UGG Stores i New York

UGG Store i New York

Mange ønsker å besøke en av de populære Ugg Stores i New York i løpet av storbyturen. Det finnes flere UGG Stores på Manhattan; en flagship-butikk og noen mindre concept-butikker. Flagship-butikken på Fifth Avenue og concept-butikken i SoHo er definitivt verdt å besøke. Flagship-butikken har et veldig stort utvalg, men butikken er veldig travel. Concept-butikken i SoHo er mindre folksom. Denne butikken har et mindre utvalg av varer og noen færre størrelser tilgjengelige enn det som finnes i flagship-butikken, men de har fortsatt en flott kolleksjon og unike UGGs som du ikke kan finne noe annet sted. Prisene er ikke veldig forskjellige fra prisene i andre butikker som selger UGGs.

Contents

UGG Stores i New York

Du finner UGG Stores på flere steder på Manhattan:

Flagship Store

  • 530 Fifth Avenue (mellom E 44th Street og E 45th Street)

Concept Stores

  • SoHo: 79 Mercer Street (mellom Broome og Spring Street)
  • Midtown: UGG på Macy’s Herald Square (151 West 34th Street)
Erics tips: Hvis du er på utkikk etter gode tilbud og noen skikkelige røverkjøp, da burde du definitivt vurdere å tilbringe en dag på Woodbury Common. Dette er en av verdens største samlinger av outlet-butikker på ett og samme sted. Det finnes også en UGG Store på Woodbury.

UGG Store i New York - Concept Store

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt