New York til Niagara Falls 2-dagers tur

Kjøp billetter nå
New York til Niagara Falls 2-dagers tur

Bli med på New York til Niagara Falls 2-dagers tur! Denne 2-dagers rundturen reiser fra New York til det berømte fossefallet Niagara Falls som ligger på grensen til Canada. En tur til Niagara Falls er ikke bare perfekt for de som er på bryllupsreise, men også for de som ønsker å beundre den fantastiske naturen og den kraftige fossen. I løpet av denne turen får du besøke både den amerikanske og kanadiske siden av fossen samt tilbringe en natt ikke langt unna, slik at du kan se fossefallet en siste gang før du drar videre for shopping dagen etterpå.

Bestill New York til Niagara Falls 2-dagers tur her

Seneca Lake og Niagara Falls

Bussen kjører fra New York City tidlig om morgenen og ankommer destinasjonen sent på ettermiddagen. Kjøreturen i seg selv er utrolig vakker; turbussen passerer steder som Delaware Water Gap og Watkins Glen State Park i Finger Lakes området. Her vil du ha muligheten til å ta en spasertur gjennom Watkins Glen Canyon og se (mindre) fossefall. Om vinteren går turen til Montour Falls i stedet. Turen fortsetter videre til Niagara Falls og passerer Seneca Lake. Hovedattraksjonen er naturligvis American Falls.

På den første dagen får du sett American Falls (delen av Niagara Falls som ligger på den amerikanske siden), samt Luna Island og Goat Island. Hele dagen blir tilbrakt med en profesjonell turguide og om kvelden kan du komme tilbake igjen til Niagara Falls for å se fossen gløde av fargefulle lys. Natten tilbringes på et hotell enten på den amerikanske siden eller på den kanadiske siden.

Maid of the Mist og Journey Behind the Falls

Neste dag får du muligheten til å se Niagara Falls på nært hold. Du kommer til å få høre den voldsomme lyden av fossefallet og kjenne det kraftfulle vannet samtidig som du er helt omringet av tåke (pass på at du holder kameraet ditt trygt!). Denne magiske opplevelsen er tilgjengelig ombord i Maid of the Mist (bare tilgjengelig fra mai til oktober), en båt som vil ta deg med til Horseshoe Falls og så nærme fossefallet som mulig.

Når du besøker oss om vinteren, kan du oppleve fossefallets enorme kraft i Cave of the Winds, en serie plattformer som fører deg til bunnen av fossen, der vannet fosser rett foran deg. Rundt middagstid går turen tilbake til New York med buss, men før du kommer frem, kan du «shopp till you drop»» i en av de største outlet-butikkene! Her kan du finne flotte merker til gode priser og bli misunt av alle vennene dine.

New York til Niagara Falls 2-dagers tur - Bride Veil Falls New York til Niagara Falls 2-dagers tur - Båttur

Erics tips: Begge dagene på denne utflukten er veldig lange, så sørg for å kle deg komfortabelt og ta med kameraet ditt! Den andre dagen inkluderer også et stopp ved outlet-butikkene, så ta høyde for det. Vil du se mer? Ta en 3-dagers tur til Niagarafallene og Finger Lakes. Hvis du foretrekker å se Niagarafallene på én dag, kan du også bestille dagstur med buss fra New York til Niagara Falls.

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong på e-post. Denne kan du enten printe ut og bruke som billett for turen, eller vise frem som en mobil-billett på mobilen din.

  • Avgangssted: Port Authority Bus Terminal (42nd Street, mellom 8th og 9th Avenue).
  • Avgangstid: 06:30

OBS!: Alle passasjerer må ha gyldig legitimasjon for å reise til den kanadiske siden. Har du et norsk pass? Da trenger du ikke å søke om visum. Ettersom du reiser med buss via land trenger du ikke å skaffe et eTA for Canada.

Bestill New York til Niagara Falls 2-dagers tur her

New York til Niagara Falls 2-dagers tur - Horseshoe Falls

Det kan hende at du også er interessert i:

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt