Transport fra New York Stewart Airport til New York City

Kjøp billetter nå
Transport fra Stewart Airport til New York City

Det finnes et par alternativer for transport fra New York Stewart Airport (SWF) til New York City. Du kan benytte deg av offentlig transport, men dette er en lang reise som kan ta ganske lang tid. Du kan ta buss og tog til Manhattan og derfra bytte til subway, taxi eller buss for å komme deg helt frem til hotellet ditt. Et annet alternativ er å praie en taxi på Stewart. Kjøreturen varer omtrent 90 minutter, så dette blir raskt veldig dyrt.

Selv vil jeg heller anbefale å bestille transport med privat bil og sjåfør, eller ta Stewart Airport Express som kan kjøpes på stedet. Hvis du helst vil ha alt booket på forhånd, eller ikke har lyst til å dele bil, er det beste alternativet for deg å forhåndsbestille biltransport. Dette er mye billigere enn taxi, og du får vite totalsummen i forveien. Du kan benytte deg av denne tjenesten for enhver destinasjon, også til New Jersey, Queens, Brooklyn eller The Bronx.

For øyeblikket er det ingen internasjonale fly som lander på Stewart lufthavn

Forhåndsbestill transport til New York City her

Bestill transport ved å følge stegene nedenfor

  1. Fyll inn dato, antall passasjerer og det tidspunktet du ønsker å bli hentet (velg et tidspunkt omtrent en time etter at flyet ditt har landet).
  2. Fyll inn adressen til Stewart Airport: New York State, New Windsor NY, 1180, 1st Street, 12553.
  3. Fyll inn hotell eller privatadresse.
  4. Velg hvilken bil du ønsker.
  5. Fyll inn kontaktinformasjon og velg betalingsmåte. Hvis du velger «cash» alternativet så betyr dette at du betaler sjåføren i kontanter. Hvis du velger å betale i forveien så betaler du hele summen, inkludert toll og tips.
  6. Fyll inn telefonnummeret ditt og pass på at du fyller det inn en gang til under «Special Requests» Denne gangen skriver du telefonnummeret ditt på den internasjonale måten. Begynn med landskoden din (0047) etterfulgt av telefonnummeret ditt. Eksempel: «Hello, my phone number is 0047 XX XX XX XX». Under «Special Requests» burde du også skrive at du ønsker å bli hentet på Stewart Airport og fly-informasjon (flight number og tid for ankomst).
  7. Bekreft bestillingen din og sjekk at du har mottatt en bekreftelse på e-post.

Glem ikke å bestille transport tilbake igjen til Stewart Airport

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter