SIX Broadway Tickets

SIX Broadway Tickets

Kjøp billettene dine her

Kjøp dine SIX Broadway tickets før du reiser til New York. Spar penger og tid. SIX er historien om King Henry VIIIs koner, og de alle opptrer sammen som popstjerner i en jentegruppe… hvor de kjemper om rollen som forsanger basert på hvem Henry torturert mest. Denne globale sensasjonen er en liten blanding av Hamilton og en vinkveld med jentene.

Kjøp dine billetter til SIX her

Eksklusivt: Velg alternativet for «Fleksibel billett» ved bestilling og du kan avbestille eller endre bestillingen opptil 72 timer før forestillingen!

Contents

Finn billettene dine

Betal trygt og enkelt med:
PayPal MasterCard VISA AMEX ApplePay

King Henry VIII

Du har sikkert hørt om King Henry VIII og konene hans. Henry var en gammel gretten konge som stadig vekk skilte seg og halshugget konene sine regelmessig (den klassiske skilsmissen, halshoggingen, død, skilsmisse, halshogging, overlevelse…). De fikk aldri muligheten til å fortelle sin historie, inntil nå.

Ingen av Henry VIIIs koner hadde det enkelt. Han skilte seg fra Catherine og halshugget en annen, Jane Seymour døde av naturlige årsaker, Anne Boleyn ble ydmyket offentlig og henrettet, og selv Catherine som overlevde levde ikke sitt beste liv, med en alkoholiker som stadig vekk hadde elskerinner. Nå er det på tide at konene til King Henry VIII deler sin historie: en forestilling full av «girl power».

SIX Broadway Tickets - Forestillingen SIX Broadway Tickets - Scenen

Historie gjennom moderne poplåter

Gjennom hele forestillinger synger de seks sterke kvinnene om hvordan de ble mishandlet av kongen for hundrevis av år siden på en moderne måte gjennom fengende poplåter som minner om Adele, Ariana Grande og Rihanna. De parodiserer til og med Tinder og snakker om å skrive sine egne «lykkelig i alle sine dager» i stedet for å godta deres tragiske skjebne.

SIX er en magisk moderne historiefortelling. Ingenting om showet er konvensjonelt. Dessuten brytes den fjerde veggen når dronningene engasjerer publikum i en direkte dialog. Skrik og jubelrop oppfordres! Showet er fylt med moderne popkulturelle referanser for å gjøre historien enda morsommere.

SIX Broadway Tickets - Rollebesetningen SIX Broadway Tickets - Sang

Hvordan kjøpe SIX Broadway tickets?

SIX Broadway tickets fra NewYork.no er 100 % ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at ordren din har gått gjennom, vil du motta en bekreftelse per e-post umiddelbart. For denne musikalen får du en e-post med QR-koder senest 7 dager før forestillingen! Vis denne QR-koden på telefonen på teatret og nyt. Send meg en e-post hvis du ønsker å bestille for grupper på 10 personer eller flere.

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

 • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
 • Du trenger ikke å laste ned noen app eller skrive ut billettene. Vis kun QR-koden
 • Garantert autentiske billetter
 • Beste tilgjengelige seter, alltid ved siden av hverandre
 • En dedikert servicedesk: Du kan alltid kontakte meg direkte
 • Betal med kredittkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
 • Hvis du velger fleksibel billett er det mulig å kansellere før datoen for forestillingen.

Kjøp dine billetter til SIX her

Erics tips: «SIX er mer enn en musikal, du kan nesten kalle det en konsert. Se hvordan konene til kong Henrik VIII forteller sine historier iført fantastiske kostymer. Du kommer til å forlate teateret med et stort smil om munnen.»

Informasjon om forestillingen

 • Aldersgrense: Anbefales fra 10 år. Barn under 4 år slipper ikke inn i teateret.
 • Varighet: Omtrent 1 time og 20 minutter
 • Sted: Lena Horne Theatre, 256 West 47th Street
 • Hjelpemidler:
 • for Lena Horne Theatre-setekart

Kjøp dine billetter til SIX her

Har du ikke lyst til å se SIX?

Se en mengde av andre Broadway-show her

Kjøp billettene dine til SIX her Kjøp billettene dine her

* Den laveste prisen for denne musikalen (blant andre) ligger på ons 15. mai 2024 19:00

* The highest discount for this musical is (among others) found on ons 15. mai 2024 19:00

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt