SIX Broadway Tickets

SIX Broadway Tickets

Kjøp billettene dine her

Kjøp dine SIX Broadway tickets før du reiser til New York. Spar penger og tid. SIX er historien om King Henry VIIIs koner, og de alle opptrer sammen som popstjerner i en jentegruppe… hvor de kjemper om rollen som forsanger basert på hvem Henry torturert mest. Denne globale sensasjonen er en liten blanding av Hamilton og en vinkveld med jentene.

Kjøp dine billetter til SIX her

Kjøp billetter, uten serviceavgift

King Henry VIII

Du har sikkert hørt om King Henry VIII og konene hans. Henry var en gammel gretten konge som stadig vekk skilte seg og halshugget konene sine regelmessig (den klassiske skilsmissen, halshoggingen, død, skilsmisse, halshogging, overlevelse…). De fikk aldri muligheten til å fortelle sin historie, inntil nå. Ingen av Henry VIIIs koner hadde det enkelt. Han skilte seg fra Catherine og halshugget en annen, Jane Seymour døde av naturlige årsaker, Anne Boleyn ble ydmyket offentlig og henrettet, og selv Catherine som overlevde levde ikke sitt beste liv, med en alkoholiker som stadig vekk hadde elskerinner. Nå er det på tide at konene til King Henry VIII deler sin historie: en forestilling full av «girl power».

SIX Broadway Tickets - Forestillingen SIX Broadway Tickets - Scenen

Historie gjennom moderne poplåter

Gjennom hele forestillinger synger de om hvordan de ble mishandlet av kongen for hundrevis av år siden på en moderne måte gjennom fengende poplåter som minner om Adele, Ariana Grande og Rihanna. De parodiserer til og med Tinder og snakker om å skrive sine egne «lykkelig i alle sine dager» i stedet for å godta deres tragiske skjebne. SIX er en magisk moderne historiefortelling. Ingenting om showet er konvensjonelt. Publikum oppfordres til å ta frem telefonene og filme i løpet av noen få sanger, og den er fylt med moderne popkulturreferanser for å gjøre historien morsommere.

SIX Broadway Tickets - Rollebesetningen SIX Broadway Tickets - Sang

Hvordan kjøpe SIX Broadway tickets?

SIX Broadway tickets fra NewYork.no er 100 % ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at ordren din har gått gjennom, vil du motta en bekreftelse per e-post med den offisielle kupongen. Kupongen inneholder all den informasjonen du trenger. Setene blir tildelt av teateret, derfor får du ikke vite hvilket setenummer du blir tildelt når bestiller. Setenummer vil være tydelig merket på selve billetten (som du får når du bytter inn kupongen). For bestilling opp til 4 personer er du garantert seter ved siden av hverandre. For større grupper vil teateret gjøre så godt de kan for å få det til. Send meg en e-post hvis du ønsker å bestille for grupper på 10 personer eller flere.

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

 • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
 • Du garanteres de beste tilgjengelige setene på tidspunktet du bestiller
 • En dedikert hjelpedesk på norsk: du kan alltid kontakte meg på e-post
 • Pålitelig, sikkert og raskt
 • Trygg betaling med kredittkort eller PayPal
 • Hvis du har en fleksibel billett kan du kansellere opptil 10 dager før dagen for showet.

Kjøp dine billetter til SIX her

COVID-19 restriksjoner

Begrenset antall billetter tilgjengelig. Sosial distansering og munnbind er påkrevd. Obligatorisk negativ PCR test eller negativ antigen COVID-19 hurtigtest eller bevis på en full vaksinasjon mot COVID-19.

Informasjon om forestillingen

 • Aldersgrense: Anbefales fra 10 år. Barn under 4 år slipper ikke inn i teateret.
 • Varighet: Omtrent 1 time og 20 minutter
 • Sted: Brooks Atkinson Theatre, 256 West 47th Street
 • for Brooks Atkinson Theatre-setekart

kjøp dine billetter til SIX her

Har du ikke lyst til å se SIX?

Se en mengde av andre Broadway-show her

Kommende forestillinger

  Kjøp billettene dine til Six herKjøp billettene dine her

  Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

  Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

  Abonner på nyhetsbrevet mitt


  Søk etter billetter
  fra
  inntil
  Søk etter billetter