Privat guidet spasertur i New York

Private Walking Tour in New York

Å ta en privat guidet spasertur i New York er en flott måte å se mye på relativt kort tid. Mens du passerer kjente og mindre kjente severdigheter på Manhattan, kommer den engelsktalende guiden til å fortelle deg alt du trenger å vite om New York City og deler av den fascinerende historien. Du kan la den kvalifiserte guiden lage sitt eget opplegg for deg, eller fortelle henne nøyaktig hva du vil se og oppleve, så skreddersyr hun turen for deg.

Bestill en privat guidet spasertur i New York her

Hva kan du forvente deg?

Din turguide heter Mirjam. Hun har bodd og arbeidet i New York i over 25 år, kjenner byen som sin egen jakkelomme og vet akkurat hva som skjer. Hun er en personlig bekjent av meg, så jeg kan garantere at hun gjør en god jobb. Du får vite mer om newyorkerne, flere av de kjente severdighetene og The Big Apple sin lange og spennende historie. Denne turen passer særlig bra i løpet av de første dagene du er her, slik at du blir litt orientert i New York.

Private Walking Tour in New York Guide Mirjam Private Walking Tour in New York Firefighter

Rutene

Har du noen spesifikke ønsker for turen din? Fortell Mirjam om dette på forhånd, slik at hun legge opp ruten for deg. Nedenfor finner du noen eksempler på mulige ruter.

Opplev julestemning i New York

Hvis du er i New York mellom 26. november og 6. januar kan guiden gi deg en smak av julestemning i New York. Det finnes to forskjellig turer med juletema tilgjengelig: Den første er på Manhattan. Guiden vil vise deg de vakreste juledekorasjonene i New York i tillegg til de fineste julemarkedene, hvor du kan spasere rundt i eget tempo.

Det andre alternativet er at guiden tar deg med til Dyker Heights i Brooklyn. Nabolaget er kjent for å sin overdådige dekorasjon, og kan minnes om filmen Home Alone. Denne turen krever lengre reisetid og et MetroCard. Møtepunkt for begge turene bestemmes i samråd med guiden.

Privat juleturPrivat Dyker Heights Tour

Little Italy, Chinatown og SoHo

Lær mer om de italienske og kinesiske innflytelsene i New York mens du spaserer gjennom Little Italy og Chinatown. I Chinatown kan du smake på noen deilige dumplings eller dim sum og fortsette videre til neste destinasjon: SoHo. I dette nabolaget kan du la deg imponere av arkitekturen og de flotte butikkvinduene, galleriene og restaurantene. Du fortsetter videre via mitt yndlingsnabolag: Greenwich Village, til Meatpacking District, hvor du kan nyte utsikten fra High Line Park. Denne byparken er bygget på en forhøyet togskinne, og lar deg se byen fra et nytt perspektiv. Turen avsluttes i Hudson Yards, Manhattans nyeste nabolag. Her ligger Edge som er byens høyeste utendørs observasjondekk.

t nytt område under utvikling, hvor byens høyeste utkikkstårn holder på å bli bygget.

Midtown Manhattan

Times Square er et av de mest berømte og imponerende stedene i New York. Derfor egner dette seg fint som et startpunkt for turen din. Du blir med i retning Downtown, og går (blant annet) forbi Penn Station og Madison Square Garden. Ved ankomst på Broadway, får du sett den slående, trekantformede bygningen Flatiron Building, like foran deg. Turen fortsetter via Fifth Avenue, hvor du får sett Bryant Park, Public Library og (for ikke å glemme) Empire State Building! Etter en liten omvei for å få med deg den vakre togstasjonen Grand Central, ender turen på Fifth Avenue, ved Rockefeller Center og St. Patrick’s Cathedral. Lyst på litt shopping? Dette er det ideelle startpunktet for en ettermiddag med «retail therapy»!

Privat guidet tur i New York - Charging BullPrivate Walking Tour in New York 911 Memorial

Lower Manhattan

I løpet av denne turen kommer guiden til å lære deg litt om New Yorks historie. Du blir hentet på hotellet ditt og tatt med, via subway, til TriBeCa: et av de mest eksklusive og dyre nabolagene i New York. Herfra fortsetter du til fots til Financial District. Følg med mens bygningene rundt deg blir høyere og høyere på veien. Du stopper selvfølgelig ved Ground Zero, hvor guiden forteller deg mer om angrepet den 11. september og om hvordan området ble bygget opp igjen. Via den berømte statuen Charging Bull, spaserer dere til Battery Park, hvor du kan hilse på Lady Liberty på avstand. Herfra tar du subway over til Brooklyn Bridge Park, hvor du får en vakker utsikt over byen. Prikken over i-en er spaserturen tilbake til Manhattan, over Brooklyn Bridge, hvor du virkelig kan ta inn utsikten over Manhattans fantastiske skyline.

Dumbo i Brooklyn

Denne turen vil ta deg over Brooklyn Bridge til Dumbo. Brooklyn er kjent for å spille en store rolle i den industrielle revolusjonen, og den samme gründerånden er fremdeles fremtredende. Nabolaget Dumbo i Brooklyn som en gang kun besto av varehus er nå et svært populært område. Du vil besøke Empire Stores og Brooklyn Bridge Park med en vakker utsikt over Manhattan. Utforsk New Yorks elskede bydel og det etniske mangfoldet.

Praktisk informasjon

Innen 48 timer etter booking, mottar du en bekreftelse fra Mirjam. Du avtaler møtested, tidspunkt og planen for turen direkte med henne.

  • Varighet: 2,5 timer
  • Avgangssted: Avgjøres senere. Dette kan f.eks. Være på hotellet ditt på Manhattan
  • Grupper: Maks 8 personer per gruppe. Er dere flere, send en e-post til eric@newyork.no
  • Pris: En fast pris på 225 EUR per tur for en gruppe på 1 til 6 personer og 275 EUR per tur for en gruppe på 7 eller 8 deltakere. Velg antall turer du vil ta når du booker. Tips er ikke inkludert i prisen. Det er vanlig å tipse mellom 18 og 20 % av prisen.
  • Turen foregår på engelsk
Bestill en privat guidet spasertur i New York her

Private Walking Tour in New York Manhattan Brige

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt