Rabattkort for flere byer i USA

Kjøp billetter nå
Rabattkort for flere byer i USA

USA Sightseeing Pass er et rabattkort for flere byer i USA. Om du planlegger å kombinere New York-turen din med et besøk til andre byer i USA, som Washington DC, Las Vegas eller Miami, så kan du vurdere dette passet. Med ett pass får du tilgang til populære attraksjoner i flere av de større byene, deriblant utsiktspunkt, museer og båtturer. Skal du kun til New York? Da klarer du deg med New York Sightseeing Flex Pass.

Kjøp USA Sightseeing Pass her

Hvordan fungerer USA Sightseeing Pass?

Du kjøper USA Sightseeing Pass for et gitt antall attraksjoner, med et minimum på 5 og et maksimum på 30. Passet mottar du direkte per e-post, i form av en QR-kode. Du kan bruke det med en gang, i alle byer som er med i Sightseeing Pass. Her er en oversikt over alle tilgjengelige byer og attraksjoner. (For å se attraksjoner per by, velg en by i menyen øverst til høyre). Passet er mye billigere enn å kjøpe separate billetter og mye mer praktisk. Med ett pass har du tilgang til alle attraksjonene. Du behøver ikke kjøpe flere billetter, noe som sparer deg både tid og penger.

Turer og attraksjoner

USA Sightseeing Pass lar deg velge mellom hundrevis av turer og attraksjoner i de største byene i USA, inkludert New York. Ett pass gjelder for alle byene, så dette er ideelt om du kombinerer din tur til New York med et besøk i en annen by, eller om du er på reise på kryss og tvers over landet. I New York kan du, bl.a., besøke Top of the Rock, 9/11 Memorial & Museum, Frihetsgudinnen, Edge Observation Deck og One World Observatory. Se en komplett oversikt over tilgjengelige attraksjoner i New York her.

Multi City Discount Pass USA Empire State BuildingMulti City Discount Pass USA Hop on Hop off Bus

Hop-on-hop-off-busser

Hop-on-hop-off-buss er et alternativ du kan velge i New York og flere andre byer. Dette er en ideell måte å bli kjent med en by på kort tid, så det passer bra at du kan gjøre dette på flere steder! Velg hop-on-hop-off-buss i flere byer som en av attraksjonene med passet.

Sykling og båtturer

En annen populær aktivitet som du kan velge med USA Sightseeing Pass er sykling. Både sykkelleie og turer er inkludert i flere byer. Båtturer er også på listen flere steder. Ta et sightseeingcruise i New York og på din neste destinasjon kan du fly over myrene i en luftputebåt!

Erics tips: USA Sightseeing Pass er et rimelig rabattkort når du besøker New York i kombinasjon med andre amerikanske byer. Du kjøper passet for minst 10 attraksjoner og (avhengig av hvor lenge du blir værende) kan du lett bruke omtrent 6 av dem i New York. Resten kan du bruke i de andre byene.

Turer som går over flere byer og rundreiser

Mange vil kombinere sin tur til New York med en annen del av USA. Las Vegas og Miami er populære destinasjoner, og New York er et populært sted å stoppe for en natt på vei til vestkysten. USA Sightseeing Pass er det perfekte rabattkortet for alle disse kombinasjonene.

New York og Las Vegas

Hvis du kombinerer din reise til New York med en tur til Las Vegas, bør du definitivt kjøpe dette passet! I New York kan du bruke det til å se de største attraksjonene og i Las Vegas kan du ta en helikoptertur. Du kan besøke Hoover Dam eller besøke en skytebane.

Rabattkort for flere byer i USA - Grand Canyon Rabattkort for flere byer i USA - Las Vegas

New York og Florida

USA Sightseeing Pass gjelder på flere steder gjennom hele Florida, f.eks. i Miami, Key West og Orlando. Flyr du til Miami etter et opphold i New York? Da kan du bruke resten av valgene dine på vannsport eller en interessant organisert tur.

New York og østkysten

Om New York er startpunktet for en roadtrip langs USAs østkyst, passer dette passet for deg. Det gjelder i Washington D.C. og Philadelphia, så bestill passet og beundre disse vakre historiske stedene.

New York og vestkysten

Kombiner noen dager i New York med en tur til USAs vestkyst, så ser du mange av landets største attraksjoner på én reise. Du vil sannsynligvis besøke San Francisco, som også er en destinasjon for USA Sightseeing Pass. Kjøp passet og få med deg alt av San Fransisco sine høydepunkt, i tillegg til attraksjonene i New York.

Kjøp USA Sightseeing Pass her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt