Transport fra New York Stewart Airport til New York City

Kjøp billetter nå
Transport fra Stewart Airport til New York City

Det finnes et par alternativer for transport fra New York Stewart Airport (SWF) til New York City. Du kan benytte deg av offentlig transport, men dette er en lang reise som kan ta ganske lang tid. Du kan ta buss og tog til Manhattan og derfra bytte til subway, taxi eller buss for å komme deg helt frem til hotellet ditt. Et annet alternativ er å praie en taxi på Stewart. Kjøreturen varer omtrent 90 minutter, så dette blir raskt veldig dyrt.

For øyeblikket er det ingen internasjonale fly som lander på Stewart lufthavn

Transport fra Stewart Airport til New York City

Selv vil jeg heller anbefale å bestille transport med privat bil og sjåfør, eller ta Stewart Airport Express som kan kjøpes på stedet. Hvis du helst vil ha alt booket på forhånd, eller ikke har lyst til å dele bil, er det beste alternativet for deg å forhåndsbestille biltransport. Dette er mye billigere enn taxi, og du får vite totalsummen i forveien. Du kan benytte deg av denne tjenesten for enhver destinasjon, også til New Jersey, Queens, Brooklyn eller The Bronx.

Forhåndsbestill transport til New York City her

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt