New Jersey Transit i New York

New Jersey Transit i New York

New Jersey Transit i New York er et tognett med tilhørighet i staten New Jersey, og har forbindelser til Manhattan og Philadelphia. Nettverket lar deg blant annet reise til Newark Airport og Atlantic City. NJ Transit tilbyr buss- og togforbindelser som går fra tidlig om morgenen til sent om kvelden. Det omfattende nettverket gjør NJ Transit til den tredje største leverandøren av buss- og togreiser i USA.

Contents

Ta New Jersey Transit tog i New York

Seks toglinjer med NJ Transit har avgang fra Penn Station, med avgang mot New Jersey. Det første stoppet etter avgang fra Penn Station er Secaucus Junction. På denne stasjonen splittes linjene. Hvis du ønsker å benytte deg av en av de tre andre linjene kan du enkelt bytte tog her.

New Jersey Transit tickets

Billetter for NJ Transit kan kjøpes på de interne billettkontorene eller billettautomatene på stasjonen. Billettkontorene på Penn Station er åpne fra kl. 06:00 til 23:00 i ukedager og fra 07:00 til 23:00 i helgene. Billettautomatene er alltid tilgjengelige. Billettpriser avhenger av destinasjonen du skal til. Når du reiser med barn mellom 5 år og 11 år betaler du 50% av billettprisen for dem. Barn under 4 år reiser gratis.

New Jersey Transit i New York - Tog New Jersey Transit i New York - NJ Transit billetter

NJ Transit toglinjer

Togene til New Jersey Transit er vanlige tog som stopper på hver stasjon. NJ Transit operer med totalt 9 linjer: The Main Line, Bergen County Line, og Pascack Valley Line som krysser grensen til New York State, nord i New Jersey. Som et resultat av dette er disse linjene også en del ev Metro-North Railroad.

NJ Transit til Newark Airport

Under din tur til New York kan du ankomme og / eller reise fra Newark International Airport (EWR). Med Northeast Corridor Line eller North Jersey Coast Line kan du reise fra flyplassen til Manhattan og vice versa. Fra terminalen på flyplassen tar du AirTrain til Newark Liberty International Airport Station hvor du kan ta et NJ Transit-tog til Manhattan. Denne turen tar omtrent 30 minutter.

Erics tips: New Jersey Transit er et rimelig og effektivt alternativt for transport fra Newark til Manhattan. Det er også et godt alternativ hvis du skal bo i nærheten av Penn Station hvor togene ankommer. Hvis du skal bo i en annen del av New York finnes det bedre alternativer for transport fra Newark Airport til Manhattan.

Dagstur til Philadelphia

Om du ønsker å ta en dagstur under oppholdet ditt i New York er Philadelphia et lett tilgjengelig alternativ. Det tar omtrent tre timer å reise til byen med tog når du reiser med Northeast Corridor Line og Atlantic City Line. Du må imidlertid bytte tog to ganger, noe som ikke er veldig praktisk. Men med en organisert guidet busstur kan du også ta en dagstur til Philadelphia og Amish Country. Du kan se mer fra bussen og det er raskere enn toget. Ønsker du å gamble, shoppe og nyte stranda? Da er Atlantic City den rette destinasjonen. Du kan også reise hit med tog, men turen tar en par timer og du trenger å bytte tog et par ganger. Med dagstur fra New York til Atlantic City er det enkelt å reise til denne byen i New Jersey.

New Jersey Transit bussruter

I tillegg til togruter operer også NJ Transit med mer enn 200 bussruter. Disse bussene kjører gjennom New Jersey, i tillegg til og fra New York. Port Authority Bus Terminal er den største busstasjonen på Manhattan. Her kan du ta en rekke forskjellige bussruter. Hvis du bor i New Jersey under turen din til New York er disse bussene veldig beleilige. De mange forbindelsene sørger for at det nesten alltid er en bussholdeplass i nærheten av ditt overnattingssted.

Du kan kjøpe billetter på Port Authority Bus Terminal på Manhattan (PABT). Ved PABT kan du bruke billettautomatene som alltid er tilgjengelige, eller så kan du gå til en billettluke. Disse er åpne fra 06:00 til 00:30 og akseptere kontanter, debit- og kredittkort. Når du reiser fra PABT er det ikke mulig å kjøpe billetter på bussen. På de andre bussholdeplassene kan du kjøpe billetten din på selve bussen. Du kan fortelle bussjåføren hvor du vil reise, hvoretter du betaler kontant. Husk at ikke alle busser har vekslepenger, så sørg for at du har nok mynter med deg. Prisen på billetten avhenger av destinasjonen din.

New Jersey Transit i New York - NJ Transit-buss New Jersey Transit i New York NJ Transit - Lokalbuss

Buss fra Manhattan til North Bergen

Bussene til New Jersey Transit kan ta deg til North Bergen. Buss nummer 154 og 320, blant andre kan deg til denne delen av New Jersey.

Buss fra Manhattan til Hoboken

Med New Jersey Transit kan du være i Hoboken innen en halvtime. Linje 126 tar deg fra Port Authority Bus Terminal i New York til hjertet av Hoboken.

Buss fra Manhattan til Hasbrouck Heights

Under turen din kan du velge et hotell i New Jersey, som for eksempel Holiday Inn Hasbrouck Heights-Meadowlands. Hvis du velger dette alternativet kan du ta buss nummer 163 samt 164, som tar deg fra Manhattan til hotellet.

Erics tips: Du kan velge et hotell i New York når du reiser til New York. Jeg vil ikke anbefale dette, men jeg ser at folk velger dette på grunn av de lave prisene. Du vil imidlertid bruke mye tid og penger på å reise til og fra hotellet ditt i New Jersey. Hvis du ønsker hjelp til å finne et hotell i New York innenfor budsjettet ditt, ikke nøl med å ta kontakt.

Bus fra Manhattan til The Mills at Jersey Gardens

Hvis shopping er på agendaen er The Mills at Jersey Gardens et supert alternativ for et innendørs shoppingsenter. Du kan ta buss nummer 111 og 115 får å reise til dette kjøpesenteret. Du kan også bestille luxury shuttle.

Hvor mye koster billetter til New Jersey Transit?

Billettpriser for New Jersey Transit avhenger av destinasjonen du skal reise til. Les mer her.

Hvor kan jeg kjøpe billetter til New Jersey Transit?

Du kan kjøpe billetter til New Jersey Transit ved en billettluke, billettautomat eller på selve bussen du reiser med. Sjekk ut mer informasjon her.

Hvor kan jeg ta New Jersey Transit buss eller tog fra?

Dra til Penn Station for å ta et New Jersey Transit tog fra New York. Om du skal ta bussen kan du gå til Port Authority Bus Terminal.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt