UGG Stores i New York

UGG Store i New York

Mange ønsker å besøke en av de populære Ugg Stores i New York i løpet av storbyturen. Det finnes flere UGG Stores på Manhattan; en flagship-butikk og noen mindre concept-butikker. Flagship-butikken på Fifth Avenue og concept-butikken i SoHo er definitivt verdt å besøke. Flagship-butikken har et veldig stort utvalg, men butikken er veldig travel. Concept-butikken i SoHo er mindre folksom. Denne butikken har et mindre utvalg av varer og noen færre størrelser tilgjengelige enn det som finnes i flagship-butikken, men de har fortsatt en flott kolleksjon og unike UGGs som du ikke kan finne noe annet sted. Prisene er ikke veldig forskjellige fra prisene i andre butikker som selger UGGs.

Contents

UGG Stores i New York

Du finner UGG Stores på flere steder på Manhattan:

UGG NYC Flagship Store

UGGs flaggskipbutikk ligger på Fifth Avenue. Som den største butikken kan de skryte av en svært stor kolleksjon. Butikken kan imidlertid bli folksomt.

  • Flaggskipsbutikken: 530 Fifth Avenue (mellom E 44th Street og E 45th Street)

UGG Concept Stores

De mindre konseptbutikkene er mindre travle. Butikkene tilbyr en mindre kolleksjon og færre størrelser enn flaggskipsbutikken, men sortimentet er likevel interessant med unike UGGs som du ikke finner andre steder.

  • SoHo-butikken: 79 Mercer Street (mellom Broome og Spring Street)
  • Midtown-butikken: UGG på Macy’s Herald Square (151 West 34th Street)
  • Downtown-butikken: Westfield Shopping Mall (185 Greenwich Street)
Erics tips: «Hvis du er på utkikk etter gode tilbud og noen skikkelige røverkjøp, da burde du definitivt vurdere å tilbringe en dag på Woodbury Common. Dette er en av verdens største samlinger av outlet-butikker på ett og samme sted. Det finnes også en UGG Store på Woodbury.»

UGG Store i New York - Concept Store

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt