Tema-restauranter i New York

Tema-restauranter i New York

Har du lyst til å dra på en tema-restaurant i New York City? De fleste tema-restaurantene byr på unike og artige opplevelser, og i New York er det definitivt nok av tema-restauranter å velge mellom. Disse restaurantene har en tendens til å ha særdeles høye priser og det er ofte lange køer for å slippe inn, men de er veldig populære. De fleste er basert på en film eller en spesifikk filmsjanger. Tema-restauranter tiltrekker seg store mengder med turister og de burde ikke være førstevalget ditt hvis du er mest opptatt av god mat i høy klasse, men for underholdningens skyld kan de absolutt være verdt et besøk.

Contents

Ellen’s Stardust Diner

Ellen’s Stardust Diner ser ut som en klassisk amerikansk «diner» fra utsiden, men denne restauranten byr også på god underholdning! Servitørene synger seg gjennom bestillingen din og gjennom resten av besøket ditt. De fleste ansatte er håpefulle artister og skuespillere som venter på sitt store gjennombrudd på Broadway, så her finner du nok av talentfulle sangere! Dette er en unik opplevelse, men maten er ikke fantastisk, så bare dra hit for underholdningens skyld. Ellen’s Stardust Diner er veldig populær, og det kan være en 2-timers lang kø hvis du går hit rundt middagstid. Hvis du ønsker å unngå den store folkemengden, sats på å spise en tidlig frokost rundt kl. 08:00.

Bubba Gump

Når du kommer inn på restauranten Bubba Gump kommer du til å kjenne igjen all dekorasjonen fra filmen «Forrest Gump». Kunnskapen din om filmen kommer også til å bli satt på prøve, og hvis du er god så vinner du kanskje til og med en pris. Denne restauranten er alltid travel, men de ansatte gjør sitt beste for å sørge for at du får et bord og blir servert så fort som mulig. Vær oppmerksom på at mesteparten av menyen består av reker, så du burde være ganske glad i reker for å spise her. Denne restauranten er veldig populær blant turister.

Tema-restauranter i New York - Ellen's Stardust Diner Tema-restauranter i New York - Bubba Gump

Hard Rock Café

Hvis du er glad i rock så burde du dra til Hard Rock Café. Med plass til hele 708 gjester så er Hard Rock Café i New York en av kjedens aller største restauranter. Restauranten er full av samleobjekter fra rockelegender slik som The Beatles, Nirvana, The Ramones og mange flere. Det som er så unikt med Hard Rock Café er at de også har dekorasjoner og gjenstander fra rockestjerner som har tilknytning til New York, slik som f.eks. John Lennon. En eller to ganger om dagen samles alle de ansatte på HRC og danser sammen til Y.M.C.A av Village People; alle gjester er også velkommen til å danse med!

Tips: Ikke dra fra HRC New York uten å ha smakt på en av deres typiske amerikanske desserter; «apple cobbler» Du kommer ikke til å angre!

Du kan også bestille et 2- eller 3-retters måltid med spesielle temaer, slik som Blue Grass, Hip Hop eller Rhythm & Blues. Alle menyer inkluderer en alkoholfri drikke og en dessert. Det finnes en «Lil Rocker» meny for barn.

Bestill et 2- eller 3-retters måltid på Hard Rock Cafe her

Tema-restauranter i New York - Hard Rock Cafe Tema-restauranter i New York - Inne i Hard Rock Cafe

Trinity Place

Gå for en drink, eller en middag på Trinity Place i Downtown Manhattan og du kan si at du har vært i et ekte bankhvelv! Med beliggenhet i Financial District, ikke så langt fra 9/11 Memorial, ble denne restauranten hyllet i 1904 som det største og sikreste bankhvelvet i verden. I mellomtiden har plassen blitt forvandlet til en atmosfærisk restaurant, hvor du kan nyte brunsj, lunsj, middag, eller kun en cocktail i baren. På grunn av beliggenheten er dette plassen for mange som jobber innen finans i området. Familier kommer ikke hit så ofte. Lunsj er nok det beste tidspunktet å dra hit hvis du vurderer å ta med barn.

Tema-restauranter i New York - Trinity Place Tema-restauranter i New York - Inne i Trinity Place

Oscar Wilde

Denne restauranten er allerede en attraksjon i seg selv; den er vakkert dekorert med uvanlige og historiske elementer. Restauranten, som åpnet i 1909, har den lengste baren i New York (118,5 fot!) og serverer over 300 forskjellige varianter av whisky. Restaurantens miljø minner mer om en pub, noe som gjør den mer egnet for personer over 21 år.

Hver høytid endres restaurantens innredning for å gjenspeile temaet. For eksempel vil den bli dekorert med spindelvev til Halloween og med ekstravagante ornamenter til jul.

Tema-restauranter i New York - Oscar Wilde Tema restauranter i New York Oscar Wilde - Inne 1

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt