New York til Niagara Falls dagstur med privatfly

New York til Niagara Falls dagstur med privatfly

Bli med på en New York til Niagara Falls dagstur med privatfly; dette er en behagelig reise og en helt unik opplevelse. Niagara Falls ligger relativt nærme New York. Denne turen er super hvis du ønsker å besøke Niagara Falls på en organisert tur. Turen er tilgjengelig fra mai til oktober. Reisen begynner allerede på Times Square klokken 05:45 hvor en komfortabel buss venter på deg. Bussen frakter deg til Long Island flyplass innen en time. Flyet ditt avtar fra Long Island MacArthur Airport og bussen setter deg av rett foran flyet, så du trenger ikke å styre med å skulle gå gjennom toll, innsjekk eller liknende. Sammen med maksimum 30 andre passasjerer får du gå ombord på flyet, og så begynner den komfortable flyturen over staten New York!

Dessverre er ikke denne dagsturen lengre tilgjengelig.

Dette er for øyeblikket den eneste New York til Niagara Falls dagstur med fly. Alternativt kan du ta denne New York til Niagara Falls 2-dagers tur med buss.

Contents

Fra New York til flyplassen ved Niagara Falls

I løpet av flyturen kommer du til å bli servert en autentisk New York-frokost av personalet, og det samme personalet kommer til å følge med deg på flyturen tilbake igjen. Kanskje får du til og med muligheten til å ta en titt inn i cockpiten, slå av en prat med piloten og ta noen bilder. Piloten kommer også til å spørre om tillatelse til å fly over Niagara Falls slik at du kan få sett fossefallet ovenfra før flyet lander på flyplassen. En buss venter deg på bakken og den kommer til å frakte deg til din destinasjon: Niagara Falls. Bussturen tar omtrent 15 minutter.

Erics tips: «Benytt deg av toalett før du går ombord på bussen ved Times Square. Det finnes ikke noe toalett ombord på bussen, og toalettet på flyet er veldig lite, så det er ikke spesielt komfortabelt.»

New York til Niagara Falls dagstur med privatfly - Flyet New York til Niagara Falls dagstur med privatfly - Cockpit

Den amerikanske eller den kanadiske siden av Niagara Falls?

Hvis du bestiller plass på denne turen må du velge om du enten ønsker å besøke den amerikanske siden eller den kanadiske siden av fossefallet. Hvis du velger den amerikanske siden får du mer tid til å se deg rundt ettersom du ikke behøver å gå gjennom den kanadiske tollen, men på den kanadiske siden får du bedre utsikt over fossefallet; derfor valgte jeg personlig dette alternativet. Før du går av bussen kommer du til å bli gitt en kupong som er gyldig for alle severdigheter som er inkludert i denne turen. Deretter kan du utforske området på egenhånd. Du kommer ikke til å bli fulgt av en guide. Ønsker du heller å bli med på en guidet tur?  Ta en titt på andre dagsturer fra New York til Niagara Falls.

På den kanadiske siden får du 4-5 timer til å se alt. Jeg foreslår at du velger 2-3 severdigheter (ikke alle 4) for å unngå å stresse for mye med å få sett alt før du må reise tilbake. Jeg anbefaler absolutt at du tar Hornblower Niagara Cruise og Journey Behind the Falls, og heller lar Niagara’s Fury og White Water Walk være igjen som alternativer hvis du har god nok tid.

New York til Niagara Falls dagstur med privatfly - Utsikt fra flyet

Hvis du velger den amerikanske siden av fossefallet så får du mer tid (en time lenger enn på den kanadiske siden) og du kan oppleve alle 4 severdighetene. Severdighetene på denne siden er: Maid of the Mist-båttur, Aquarium of Niagara, Cave of the Winds og Niagara Adventure Theater. Hornblower Niagara Cruise og Maid of the Mist er den samme båtturen, den eneste forskjellen er at de går fra forskjellige sider.

Etter at du har beundret fossefallet i noen timer så kommer bussen tilbake for å frakte deg til flyplassen. Du tar flyet tilbake igjen til New York og derfra reiser du til Manhattan. Du kommer til å ankomme det originale avgangsstedet ved Times Square rundt klokken 20:00.

Erics tips: «Det finnes også en annen New York til Niagara Falls dagstur med fly. Den største forskjellen mellom disse to turene er at denne dagsturen med privatfly er litt mer eksklusiv enn den andre turen. Du flyr med et mindre fly, du blir servert ekte New York-frokost, du slipper å gå gjennom toll og du lander på flyplassen i nærheten av fossefallet. Den andre turen er mindre luksuriøs, men den er en fullstendig guidet tur (også når du besøker fossefallet).»

New York til Niagara Falls dagstur med privatfly - Båttur New York til Niagara Falls dagstur med privatfly - Turister

Praktisk informasjon

  • Avgangssted: New York Marriott Marquis
  • Avgangstid: 06:00
  • Varighet: 14 timer (mer eller mindre), turen returnerer til avgangsstedet kl. 20:00
  • Denne turen er sesongbestemt

OBS!: Alle passasjerer må ha gyldig legitimasjon og reisedokumenter for å reise til Canada. Har du et norskt pass? Da trenger du ikke å søke om visum. Ettersom du reiser med buss via land trenger du ikke å skaffe et eTA for Canada. På grunn av nye TSA-regler må alle passasjerer oppgi navnet som det står skrevet i passet, pass-nummer og utløpsdato, fødselsdato, samt kontaktinformasjon til hotellet du bor på i New York.

Alternativt så kan du bestille plass på denne turen; New York til Niagara Falls dagstur med fly.
Eller bli med på en New York til Niagara Falls 2-dagers tur med buss.

New York til Niagara Falls dagstur med privatfly - Canada

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt