SPYSCAPE spionmuseum i New York

Kjøp billetter nå
SPYSCAPE Spy Museum in New York

SPYSCAPE spionmuseum i New York introduserer deg til spionvirksomhetens mange sider. Er du interessert i hemmelige tjenester, som FBI og CIA? Tror du at du kan lure en løgndetektor? Eller vil du vite hva slags spion du kunne blitt? Besøk dette museet og oppdag spionvirksomhetens verden gjennom oppdrag, sjeldne gjenstander og sanne spionfortellinger! Billetter til SPYSCAPE er inkludert i New York Sightseeing Flex Pass.

Kjøp SPYSCAPE-billetter her

Hva slags spion er du?

SPYSCAPE ligger i en moderne bygning, med et totalareal på intet mindre enn 5 600 kvadratmeter. Eventyret starter med en gang du kommer inn i den enorme heisen. Her får du se en film som informerer deg om de kommende oppdragene. På den måten blir du godt forberedt og er klar til å starte med en gang.

Museet er delt inn i syv seksjoner, hver og en omhandler ulike spionasjetemaer, som cyberkrigføring, bedrageri og etterretningstjenesteoperasjoner. Alle besøkende mottar et armbånd som kan scannes på hver avdeling for å motta og loggføre informasjon om oppdraget. På avdelingen for «Surveilance» (overvåkning), f.eks., kan du teste ferdighetene dine ved å se hvor raskt du kan finne personer med overvåkningskameraer. Ved «Deception» (bedrager), får du se et antall intervjuer og kan avgjøre om intervjuobjektet lyver eller snakker sant. Når du er ferdig med alle oppdragene, analyseres resultatene og du finner ut hva slags spion du er. Er du en spionfanger, en teknisk betjent eller bedre egnet til noe annet?

Erics tips: SPYSCAPE er en blanding mellom en «opplevelse» og et museum. Her dekkes spionvirksomhet gjennom tidene, inkludert gjeldende temaer som privatliv og sosiale medier. Jeg synes opplevelsen var overraskende gøy. Besøk denne attraksjonen når det regner eller når du er ferdig med alle andre kjente severdigheter. SPYSCAPE er litt for komplisert for svært unge barn, og passer best til barn som er 10 år eller eldre. De må kunne være i stand til å snakke litt engelsk for hvert oppdrag, eller komme seg gjennom dem med din hjelp. Jeg brukte rundt en time på å besøke SPYSCAPE, så du mister ikke for mye tid her. 

SPYSCAPE - Anonymous SPYSCAPE - Overvåkning

Praktisk informasjon

  • Åpningstider:
    • Mandag til fredag: 10:00 – 20:00
    • Lørdag og søndag: 09:00 – 21:00
    • Siste inngang er kl. 19:30
  • Beliggenhet: 928 8th Avenue

Kjøp SPYSCAPE-billetter her

I tillegg til SPYSCAPE finnes det mange andre topp New York museum å besøke.

James Bond på SPYSCAPE

Verdens mest kjente spion, James Bond er også representert på SPYSCAPE. Besøk den spesielle James Bond utstillingen og lære alt om den kreative prosessen om hvordan filmene ble laget. Hopp inn i 007 verden med settene, rekvisitter og mer. James’ ikoniske Aston Martin DB5 skal også kunne bli funnet. Akkurat som resten av SPYSCAPE, er utstillings interaktiv. Du kan for eksempel se Qs laboratorium, i tillegg til studioet til Oscar-vinnende produksjonsdesigner Sir Ken Adam. Billetter gir tilgang til både James Bond utstilling og selveste SPYSCAPE.

Bestill dine James Bond på SPYSCAPE billetter her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter