Privat helikoptertur i New York

Kjøp billetter nå
Privat helikoptertur i New York

En privat helikoptertur i New York er en luksuriøs opplevelse du sent kommer til å glemme. Helikopteret flyr forbi berømte severdigheter i New York som blant annet Brooklyn Bridge, Frihetsgudinnen, Empire State Building, og Central Park. Du vil kunne oppleve New York på en fantastisk måte. Denne VIP helikopterturen er enda bedre hvis du har noe spesielt å feire.

Bestill en privat helikoptertur fra Westchester her

Contents

Privat helikoptertur NYC

Se Manhattan bli mindre og fly forbi ulike severdigheter på din egen private helikoptertur. I stedet for å dele helikopteret med andre, vil du og ditt reisefølge ha eksklusiv bruk av helikopteret. Vanligvis kan du få plass til en gruppe på fem eller seks personer i samme helikopter. Hvis du ønsker en privat helikoptertur for kun 2 personer, vil de andre setene være tomme. I tillegg til selve turen kan du bestille ekstra alternativer som for eksempel transfer eller en ekstra luksuspakke.

Privat helikoptertur fra Westchester

Du kan også velge en privat Westchester-helikoptertur. Den har avgang fra Westchester, i en annen del av delstaten New York. Disse turene er ofte litt billigere og varer lenger, men du må reise mye lenger for å komme til heliporten.

Tilgjengelig: Bestill en privat helikoptertur (for opptil 2 personer for 8 809 kr) fra Westchester her

Tilgjengelig: Bestill en privat helikoptertur (for opptil 6 personer for 16959 kr) fra Westchester her

Privat helikoptertur fra Manhattan

Jeg anbefaler å bestille en helikoptertur med avgang fra Manhattan. Dette vil redusere reisetiden din til heliporten og du kan fortsette å utforske byen etter flyturen. Det er finnes flere turer å velge mellom.

Min favoritt av private New York helikopterturer er de hvor du blir plukket opp og senere levert tilbake på hotellet. Dette gjør opplevelsen enda mer luksuriøs. Prisen for hele gruppen.

Utilgjengelig: Bestill en privat helikoptertur med transport her

Privat helikoptertur i New York - Manhattan

Dersom du ønsker å bestille en privat helikoptertur uten transport men fortsatt ønsker avgang fra Manhattan er disse turene gode alternativer for deg:

Hvis du vil gjøre en romantisk gest, er den private helikopterturen med champagne et flott alternativ for par. På denne romantiske helikopterturen i New York kan du velge ruten sammen med piloten og skåle med champagne i luften.

Tilgjengelig: Bestill en privat helikoptertur med champagne her

Privat helikoptertur i New York - Skylinen

Hvor mye koster en privat helikoptertur i New York?

Du kan bestille en privat helikoptertur i New York fra kr 8 809.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt