Rockefeller Center Christmas Tree Lighting Ceremony 2024

Rockefeller Center Christmas Tree Lighting Ceremony

Rockefeller Center Christmas Tree Lighting Ceremony har blitt til en årlig tradisjon og det avholdes en seremoni som alle har lyst til å ta del i. Derfor blir det også veldig folksomt rundt Rockefeller Center. Hvert år blir seremonien sendt live på TV og millioner av amerikanere ser lystenningen fra sin egen stue. En kjent artist pleier også å opptre under denne seremonien.

Vil du vite alt om julen i New York? Abonner på nyhetsbrevet mitt her og hold deg oppdatert!

Contents

Rockefeller Christmas tree

Rockefeller Christmas tree er dekorert med mer enn 50,000 LED-lys, og ledningen strekker seg mer enn 8 km! Å skru på lysene til juletreet er en skikkelig fest og en festlig opplevelse. I 2024 arrangeres lystenningssermonien den 4. desember.

Christmas Tree Lighting Ceremony Dinner Gala

Billettene til middags-gallaen for å oppleve festlighetene selges ut hvert år, så du må være kjapp hvis du ønsker å få tak i billetter. Med disse billettene får du de beste setene. På denne elegante kaféen får du en god utsikt over det flotte juletreet og du kan nyte ubegrenset med drikke og snacks mens du ser treet blir tent.

Se årets alternativer nedenfor

Vær oppmerksom på at de som ikke har VIP-billetter må stå i timesvis for å få en plass til å se seremonien. De nærliggende kvartalene er som regel fullpakket med folk som står og venter i kulden, noe som også betyr at det er kjempevanskelig å komme seg rundt i dette området, også til fots. De fleste newyorkere deltar ikke på festlighetene, og de unngår området om mulig. Kontorene på Rockefeller Plaza stenger faktisk tidligere, rundt lunsjtider, slik at de ansatte kan komme seg trygt hjem fra området.

Rockefeller Center Christmas Tree Lighting Ceremony - Juletreet på Rockefeller Center

Gå på skøyter under juletreet

Under juletreet på Rockefeller Center vil det være en fantastisk skøytebane. Det er ikke rimelig å gå på skøyter her, men det er en unik opplevelse. Dagen før og etter seremonien vil skøytebanen være stengt på grunn av oppsett og demontering av scenen. På vinteren kan du gå på skøyter ved Rockefeller Center hver dag.

Dyker Heights

Hvis du ikke får nok av julelysene burde du ikke gå glipp av Dyker Heights. Dette området i Brooklyn er kjent for sine overdådige dekorerte hus. Det er best å oppleve julelysene ved å delta på en guidet busstur og utforske de overdådig opplyste husene.

Kan jeg delta på tenning av Rockefeller-treet?

Ja, du kan, men ta i betrakting at det vil være travelt. Området rundt Rockefeller åpner vanligvis rundt kl. 16:00, men folk stiller seg gjerne i kø mye tidligere. Når torget er fult blir ikke flere folk sluppet inn. Torget stenger kl. 23:00 for rengjøring.

Hvor er det best å se lystenningen av juletreet på Rockefeller?

Den beste måten å se lystenningen av Rockefeller-treet er å møte opp veldig tidlig eller ved å kjøpe en spesiell billett. Les mer her.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt