New York til The Hamptons dagstur

Kjøp billetter nå
New York til The Hamptons dagstur

En dagstur til The Hamptons fra New York er en super måte å utforske denne delen av New York på. Noen av de dyreste og mest luksuriøse eiendommene i USA ligger her. Besøk stranda i The Hamptons, prøvesmak viner og spaser gjennom gatene i amerikanske landsbyer mens guiden din forteller deg alt om dette unike området.

Bestill din dagstur til The Hamptons fra New York her

Dagstur til The Hamptons

Du vil reise tidlig på morgenen med bus fra Manhattan til The Hamptons. Underveis passerer du luksuriøse hus til de kjente og berømte mens guiden forteller deg alt om livet i The Hamptons. Her kjøpes mange hus med en strandlinje, noe som gjør det umulig å få tilgang til stranden hvor som helst, men heldigvis kan guiden ta deg med til en av de offentlige strendene i The Hamptons, hvor du kan ta en kort spasertur og nyte den friske luften. Etter at du har kjølt deg ned, gå tilbake på bussen til Main Street. I denne gaten finner du alle slags butikker og det er et sted å se og bli sett.

Dagstur til The Hamptons - Strand Dagstur til The Hamptons - Strandhus

Luksuriøst liv

Hvis du er tørst, er dette ikke noe problem! Neste stopp er en vingård. Er du 21 år eller eldre og interessert i vin kan du smake på forskjellige viner. Selv om du kanskje ikke liker vin, er det fint å bare se omgivelsene.

Dagstur til The Hamptons - vin Dagstur til The Hamptons - viner

I Sag Harbor kan du beundre «leketøyene» til de rike. Ved siden av mindre båter legger store luksusyachter til kai i havnen. Landsbyen, som ligger noen få minutters gange unna, er typisk amerikansk. Her kan du gå forbi butikkene og spise lunsj, noe som vil gi deg den ekte Hamptons-opplevelsen.

Dagstur til The Hamptons - Sag Harbor Dagstur til The Hamptons - Havn

Shopping i The Hamptons

Hvis du ikke finner det du leter etter i landsbyene, kan du finne det på neste stopp. Siste stopp på turen er Tanger Outlets, hvor du kan finne alle slags rabatterte klær, vesker eller sko. Etter dette stoppet reiser du tilbake til Manhattan.

Dagstur til The Hamptons - Shopping

Erics tips: Denne dagsturen er veldig avslappet. Du vil se forskjellige sider av The Hamptons og trenger bare å sette deg på bussen. Til tross for at The Hamptons ser ut til å ligge nær Manhattan, er det praktisk talt umulig å besøke plassen på egenhånd. En enkelt reise med tog tar 3 til 4 timer og fra stasjonen er det vanskelig å komme seg til ulike severdighetene. Derfor synes jeg denne dagsturen til The Hamptons er ideell.

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong på e-post. Denne kupongen kan du enten printe ut og bruke som billett for turen, eller vise frem som en mobil-billett på mobiltelefonen din.

  • Avgangssted: Port Authority Bus Terminal (42nd Street, mellom 8th og 9th Avenue).
  • Avgangstid: Tirsdager kl. 06:30

Bestill din dagstur til The Hamptons fra New York her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt