New York til Niagara Falls 2-dagers tur

Kjøp billetter nå
New York til Niagara Falls 2-dagers tur

Bli med på New York til Niagara Falls 2-dagers tur! Denne 2-dagers rundturen reiser fra New York til det berømte fossefallet Niagara Falls som ligger på grensen til Canada. En tur til Niagara Falls er ikke bare perfekt for de som er på bryllupsreise, men også for de som ønsker å beundre den fantastiske naturen og den kraftige fossen. I løpet av denne turen får du besøke både den amerikanske og kanadiske siden av fossen samt tilbringe en natt ikke langt unna, slik at du kan se fossefallet en siste gang før du drar videre for shopping dagen etterpå.

Bestill New York til Niagara Falls 2-dagers tur her

Seneca Lake og Niagara Falls

Bussen kjører fra New York City tidlig om morgenen og ankommer destinasjonen sent på ettermiddagen. Kjøreturen i seg selv er utrolig vakker; turbussen passerer steder som Delaware Gap og Watkins Glen State Park i Finger Lakes området. Her vil du ha muligheten til å ta en spasertur gjennom Watkins Glen Canyon og se (mindre) fossefall. Turen fortsetter videre til Niagara Falls og passerer Seneca Lake. Hovedattraksjonen er naturligvis American Falls. På den første dagen får du sett American Falls (delen av Niagara Falls som ligger på den amerikanske siden), samt Sister Island og Goat Island. Hele dagen blir tilbrakt med en profesjonell turguide og om kvelden kan du komme tilbake igjen til Niagara Falls for å se fossen gløde av fargefulle lys. Natten tilbringes på et hotell enten på den amerikanske siden eller på den kanadiske siden.

Maid of the Mist og Journey Behind the Falls

Neste dag får du muligheten til å se Niagara Falls på nært hold. Du kommer til å få høre den voldsomme lyden av fossefallet og kjenne det kraftfulle vannet samtidig som du er helt omringet av tåke (pass på at du holder kameraet ditt trygt!). Denne magiske opplevelsen er tilgjengelig ombord i Maid of the Mist (bare tilgjengelig fra mai til oktober), en båt som vil ta deg med til Horseshoe Falls og så nærme fossefallet som mulig. Hvis du tar 2-dagers turen i løpet av vintermånedene vil du heller bli tatt med på Journey Behind the Falls og da vil du få gå gjennom Scenic Tunnels som ligger bak fossen, noe som også er en utrolig opplevelse. Sent på formiddagen går bussturen tilbake til New York, men før du ankommer vil du få muligheten til å shop ‘til you drop på en av verdens største samlinger av outlet-butikker. Finn merkevarer til en god pris og gjør et røverkjøp på veien tilbake!

New York til Niagara Falls 2-dagers tur - Bride Veil Falls New York til Niagara Falls 2-dagers tur - Båttur

Erics tips: Begge dagene på denne turen virker veldig lange, så pass på at du kler deg komfortabelt og at du er i godt humør! Turens andre dag (på tilbakereisen til New York) inkluderer også et stopp ved outlet-butikker, så vær forberedt på shopping. Om du foretrekker å tilbringe én dag i Niagara Falls, kan du bestille denne New York til Niagara Falls dagstur med buss.

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong på e-post. Denne kan du enten printe ut og bruke som billett for turen, eller vise frem som en mobil-billett på mobilen din.

  • Avgangssted: Port Authority Bus Terminal (42nd Street, mellom 8th og 9th Avenue).
  • Avgangstid: 06:30

OBS!: Alle passasjerer må ha gyldig legitimasjon for å reise til den kanadiske siden. Har du et norsk pass? Da trenger du ikke å søke om visum. Ettersom du reiser med buss via land trenger du ikke å skaffe et eTA for Canada.

Bestill New York til Niagara Falls 2-dagers tur her

New York til Niagara Falls 2-dagers tur - Horseshoe Falls

Det kan hende at du også er interessert i:

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt