Westfield World Trade Center Shopping Mall i New York

Westfield World Trade Center Shopping Mall i New York

Westfield World Trade Center i New York er Manhattans største kjøpesenter. For de som er interessert i shopping så er dette definitivt et bra sted å besøke. Kjøpesenteret ligger i Financial District, mellom bygningene til det nye World Trade Center. Her finnes det også et stort knutepunkt for offentlig transport, nemlig World Trade Center Transportation, med sitt velkjente landemerke «Oculus». Kjøpesenteret består av hele 34 000 m2 og inneholder rundt 60 butikker. Et paradis for enhver shopping-entusiast!

Contents

Butikker i Westfield World Trade Center

Mange av de største kjedene er representert på dette kjøpesenter, blant annet Apple Store og mange klesbutikker slik som Banana Republic, H&M og Hugo Boss. For de som er på utkikk etter kosmetikk så er Sephora å anbefale, og det er en Duane Reade by Walgreens her. Hvis du ønsker å finne rimeligere shipping, ta turen til Empire Outlets i nærheten hvor du kan finne designklær til outlet-priser.

Westfield World Trade Center Shopping Mall i New York - Shopping Westfield World Trade Center Shopping Mall i New York - Butikker

Mat og drikke i løpet av shoppingrunden

Etter all shoppingen kommer du garantert til å bli sulten. Det er ikke noe problem, på Westfield World Trade Center finnes det massevis av spisesteder med et stort utvalg av forskjellig mat og drikke. Selvfølgelig finnes det også Starbucks og Dunkin’ Donuts på dette typiske amerikanske kjøpesenteret. Foretrekker du heller noe sunt? Gå innom Joe & the Juice for fersk juice eller en smoothie. Du trenger ikke engang å forlate kjøpesenteret hvis du blir sugen på en av byens beste hamburgere; Shake Shack har nemlig en restaurant i Fulton Center Towers. Er du usikker på hva du vil spise? Ta turen til Gansevoort Liberty Market for en rekke forskjellige alternativer. Har du planlagt å dra på en Broadway-musikal etter all shoppingen? Spis middag før forestillingen på en av de mange restaurantene i Eataly. Dette italienske markedet har åpnet opp sin andre lokasjon i New York her på dette kjøpesenteret.

Westfield World Trade Center Shopping Mall i New York - Oculus Westfield World Trade Center Shopping Mall i New York - Arkitektur

Praktisk informasjon

  • Åpningstider:
    • mandag – lørdag: kl. 10:00 – 19:00
    • søndag: kl. 11:00 – 18:00
    • Noen butikker og restauranter har andre åpningstider
  • Beliggenhet: 185 Greenwich Street, i nærheten av One World Trade Center

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt