Valentines-cruise med middag i New York 2021

Kjøp billetter nå
Valentines-cruise med middag i New York

Å ta med partneren din til New York i februar er en unik opplevelse. Spander et valentines-cruise på din utvalgte på Valentine’s Day og gjør dagen ekstra spesiell. Nyt en herlig middag med Manhattans opplyste skyline i bakgrunnen; helt perfekt for å imponere følget ditt! Tilbring din romantiske kveld mens du smaker på fine viner, gir din kjære en klem på dekket og lytter til romantiske ballader. Det finnes også en DJ i tilfellet du ønsker å slippe deg løs på dansegulvet.

Billetter for 2021 er ikke tilgjengelige enda
Vil du motta en e-post straks billettene er tilgjengelige? Send meg en e-post på [email protected] så gir jeg deg beskjed straks billettene er lagt ut.

Valentine’s Day Middagscruise på en yacht

Dette cruiset er det perfekte valget for dere som vil ha en romantisk kveld i byen på Valentine’s Day i New York. Om bord på yachten får du et glass med bobler med på kjøpet og dagen din kan offisielt begynne. I løpet av kvelden cruiser båten langs Hudson-elva og East River, slik at du får en fantastisk utsikt over Manhattans skyline. Romantikk er garantert!

Praktisk informasjon

Etter kjøp, mottar du en kupong som du kan printe ut og bruke som billetten din for båtturen, eller vise den frem på smarttelefonen din som en mobilbillett.

  • Varighet: 3 timer
  • Avgangstid: kl. 19:00 (ombordstigning starter kl. 18:30)
  • Avgangssted: Pier 40
  • Kleskode: cocktailantrekk

Kjøp billetter for Valentine’s Day Middagscruise på en yacht her

Bateaux Valentines-cruise med middag

Tilbring valentinskvelden din om bord på min yndlingsbåt, Bateaux! Valentinsdagen er den perfekte anledningen for et romantisk middagscruise på denne båten, som med sine panoramavinduer gir deg en vakker utsikt over Manhattans opplyste skyline. Nyt et treretters måltid, skål i Champagne og motta en romantisk rose. Det er mulig å oppgradere, slik at du for eksempel får reservert et bord ved et vindu.

Praktisk informasjon

  • Varighet: 3 timer
  • Avgangstid: kl. 19:00
  • Avgangssted: Chelsea Piers
  • Kleskode: Skjorter for menn (helst med dressjakke). For kvinner anbefales pyntet til casual antrekk. Mørke eller pyntede jeans aksepteres. Ingen casual jeans, t-skjorter, kortebukser, joggesko eller flippflopper.
  • Aldersgrense: Barn under 6 år er ikke tillatt på dette cruiset. Barn betaler full pris.

Bestill Bateaux Valentines-cruise med middag her
Valentines-cruise med middag i New York - Bord Valentines-cruise med middag i New York - Frihetsgudinnen

Valentines-cruise med Circle Line Harbor Lights

Dette er ikke et middagscruise, så derfor er det et mer budsjettvennlig alternativ for Valentine’s Day. Forsyn deg med musserende vin fra åpen bar mens du beundrer Manhattans skyline etter mørkets fall. Med på kjøpet får du en ekse med jordbær, som er dekket av sjokolade, samt småkaker og en brownie, så romantikk kan nesten garanteres!

Kjøp billetter til Valentines-cruise med Circle Line Harbor Lights her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter