Transport fra Newark til LaGuardia eller fra LaGuardia til Newark

Transfer Fra Newark til LaGuardia eller fra LaGuardia til Newark

LaGuardia ligger i den amerikanske staten New York og Newark ligger i staten New Jersey. Hvis du reiser fra en amerikansk stat til en annen så har flyplass-taxiene rett til å kreve en spesiell avgift for strekninger mellom stater. Det går ingen direkte busser eller tog fra den ene flyplassen til den andre. Det beste alternativet er å forhåndsbestille “car service” (transport med privat bil eller minibuss), noe som er billigere enn å ta en taxi.

Hvordan bestille transport med privat bil eller minibuss (car service)?

Du sparer penger på å forhåndsbestille transport med bil eller minibuss, pluss at det kan spare deg for mye styr og stress med å prøve å ordne det når du ankommer flyplassen.

Når du bestiller dette transportalternativet fra Newark flyplass (EWR) til LaGuardia flyplass (LGA) eller vice versa så må du fylle inn flynummer/detaljer for flyet ditt før du kan gjennomføre bestillingen.

Du kan velge mellom en Sedan for opptil tre passasjerer, en større bil for opptil fem passasjerer, eller en minibuss for opptil ni passasjerer. Det eneste du trenger å gjøre er å vise frem reisekupongen (som du får tilsendt på e-post og kan printe ut) til sjåføren.

Vær oppmerksom på at dette er privat transport mellom flyplassene, dvs. at prisen er det samme uansett hvor mange personer som reiser. Reiser dere med en større gruppe så blir prisen per person billigere.

Alternativer for transport

EWR til LGA / LGA til EWR med en Sedan (opptil tre passasjerer):

Bestill privat transport mellom flyplassene med en Sedan her

EWR til LGA / LGA til EWR med en større bil (opptil fem passasjerer):

Bestill privat transport mellom flyplassene med en større bil her

EWR til LGA / LGA til EWR med en minibuss (opptil ni passasjerer):

Bestill privat transport mellom flyplassene med en minibuss her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt