The Book of Mormon Broadway tickets

The Book of Mormon Broadway Tickets

Kjøp billettene dine her

The Book of Mormon Broadway tickets kan enkelt bestilles på nett. Jeg anbefaler at du kjøper teaterbilletter før du reiser til New York for å spare både tid og penger. The Book of Mormon er en bestselger blant musikaler på Broadway og fremføres på Eugene O’Neill Theatre.

Kjøp billettene dine til Book of Mormon her

Eksklusivt: Velg alternativet for «Fleksibel billett» ved bestilling og du kan avbestille eller endre bestillingen opptil 72 timer før forestillingen!

To mormonske misjonærer

The Book of Mormon forteller historien om to unge mormonske misjonærer: den overvektige Elder Arnold Cunningham og den kjekke Elder Kevin Price. De blir sendt til Uganda for å konvertere lokalbefolkningen til mormonisme. De lærer snart at oppholdet ikke blir helt som de hadde antatt, ettersom de lokale er gudsbespottere og distriktlederen er skap-homofil. Kort sagt, det er veldig annerledes enn i solfylte Florida, hvor misjonærene hadde håpet at de skulle bli sendt.

The Book of Mormon Broadway Tickets - Sammen med lokalbefolkningen The Book of Mormon Broadway Tickets - Arnold og Kevin

«South Park» og «The Lion King»?

Showet er morsomt, med mye banning og  fengende sanger. Musikalen er produsert av duoen bak South Park, Trey Parker og Matt Stone, i tillegg til Robert Lopez som har produsert Avenue Q. I 2011 ble showet nominert til 14 Tony Awards og vant 9 av de, blant annet Best Musical.

Showet er nok ikke for de mest sjenerte, ettersom ingen tema er tabu. AIDS, folkemord, kjønnslemlestelse, fattigdom, religion, til og med The Lion King er blant temaer som blir diskutert på en eller annen måte. The Book of Mormon beviser at det er mulig å le av nesten hva som helst, men hva ellers hadde du forventet av produsentene bak South Park?

The Book of Mormon Broadway Tickets - Misjonærene The Book of Mormon Broadway Tickets - i Uganda

Hvordan kjøpe The Book of Mormon Broadway tickets?

Billettene til The Book of Mormon fra NewYork.no er 100 % ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at ordren din har gått gjennom, vil du motta en bekreftelse per e-post umiddelbart. For denne musikalen får du en e-post med QR-koder senest 7 dager før forestillingen! Vis denne QR-koden på telefonen på teatret og nyt. Send meg en e-post hvis du ønsker å bestille for grupper på 10 personer eller flere.

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

 • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
 • Du trenger ikke å laste ned noen app eller skrive ut billettene. Vis kun QR-koden
 • Garantert autentiske billetter
 • Beste tilgjengelige seter, alltid ved siden av hverandre
 • En dedikert servicedesk: Du kan alltid kontakte meg direkte
 • Betal med kredittkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
 • Hvis du velger fleksibel billett er det mulig å kansellere før datoen for forestillingen.

Kjøp billettene dine til Book of Mormon her

Erics tips: «Hvis du elsker humoren i South Park kommer du til å elske denne musikalen. Hvis ikke, så er det kanskje best å velge en annen musikal. Seriøst. The Book of Mormon er en av de morsomste musikalene – du kommer mest sannsynlig ikke til å kunne slutte å le. Det er mange referanser til amerikansk populærkultur, som gjør det enkelt å kjenne seg igjen. Hvis du ser etter underholdning for en natt, så er dette virkelig showet for deg!»

Informasjon om forestillingen

 • Aldersgrense: Anbefales fra 17 år. Barn under 4 år slipper ikke inn i teateret.
 • Varighet: Omtrent 2 timer og 30 minutter
 • Sted: Eugene O’Neill Theatre, 230 West 49th Street
 • Hjelpemidler: T
 • for å se Eugene O’Neill Theatre-setekartet

Kjøp billettene dine til Book of Mormon her

Har du ikke lyst til å se The Book of Mormon?

Se en mengde av andre Broadway-show her

Kjøp billettene dine til The Book of Mormon her Kjøp billettene dine her

* Den laveste prisen for denne musikalen (blant andre) ligger på ons 3. juli 2024 14:00

* The highest discount for this musical is (among others) found on ons 3. juli 2024 14:00

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt