New York til The Hamptons dagstur

Kjøp billetter nå
New York til The Hamptons dagstur

Ønsker du å planlegge en dagstur til The Hamptons? Hvorfor ikke! The Hamptons blir ofte betraktet som feriestedet til «the rich and famous». Ta turen for å selv oppleve The Hamptons og se med egne øyne hvorfor det er et populært sted. Du reiser tidlig om morgenen med buss (eller minibuss) fra det travle bylivet i New York, gjennom et vakkert landskap fullt av fargefulle blomster (hvis du reiser om våren). Det er den flotte naturen som gjør The Hamptons til et perfekt sted for et avbrekk fra det hektiske livet på Manhattan. Bussen kjører forbi Long Island Duck og stopper ved velkjente Southampton. Dette er stedet for å se og bli sett! Noen av kjendisene som tidligere har bodd i denne byen er Steven Spielberg, Jerry Seinfeld og David Letterman. I løpet av turen kommer guiden til å fortelle morsomme fakta og litt om historien til The Hamptons.

Bestill New York til The Hamptons dagstur her

Ocean Drive i The Hamptons

Spaser nedover storgaten og ta massevis av flotte bilder før du fortsetter ned til kysten langs Ocean Drive. Du kan beundre de mange «kjendis-villaene» før du fortsetter videre til byen Sag Harbor hvor du som oftest kan se store seilbåter som ligger til havn. Her kan du shoppe i antikvitetsbutikkene, og se ikke bort fra at du kan gjøre et skikkelig røverkjøp før du får i deg en god lunsj. Om du ikke finner noe interessant i butikkene, fortvil ikke, etterpå får du nemlig besøke Tanger Outlets hvor du kan finne merkeklær, vesker og sko til nedsatte priser. Ikke engang de rike og berømte kan takke nei til et godt tilbud!

Sent på ettermiddagen reiser du tilbake igjen til New York City i en sliten, men fornøyd, tilstand etter å ha shoppet og inntatt de flotte omgivelsene i The Hamptons. Vel tilbake igjen i New York har du fortsatt tid på kvelden til å spise middag eller kanskje til og med se et Broadway-show?

Erics tips: Denne turen tilbyr noe for enhver: innta de strandlige omgivelsene i The Hamptons og ha det gøy på shopping. Når det er sagt så kan det også være greit å understreke at turen ikke kan tilpasses alle. Noen ville kanskje ha tilbrakt mer tid langs kysten, mens andre helst kunne ha brukt hele dagen på shopping. Mitt råd er å besøke The Hamptons om våren/sommeren når området er fullt av liv og røre, ellers kan det hende at du blir skuffet over at mange steder holder stengt.

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong på e-post. Denne kupongen kan du enten printe ut og bruke som billett for turen, eller vise frem som en mobil-billett på mobiltelefonen din.

  • Avgangssted: Gray Line besøkssenter på Port Authority Bus Terminal (42nd Street, mellom 8th og 9th Avenue).
  • Avgangstid: Tirsdager kl. 07:00

Bestill New York til The Hamptons dagstur her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter