Valentines-cruise med middag i New York 2024

Valentines-cruise med middag i New York

Å ta med partneren din til New York i februar er en unik opplevelse. Spander et valentines-cruise på din utvalgte på Valentine’s Day og gjør dagen ekstra spesiell. Nyt en herlig middag med Manhattans opplyste skyline i bakgrunnen; helt perfekt for å imponere følget ditt! Tilbring din romantiske kveld mens du smaker på fine viner, gir din kjære en klem på dekket og lytter til romantiske ballader. Det finnes også en DJ i tilfellet du ønsker å slippe deg løs på dansegulvet.

 

Billetter for 2024 er ikke tilgjengelig enda
Ønsker du å få beskjed så fort billetter er ute for salg? Send meg en e-post på eric@newyork.no og jeg sender deg en e-post så fort billettene er ute for salg.

Contents

Valentine’s Day Middagscruise

Dette cruiset er det perfekte valget for dere som vil ha en romantisk kveld i byen på Valentine’s Day i New York. Om bord får du en rose og et glass med bobler: ingen bedre måte å starte daten på! Nyt en 3-retters middag middag og dans med til musikken fra DJ-en. I løpet av kvelden cruiser båten langs Hudson-elva og East River, slik at du får en fantastisk utsikt over Manhattans skyline. Romantikk er garantert!

Praktisk informasjon

Etter kjøp, mottar du en kupong som du kan printe ut og bruke som billetten din for båtturen, eller vise den frem på smarttelefonen din som en mobilbillett.

  • Varighet: 3 timer
  • Avgangstid: kl. 19:00 (boarding kl. 18:30)
  • Avgangssted: Pier 40
  • Aldersgrense: alle aldre, 21 år for alkoholservering. Ta med gyldig legitimasjon (pass)

Kjøp billetter for Valentine’s Day Middagscruise på en yacht her
Billetter er ikke tilgjengelig ennå

Valentine’s Middagscruise med buffet

Nyt fantastisk utsikt over skylinen, Frihetsgudinnen og Brooklyn Bridge under dette middagscruiset med buffet på Valentine’s. Mens du nyter skylinen får du smake på en rekke retter fra buffeen, for eksempel stekt svinekam, bakt tilapia og penne rigate. Etter middagen kan du gå opp til salongen på øvre dekk, hvor du vil få en enda bedre utsikt over havnen i New York mens du danser med til lyden av DJ-en ombord.

Praktisk informasjon

  • Varighet: 3 timer
  • Avgangstid: kl. 19:00
  • Avgangssted: Pier 36
  • Aldersgrense: alle aldre, 21 år for alkoholservering. Ta med gyldig legitimasjon (pass)

Bestill Valentine’s Middagscruise med buffet her
Billetter er ikke tilgjengelig ennå

Andre romantiske cruise

Dagen før Valentines Day kan du ta turen med et luksuriøst middagscruise på en av mine favorittbåter, Bateaux. Premier Lunch Cruise er også tilgjengelig.

Valentines-cruise med middag i New York - Bord Valentines-cruise med middag i New York - Frihetsgudinnen

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt