Valentine’s Day i New York 2025

Valentine’s Day i New York

Skal du og din kjære feire Valentine’s Day i New York? Da er dere garantert en romantisk tid sammen i storbyen! Valentine’s Day er kjærlighetens dag, og den feires årlig på den 14. Februar. Valentine’s Day er en viktig dag i USA, og allerede tidlig på nyåret kan du se de første tegnene til Valentine’s Day rundt omkring i butikkene. New Yorks innbyggere tar dagen på alvor og feirer den entusiastisk; alle butikker og utstillingsvinduer blir dekorert og pyntet med Valentine’s Day som tema.

Billetter for 2022 er ikke tilgjengelig enda
Ønsker du å motta en e-post så snart billettene er tilgjengelige? Send en e-post til eric@newyork.no så gir jeg deg beskjed samme dag som billettene blir lagt ut for salg!

Hva kan man gjøre på Valentine’s Day i New York?

På dagtid kan du dra på sightseeing eller ta en spasertur gjennom Central Park; kanskje du til og med har lyst til å fri til din kjære på Bethesda Terrace, eller på den berømte broen (The Bow Bridge). Det blir vel ikke mer romantisk enn det?

Selv på New Yorks mest hektiske sted, Times Square, feires Valentine’s Day med stort engasjement. Kanskje ender du opp med å si «ja» til din kjære midt i Times Square? Hvert år velges det ut en designer eller kunstner som lager et kunstverk dedikert til kjærlighet, plassert på Times Square.

For et virkelig spesielt opphold på Valentine’s Day burde du bestille rom på et romantisk hotell i New York.

Erics tips: «Har du lyst til å gjøre noe ekstra spesielt på Valentine’s Day i New York? Kjøp blomster på nett og få dem levert til hotellrommet ditt! Sørg for at du bestiller i god tid i forveien, og vær forberedt på at blomster i New York kan være dyrt. Du kan bestille blomster her

Valentines Day i New York - Romantisk atmosfære Valentines Day i New York - En kveld ute

Valentines-cruise med middag

På kveldstid kan du nyte en herlig middag ombord på et Valentine’s Day Cruise, mens du seiler forbi Manhattans skyline. Det blir garantert en romantisk kveld ombord på denne spesielle båtturen med en deilig middag.

Erics tips: «Jeg ville heller bestilt et middagscruise enn å gå på restaurant. Under cruiset får du en fantastisk romantisk atmosfære på grunn av utsikten over skyline og byens lys. Det er virkelig noe helt spesielt.»

Middag på Valentine’s Day

Det er mange måter å feire valentinsdagen på, men de fleste velger å spise en romantisk middag på en restaurant i New York. Disse vil være fint innredet for å skape den rette stemningen. De fleste restaurantene kommer til å være fullbooket, så jeg anbefaler å bestille på forhånd. For eksempel:

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt