The Book of Mormon Broadway tickets

The Book of Mormon Broadway Tickets

Kjøp billettene dine her

The Book of Mormon Broadway tickets kan enkelt bestilles på nett. Jeg anbefaler at du kjøper teaterbilletter før du reiser til New York for å spare både tid og penger. The Book of Mormon er en bestselger blant musikaler på Broadway og fremføres på Eugene O’Neill Theatre.

Kjøp billettene dine til Book of Mormon her

Kjøp billetter til The Book of Mormon nå, uten serviceavgift og med gratis henting av billettene på teateret!

To mormonske misjonærer

The Book of Mormon forteller historien om to unge mormonske misjonærer: den overvektige Elder Arnold Cunningham og den kjekke Elder Kevin Price. De blir sendt til Uganda for å konvertere lokalbefolkningen til mormonisme. De lærer snart at oppholdet ikke blir helt som de hadde antatt, ettersom de lokale er gudsbespottere og distriktlederen er skap-homofil. Kort sagt, det er veldig annerledes enn i solfylte Florida, hvor misjonærene hadde håpet at de skulle bli sendt.

The Book of Mormon Broadway Tickets - Sammen med lokalbefolkningen The Book of Mormon Broadway Tickets - Arnold og Kevin

«South Park» og «The Lion King»?

Showet er morsomt, med mye banning og  fengende sanger. Musikalen er produsert av duoen bak South Park, Trey Parker og Matt Stone, i tillegg til Robert Lopez som har produsert Avenue Q. I 2011 ble showet nominert til 14 Tony Awards og vant 9 av de, blant annet Best Musical. Showet er nok ikke for de mest sjenerte, ettersom ingen tema er tabu. AIDS, folkemord, kjønnslemlestelse, fattigdom, religion, til og med The Lion King er blant temaer som blir diskutert på en eller annen måte. The Book of Mormon beviser at det er mulig å le av nesten hva som helst, men hva ellers hadde du forventet av produsentene bak South Park?

The Book of Mormon Broadway Tickets - Misjonærene The Book of Mormon Broadway Tickets - i Uganda

Hvordan kjøpe The Book of Mormon Broadway tickets?

Billettene til The Book of Mormon fra NewYork.no er 100 % ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at ordren din har gått gjennom, vil du motta en bekreftelse per e-post med den offisielle kupongen. Kupongen inneholder all den informasjonen du trenger. På dagen forestillingen finner sted, venter billettene på deg i teaterets billettluke. Du kan hente dem inntil 30 minutter før forestillingen. Du behøver gyldig legitimasjon (passet ditt) for å kunne hente billettene.

Setene blir tildelt av teateret, derfor får du ikke vite hvilket setenummer du blir tildelt når bestiller. Setenummer vil være tydelig merket på selve billetten (som du får når du bytter inn kupongen). For bestilling opp til 4 personer er du garantert seter ved siden av hverandre. For større grupper vil teateret gjøre så godt de kan for å få det til.

Kjøp billettene dine til Book of Mormon her

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

 • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
 • Du garanteres de beste tilgjengelige setene på tidspunktet du bestiller
 • En dedikert hjelpedesk på norsk: du kan alltid kontakte meg på e-post eller WhatsApp
 • Pålitelig, sikkert og raskt
 • Trygg betaling med kredittkort eller PayPal
 • Hvis du har en fleksibel billett kan du kansellere opptil 10 dager før dagen for showet.

Send meg en e-post til [email protected] hvis du ønsker å bestille for grupper på 10 personer eller flere.

Erics tips: Hvis du elsker humoren i South Park kommer du til å elske denne musikalen. Hvis ikke, så er det kanskje best å velge en annen musikal. Seriøst. The Book of Mormon er en av de mest populære musikalene nå – og med god grunn. Du kommer mest sannsynlig ikke til å kunne slutte å le. Det er mange referanser til amerikansk populærkultur, som gjør det enkelt å kjenne seg igjen. Hvis du ser etter underholdning for en natt, så er dette virkelig showet for deg!

Informasjon om forestillingen

 • Aldersgrense: Anbefales fra 17 år. Barn under 4 år slipper ikke inn i teateret.
 • Varighet: Omtrent 2 timer og 30 minutter
 • Sted: Eugene O’Neill Theatre, 230 West 49th Street
 • for å se Eugene O’Neill Theatre-setekartet

Kjøp billettene dine til Book of Mormon her

Har du ikke lyst til å se The Book of Mormon?

Se en mengde av andre Broadway-show her

Kommende forestillinger

  Kjøp billettene dine til The Book of Mormon herKjøp billettene dine her

  Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

  Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

  Abonner på nyhetsbrevet mitt


  Søk etter billetter
  fra
  inntil
  Søk etter billetter