The Sopranos Tour

Kjøp billetter nå
The Sopranos Tour NY

The Sopranos Tour lar deg fordype deg i verden til Tony Soprano og hans familie. Under denne guidet bussturen passerer du mer enn 40 innspillingssteder fra den kjente serien og du kommer til å lære alt om livet til Sopranfamilien. Sit i Tonys sete på Holsten’s Diner, ta en drink på Bada Bing! og ta et bilde med en skuespiller fra serien, som også vil være guiden din.

Bestill dine billetter til The Sopranos Tour her

Contents

Livet til Sopranos

New York Sopranos tour starter ved hjørnet på 7th Avenue og 39th Street, hvor du møter guiden din foran statuen av en enorm knapp. Guiden er en skuespiller som har hatt en rolle i serien eller spilt som statist, noe som gir deg enda mer kunnskap om The Sopranos. Etter du er på bussen starter turen til New Jersey. Akkurat som i introen til serien, vil du se Manhattans skyline og utgangen av Lincoln-tunnelen. Deretter passerer du steder som Pizza Land, Muffler Man, St. Cecilia’s Parish og Pulaski Skyway-rampen som sees på slutten av hver episode.

The Sopranos Tour - Holstens The Sopranos Tour - Muffler Man

The Sopranos Tour varer i omtrent 4 timer med flere stopp under turen. Du kan besøke den beryktede strippeklubben Satin Dolls (Bada Bing!), som fremdeles er en strippeklubb, i tillegg Holsten’s Diner. I dineren kan du bestille noe å spise og sette deg i en bås hvor den siste scenen ble innspilt.

Erics tips: «jeg anbefaler å se et par episoder av Sopranos før turen, spesielt den siste episoden. Det er lurt å friske opp minnet hvis det er en stund siden du har sett serien. På denne måten er det enklere å gjenkjenne scenene guiden snakker om gjennom turen.»

Praktisk informasjon

Etter bestilling mottar du en kupong som du kan skrive ut å bruke som billetten din. Du kan også vise kupongen via telefonen din som en digital billett.

  • Varighet: omtrent 4 timer
  • Avgansted: Hjørnet på 7th Avenue og 39th Street
  • Avgangstid: 10:00

Bestill dine billetter til The Sopranos Tour her

Sopranos Tour - Bada Bing Sopranos Tour - innsiden

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt