RiseNY på Times Square

Kjøp billetter nå
RiseNY på Times Square

RiseNY på Times Square i New York er en opplevelse som lar deg utforske byen fra et annet perspektiv. Ved denne unike attraksjonen vil du fly forbi og over forskjellige attraksjoner i New York. Lukter, vind og bevegelse gjør attraksjonene enda mer realistisk. I tillegg vil du på RiseNY lære mer om historien til New York City slik vi kjenner den i dag.

Bestill dine billetter til RiseNY her

Oppdag RiseNY på Times Square

Når du kommer inn, vil du passere syv forskjellige områder, hver med sitt tema: Finans, Skyline, TV/Radio, Mote, Musikk, Broadway og Film. Du kan selv bestemme hvor mye tid du vil bruke her. I områdene vil du lære mer om de forskjellige temaene som formet byen og hvordan de fortsatt er like viktige i dag. Når du besøker RiseNY kan du sette deg ned på sofaen fra Friends, se forskjellige kostymer fra Broadway og lære med om New Yorks historie.

Fly over New York

På slutten av opplevelsen kommer du etter min mening til den morsomste delen: en flysimulator over New York. Ta et sete i teateret og fly gjennom New York. Den enorme skjermen, som du ikke vil se med det første, har en diameter på 12 meter, og omringer deg med hele 180 grader. Den viser bildet i 8K. De bevegelige setene gir deg inntrykk av at du flyr gjennom byen. Vind, tåke og lukter gjør turen enda mer realistisk. Du kan sammenligne det med en IMAX-opplevelse.

Erics tips: Når du er i New York, bør du ikke gå glipp av et besøk til Times Square. Hvis du ønsker å tilbringe mer tid i dette området, lære noe om New York, og/eller hvis været er ubehagelig og du ser etter en innendørsaktivitet, er RiseNY et greit alternativ. Opplevelsen tar ca. én time og du får en litt annerledes opplevelse av New York. Det er best å besøke RiseNY på ukedager da det er lengre køer i helgene.

Praktisk informasjon

  • Beliggenhet: 160 West 45th Street, ved siden av McDonald’s på Times Square

Bestill dine billetter til RiseNY her

Billetter til RiseNY er også inkludert i Sightseeing Day Pass og Flex Pass

RiseNY på Times Square - TV-sett RiseNY på Times Square - Kulisser

Hva er RiseNY?

RiseNY er en opplevelse i New York som lar deg utforske byen fra et annet perspektiv. Les mer her.

Hvor lang tid tar det å besøke RiseNY?

Et besøk til RiseNY tar omtrent 60 minutter. Les mer om opplevelsen her.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt