New York til Niagara Falls dagstur med fly

Kjøp billetter nå
Dagstur fra New York til Niagara med fly

På en New York til Niagara Falls dagstur med fly behøver du ikke å bekymre deg for noe som helst! Tidlig om morgenen blir du hentet på hotellet ditt i Manhattan (hvilket som helst hotell med beliggenhet mellom 23rd og 74th Street) og fraktet til flyplassen. Herfra tar du fly til Buffalo Upstate New York. Innen en time har du ankommet og du vil bli møtt av en profesjonell guide som leder gruppen til bussen som skal frakte dere til Niagara Falls. Du trenger ikke å tenke på noe som helst; alt har blitt ordnet for deg. Denne turen er veldig populær og den blir ofte utsolgt, derfor kreves det at man bestiller minst 5 dager før avreise.

Bestill New York til Niagara Falls dagstur med fly her

Maid of the Mist

Før gruppen besøker det berømte fossefallet kan dere nyte en lunsjbuffé med panoramautsikt utover den utrolige naturattraksjonen, etterfulgt av en spennende båttur med Maid of the Mist. Denne fergen har vært i bruk siden 1846, og den kommer til å frakte deg så nærme Horseshoe Falls som mulig. Du kommer til å få oppleve hvor kraftfull Niagara Falls faktisk er mens du blir omringet av all tåken!

New York til Niagara Falls dagstur med fly - Lunsj New York to Niagara Falls by Plane Day Trip Niagara Falls

Maid of the Mist er vanligvis i drift i de varmere månedene (mai til oktober), men hvis du tar denne dagsturen i en av vintermånedene får du muligheten til å se fossefallet på en helt annen måte. Da kan du nemlig bli med på Journey Behind the Falls; en heis som tar deg med bak fossefallet. Du kommer til å høre fossen dundre fra 13 etasjer over deg. Fossefallet er 50 meter høyt og hvert minutt faller det mer enn 160 000m3 med vann over kanten, noe som gjør Niagara Falls til et utrolig kraftig fossefall.

New York til Niagara Falls dagstur med fly - Bak veggene New York til Niagara Falls dagstur med fly - Strømvirvel

Horseshoe Falls, Bridal Veil Falls og American Falls

Du kommer til å kunne se fossefallene fra både den amerikanske og den kanadiske siden. Opplev Horseshoe Falls, Bridal Veil Falls og American Falls. Du får også se Niagara Whirlpool. Glem ikke å ta massevis av flotte bilder og vurder hvilken side som har best utsikt over fossefallene.

Erics tips: Jeg har selvfølgelig tatt denne turen selv, og alle bildene du ser på denne siden ble tatt på turen. Det er dyrt, men jeg synes absolutt at det var verdt pengene! Niagara Falls er den største turistattraksjonen i Canada, noe som også betyr at det ofte kan være veldig folksomt der. Da jeg tok turen i april var det supert vær og nesten ingen mennesker. Jeg anbefaler at du tar denne turen på en mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag; da er det som regel roligere enn det er i helgene.

New York til Niagara Falls dagstur med fly - Kanadisk side New York til Niagara Falls dagstur med fly - Fossefallet ved den amerikanske siden

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong som du kan printe ut og bruke som billett for dagsturen.

  • Avgangssted: Henting fra Midtown Manhattan hoteller mellom 23rd og 74th Street
  • Avgangstid: Mellom kl. 04:45 og 09:30

OBS!: Alle passasjerer må ha gyldig legitimasjon og reisedokumenter for å reise til Canada. Har du et norsk pass? Da trenger du ikke å søke om visum. Ettersom du lander på den amerikanske siden og fraktes med buss over grensen så trenger du ikke å skaffe et eTA for Canada. Når du bestiller denne turen kan det hende at du blir spurt om å oppgi navnet som det står skrevet i passet ditt, pass-nummer og utløpsdato, fødselsdato, samt kontaktinformasjon til det hotellet du bor på i New York.

Bestill New York til Niagara Falls dagstur med fly her

Hvis denne dagsturen ikke er tilgjengelig på foretrukket dato, bestill plass på en fullstendig guidet dagstur til Niagara Falls.


Det kan hende at du også er interessert i:

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt