Helgeseiling med champagnebrunch i New York (2 timer)

Kjøp billetter nå
Helgeseiling med champagnebrunch i New York

Bli med på helgeseiling med champagnebrunch i New York, sip champagne mens du ser over Manhattans storslåtte skyline. Ikke bare kan du nyte champagne og en god buffet, du kommer også til å få seile på en klassisk seilbåt fra 1929 – Shearwater. Båten går fra North Cove Marina i Lower Manhattan. Sørg for at du møter opp i god tid, og at du vet hvordan du kommer deg frem til avgangsstedet (det kan være litt vanskelig). Ta deg gjerne litt ekstra tid til å spasere rundt i Lower Manhattan, kanskje kan du også velge ut noen landemerker som du har lyst til å besøke senere samme dag (9/11 Memorial, Financial District, Winter Garden, Battery Park og Brooklyn Bridge).

Bestill billetter til søndagsseiling med champagnebrunch

Åpen champagnebar

I løpet av denne turen som varer i omtrent 2 timer kommer du til å nyte en åpen champagnebar, muffins, diverse bagels, laks fra Nova Scotia, samt mange andre godsaker. Fra utendørsdekket om bord på Shearwater kan du innta den utrolige utsikten over New Yorks skyline, eller så kan du sitte innendørs med godt selskap fra venner, familie eller til og med de andre passasjerene på turen. Hvis du har lyst kan du sikkert også hjelpe til med seilingen!

Seilbåten seiler forbi Frihetsgudinnen, Ellis Island og Brooklyn Bridge, pluss at den stopper opp ved havnen lenge nok til at du kan nyte utsikten, solen, og selvfølgelig champagnen. Kleskoden er «casual», men kle deg komfortabelt og varmt. Tynne skjørt og kjoler egner seg ikke så veldig godt, og hatter kommer mest sannsynlig til å bli tatt av vinden. For kvinner: ikke gå i høyhælte sko, dette er ikke bare ukomfortabelt om bord på båten, men de kan også ødelegge dekket. Glem ikke å bruke solkrem!

Et flytende landemerke

Turens seilbåt er New Yorks eneste flytende landemerke som fortsatt er i drift. Skipet har en historie som strekker seg helt tilbake til begynnelsen av 1900-tallet. Det har seilt rundt hele verden, blitt brukt som kystvakt i løpet av andre verdenskrig, samt blitt brukt i TV-serien The Apprentice og avbildet i flere magasiner.

Erics tips: Det er viktig å vite at seiling med champagnebrunch ikke er en tur rundt Manhattan. Dette er en hyggelig og avslappende seiltur som er en perfekt begynnelse eller slutt på reisen din, men den burde ikke bli betraktet som et alternativ til de andre båtturene/cruisene. Hvis du er glad i champagne så får du definitivt mye for pengene.

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong som du kan printe ut og bruke som billett for båtturen.

  • Denne turen er sesongbestemt.
  • Varighet: 2 timer
  • Avgangssted: North Cove Marina
  • Avgangstid: Lørdag og søndag kl. 11:00

Bestill billetter til søndagsseiling med champagnebrunch

Helgeseiling med champagnebrunch i New York - På seiltur Helgeseiling med champagnebrunch i New York - Utsikt fra båten

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt