Utelivet i Uptown og Downtown New York

Utelivet i Uptown og Downtown New York

Utelivet i både Uptown og Downtown New York har mye å by på for at du skal kunne få en super tur på byen. Noen ønsker kanskje å slappe av i en lounge etter middag, mens andre ønsker å danse hele natten lang i en av byens mange nattklubber. Med så mange muligheter finnes det noe for enhver, men hvor burde du gå? Nedenfor har jeg listet noen alternativ til barer og lounges som jeg synes at er hyggelige og gode steder å dra til.

Uptown

Ascent Lounge

Ascent Lounge er en flott lounge, men er ikke et sted for å danse. Denne eksklusive loungen ligger i 4. etasje på Time Warner Center. Her finner du komfortable sofaer i en bar hvor stemningen er på topp. Det finnes mange romantiske hjørner, og ved vinduet får du en flott utsikt utover Central Park.

Kleskode: Business casual (pent kledd)

Empire Hotel

Empire Hotel har en rooftop-bar. Gå gjennom lobbyen til Empire Hotel og ta heisen opp til toppetasjen. Her finner du en et flott utendørsareale hvor du slappe av eller danse, eller så kan du lene deg godt tilbake i en av sofaene innendørs.

Kleskode: Business casual (pent kledd)

Utelivet i Uptown og Downtown New YorkAscent Lounge

Downtown

The Roof – PUBLIC Hotel

Denne New York Rooftop-baren kan besøkes ved å ta heisan bak de imponerende rulletrappene når man ankommer PUBLIC Hotel. Fra taken har du en flott utsikt over de omkringliggende nabolagene. Det finnes både et innendørs og utendørs område her, så du kan nyte en drink og musikken fra DJ-en under alle værforhold.

The DL

The DL får navnet sitt fra beliggenheten: på hjørnet av Delancey og Ludlow Street på Lower East Side. Denne populære rooftop-baren består av flere etasjer, inkludert en lounge og restaurant. The DL er også en plass å dra for en helaften ute: først kan du nyte en middag i atmosfæriske Dinner on Ludlow restauranten, for å så ta turen opp til rooftop-baren for en drink med en vakker utsikt over Downtown Manhattan.

Beauty & Essex

Inngangen til speakeasy-baren Beauty & Essex er gjemt bak en Vintage Pantelåner. Ikke bli skremt av den støvete inngangen, bare gå gjennom døren bak i butikken. Plassen du kommer til er av en helt annen stil: glitter og glamour! Ved Beauty & Essex kan du nyte en meny eller à la carte til en rimelig pris, inkludert veganske og glutenfrie alternativer. Her kan kan du til og med nyte drinker på en kveld ute i New York.

Utelivet i Uptown og Downtown New York Beauty Essex

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter