Speedbåt i New York

Kjøp billetter nå
RIB-båt i New York

En tur med speedbåt i New York er den perfekte aktiviteten for adrenalinjunkies! I løpet av en halvtime, suser du over Hudson River mens du nyter utsikten over byens skyline, Frihetsgudinnen og Brooklyn Bridge. Denne lille motorbåten kombinerer fart og spenning med sightseeing, noe som gjør dette til en unik båttur i New York.

Bestill speedbåt i New York her

Speedbåt langs Manhattan

Denne motorbåten går fra Downtown Manhattan, en annen beliggenhet enn der sightseeingcruise går fra. Båten er uten tvil en av de raskeste i New York. De komfortable setene lar deg sitte trygt uten noen restriksjoner. Båten seiler i full fart mot Frihetsgudinnen, hvor den senker farten og lar deg knipse noen bilder. Båten fortsetter deretter langs Lower Manhattan og Brooklyn mot Brooklyn Bridge, slik at du kan få sett broen på tett hold. Etterpå returnerer båten tilbake. Det er ikke mye vannsprut å ta i betraktning her, så du ankommer tørr tilbake på land.

Erics tips: Jeg har vært med på mange båtturer i New York, men jeg ble positivt overrasket over denne. For dem som er i tvil, kan jeg trygt si at dette ikke er noe skummelt. Båten er relativt liten, så turen føles ikke som en turistattraksjon, men mer som en aktivitet som lokalbefolkningen lett blir med på. Videre har denne båten tilgang til å seile til flere steder enn de større båtene, noe som gjør at du kommer tettere på byens skyline og nærmere vannet. Jeg synes dette var en flott båttur som passer bra for dem som ønsker noe litt annerledes enn de vanlige elvecruisene.

RIB-båt i New York - Utsikt fra båten RIB-båt i New York - RIB-båten

Praktisk informasjon

Etter kjøp mottar du en kupong som fungerer som billetten din. Du kan enten printe den ut eller vise den frem på mobilen din.

  • Varighet: 30 minutter
  • Avgangssted: North Cove Marina
  • Avgangstid: Daglig

Bestill speedbåt i New York her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt