TSX Broadway

TSX Broadway

TSX Broadway er en skyskraper på Times Square som huser butikker, et hotell samt Palace Theatre, et av Times Squares eldste teatre. Unike TSX Times Square er på hele 46 etasjer og ligger mellom 46th og 47th Street, på motsatt side av de berømte røde trappene. Videre har dette underholdningskomplekset den største terrassen utendørs på Times Square samt et unikt lokale innendørs og utendørs for forestillinger.

TSH Broadway åpner for fullt i 2024

Contents

TSX Broadway

De første etasjene på TSX Broadway er fulle av butikker som du kan besøke direkte på Times Square. Over butikkene ligger «Entertainment Stage», og bak den, det historiske Palace Theater. Hele bygningen er dekket med skjermer som viser de største annonsene på Times Square. Men mer enn det, du kan også vises på den store reklametavlen! Ved å bruke TSX-appen kan du laste opp en 15-sekunders video og få den vist på skjermen. Dette kan gjøres for så lite som $ 40, med priser som varierer etter tid og etterspørsel.

Det er også mulig å spise på TSX Broadway’s Entertainment House, som også er hjemmet til Times Squares største utendørsterrasse. Etasjene over Entertainment House består av hotell.

Teatre på TSX Broadway

TSX Broadway har to teatre: over 100 år gamle Palace Theatre samt Entertainment Stage. Under konstruksjonen ble det gamle Palace Theatre løftet tre etasjer og ni meter. Interiøret i teatret, samt lobbyen og backstage-området, ble også pusset opp. Dette gjør at Broadway-show kan fremføres her!

På den andre siden av Palace Theatre ligger Entertainment Stage. Plassen, som er hele ni meter høy, kan også brukes til forestillinger. Med 150 sitteplasser skaper teatret en veldig intim atmosfære. Det som gjør det imponerende er at teatret kan bli synlig for hele Times Square med sine automatiske store dører. Dette lar varemerker lage unike annonser.

TSX Broadway - Teater

Tempo By Hilton New York Times Square

SX Broadway Hotel består av mer enn 700 rom, med gulv-til-tak-vinduer. Fra Tempo By Hilton New York Times Square får du en flott utsikt over New Yorks eller Times Squares gater. Du befinner deg på «The Crossroads of the World» så snart du forlater hotellet. Utendørsterrassen har også utsikt over Times Square.

Bestill rom på Tempo By Hilton New York Times Square her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt