Wicked Broadway tickets

Wicked on Broadway Tickets

Kjøp billettene dine her

Bestill Wicked på Broadway tickets før du reiser til New York. Det er enkelt å kjøpe billett på nett, noe som sparer deg både tid og penger. Musikalen Wicked er en favoritt på Broadway som har satt rekorder i billettsalg og vunnet mange priser. Forestillingen holdes på Gershwin Theatre og handler om hvordan «the Wicked Witch of the West» ble så ond. Det viser seg nemlig at dette ikke alltid var tilfellet.

Kjøp billettene dine til Wicked her

Eksklusivt: Velg alternativet for «Fleksibel billett» ved bestilling og du kan avbestille eller endre bestillingen opptil 72 timer før forestillingen!

Contents

Finn billettene dine

Betal trygt og enkelt med:
PayPal MasterCard VISA AMEX ApplePay

The Wicked Witch of the West

Musikalen er både en forgjenger og en oppfølger til «The Wizard of Oz», som betyr at den starter før Dorothy ankommer og fortsetter etter hennes ankomst. Dorothy selv er derimot bare en skygge i musikalen og bare referert til ved hennes røde sko… som hun visstnok stjal. Hovedpersonene i forestillingen er Glinda og Elphaba, som begge studerer magi på Shiz University.

Glinda er en selvopptatt og populær blondine, mens Elphaba er intelligent, men utstøtt, og ser litt annerledes ut enn de andre. Til tross for sine forskjeller (og tidligere avsky) blir Glinda og Elphaba romkamerater samt gode venninner. Musikalen følger opp- og nedturene rundt vennskapet deres – blant annet å forelske seg i samme fyr! Men er det dette som forvandler Elphaba til «the Wicked Witch of the West»?

Wicked Broadway Tickets - Glinda Wicked Broadway Tickets - Scenen

Flyvende aper og trollmannen fra Oz

Det er flere grunner til at Wicked har blitt så populær og blitt spilt på Broadway i lang tid. Når Glinda synger om hvor tøft det er å være populær kan du ikke la være å ville synge med til den fengende melodien og teksten. Slike sanger er det mange av i denne musikalen! Kostymene er virkelig spektakulære, og det er ikke rart at musikalen vant en Tony Award i 2004 for beste kostymedesign. Kombinasjonen av flott kostymedesign og scenedesign er det som virkelig gir liv til landet Oz, Emerald City og ikke minst de flyvende apene!

Sangene er fengende og gjennom hele musikalen heier du på både den gode og den onde heksen, ettersom de har hver sin sjarm. Jeg anbefaler absolutt å se Wicked eller et av de mange andre Broadway showene når du er i New York! Det er veldig underholdende å dra på en forestilling.

Wicked Broadway Tickets - Elphaba og cast Wicked Broadway Tickets - Elphaba

Hvordan kjøpe Wicked Broadway tickets?

Billettene til Wicked fra NewYork.no er 100 % ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at ordren din har gått gjennom, vil du motta en bekreftelse per e-post umiddelbart. For denne musikalen får du en e-post med QR-koder senest 7 dager før forestillingen! Vis denne QR-koden på telefonen på teatret og nyt. Send meg en e-post hvis du ønsker å bestille for grupper på 10 personer eller flere.

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

 • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
 • Du trenger ikke å laste ned noen app eller skrive ut billettene. Vis kun QR-koden
 • Garantert autentiske billetter
 • Beste tilgjengelige seter, alltid ved siden av hverandre
 • En dedikert servicedesk: Du kan alltid kontakte meg direkte
 • Betal med kredittkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
 • Hvis du velger fleksibel billett er det mulig å kansellere før datoen for forestillingen.

Kjøp billettene dine til Wicked her

Erics tips: «Wicked er en inspirerende musikal som tar deg med til «the wonderful land of Oz». Inkludert (men ikke begrenset til!): Flygende aper, storslåtte trollmenn, magi og selvfølgelig den store «’Wicked’ Witch of the West». Det er en historie om vennskap, popularitet og kjærlighet pakket inn i vakker dekor, kostymer og stunt.»

Informasjon om forestillingen

 • Aldersgrense: Anbefales fra 8 år. Barn under 5 år slipper ikke inn i teateret.
 • Varighet: Omtrent 2 timer og 45 minutter
 • Sted: Gershwin Theatre, 222 West 51st Street
 • Hjelpemidler:  T
 • for å se Gershwin Theatre-setekartet

Kjøp billettene dine til Wicked her

Har du ikke lyst til å se Wicked?

Se en mengde av andre Broadway-show her

Kjøp billettene dine til Wicked her Kjøp billettene dine her

* Den laveste prisen for denne musikalen (blant andre) ligger på tir 23. april 2024 19:00

* The highest discount for this musical is (among others) found on tir 23. april 2024 19:00

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt