Maid of the Mist

Du går om bord på bussen tidlig om morgenen på et sentralt hentested. Avhengig av trafikken tar turen mellom 7 og 8 timer. Bussen har begrenset tilgang til WiFi og det er et toalett om bord. Bussen stopper halvveis for en kort pause, hvor du kan strekke litt på beina. Da jeg testet denne turen, ankom jeg sent på formiddagen, og gikk om bord i den berømte båten, Maid of the Mist, med en gang (billetter kan bestilles direkte). Fergen tar deg med til fossefallene. Alle får utlevert en poncho, noe som viser seg ikke å være en tullegave. Vannfallet er så kraftig at det spruter på deg fra flere hundre meters avstand. Denne båtturen er et «must» når du besøker fossefallet!

New York til Niagara Falls dagstur med buss - Maid of the Mist New York til Niagara Falls dagstur med buss - Utsikten fra Maid of the Mist

Goat Island

Etter båtturen, fikk jeg anledning til å se meg rundt og bestemte meg for å besøke observasjonstårnet. Dette utsiktspunktet gir en flott utsikt over vannfallene. Er du glad i å gå tur? Da anbefaler jeg at du tar turen opp til Crow’s Nest. Det er mange trapper å klatre før du når utsiktspunktet, men resultatet er verdt det. Crow’s Nest er nærmere vannfallene enn observasjonstårnet og utsikten er vakker. Ikke glem ponchoen din, du blir også våt her! Det siste vakre stedet du besøker ved fossefallene er Goat Island. Øyen ligger midt i Niagara River, mellom Bridal Veil Falls og Horseshoe Falls. Herfra har du en fullstendig utsikt over vannfallene. Senere på ettermiddagen går du tilbake igjen i bussen og begynner kjøreturen til Manhattan, hvor du ankommer sent om kvelden.

Erics tips: «Jeg testet denne dagsturen to ganger! Det er en veldig lang dag, men som en gave vil du se så mye fra landet! Prøv å få noen ekstra timer med søvn underveis på bussen.
Du vil stoppe for å få litt mat og drikke under turen, men jeg anbefaler deg å ta med litt snacks og drikke på bussen.
Før du drar til fossene, sjekk været i Niagara Falls. Siden været kan være annerledes enn i New York, så du vet hva du skal ha på deg.»

Praktisk informasjon

Etter kjøp vil du motta en kupong som du kan printe ut og bruke som billett for dagsturen, eller vise frem som mobilbillett på telefonen din.

  • Avgangssted: Renaissance New York Times Square Hotel
  • Avgangstid: kl. 04:00

Kjøp billetter til New York to Niagara Falls dagstur med buss her

New York til Niagara Falls dagstur med buss - Utsikt

Kan du ta en dagstur fra New York til Niagara Falls?

Den mest praktiske måten å reise fra New York til Niagara Falls på er å bestille en guidet tur. Du kan til og med besøke fossen på en dagstur. Les mer her.

Hvordan oppleve Niagara Falls fra New York?

Hvis du vil besøke de berømte fossene, kan du ta en busstur fra New York til Niagara Falls. Da får du sett mye på én dag. Bestill her.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt