West Side Story Broadway Tickets

West Side Story Broadway Tickets

West Side Story Broadway tickets kan enkelt bestilles på nett. Jeg anbefaler at du kjøper teaterbilletter før du drar til New York for å spare tid og penger. Den nye utgaven av West Side Story er regissert av den belgiske Tony-vinneren Ivo Van Hove, og koreografert av Teresa De Keersmaeker, også belgisk. Den siste utgaven av denne 1957-klassikeren, nå i Broadway-teateret, er definitivt verdt et besøk hvis du er i New York. Romantikken mellom Maria og Tony, fra de to rivaliserende gjengene, er mer relevant enn noensinne!

Beklager, dette showet har avsluttet. 

Se en mengde av andre Broadway-show her

New Yorks Romeo og Julie

West Side Story finner sted på Upper West Side i New York, på 50-tallet, og kalles derfor ofte for New Yorks Romeo og Julie. Denne klassiske fortellingen blir holdt i live i nyutgaven, hvor du på nytt blir introdusert for de rivaliserende gjengene, Jets og Sharks, som er i krig med hverandre på grunn av de ulike etniske bakgrunnene. Midt oppi alt dette blomstrer den umulige romantikken mellom puertoricanske Maria, søsteren til Sharks-lederen, og Tony, som er medlem av den hvite Jets-gjengen.

West Side Story på Broadway Tickets - Standoff West Side Story på Broadway Tickets - kjærlighet

West Side Story for en ny generasjon

Musikalen byr på mange velkjente musikalske innslag, som «Tonight», «America» og «I Feel Pretty». Sangen, som er skrevet av Leonard Bernstein, Arthur Laurents og Stephen Sondheim, er klare for en ny generasjon! At de kjente dansenumrene av Jerome Robbins erstattes av en ny koreografi, har ikke vært tillatt i USA før nå. Dette betyr ikke at dansen ikke spiller en sentral rolle, tvert imot! Enda en grunn til å bli overrasket av den moderne utgaven av West Side Story.

West Side Story på Broadway Tickets - Dans West Side Story på Broadway Tickets - kamp mellom familiene

Hvordan kjøpe West Side Story Broadway tickets?

Billettene til West Side Story fra NewYork.no er 100 % ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at ordren din har gått gjennom, vil du motta en bekreftelse per e-post umiddelbart. For denne musikalen får du en e-post med QR-koder senest 7 dager før forestillingen! Vis denne QR-koden på telefonen på teatret og nyt. Send meg en e-post hvis du ønsker å bestille for grupper på 10 personer eller flere.

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

  • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
  • Du trenger ikke å laste ned noen app eller skrive ut billettene. Vis kun QR-koden
  • Garantert autentiske billetter
  • Beste tilgjengelige seter, alltid ved siden av hverandre
  • En dedikert servicedesk: Du kan alltid kontakte meg direkte
  • Betal med kredittkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
  • Hvis du velger fleksibel billett er det mulig å kansellere før datoen for forestillingen.

Informasjon om forestillingen

  • Aldersgrense: Barn under 4 år er ikke tillatt på teateret
  • Sted: Broadway Theatre, 1681 Broadway
  • Klikk her for å se Broadway Theatre-setekartet
Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt