Wicked Broadway tickets

Wicked Broadway tickets

Kjøp billettene dine her

Bestill Wicked på Broadway tickets før du reiser til New York. Det er enkelt å kjøpe billett på nett, noe som sparer deg både tid og penger. Musikalen Wicked er en favoritt på Broadway som har satt rekorder i billettsalg og vunnet mange priser. Forestillingen holdes på Gershwin Theatre og handler om hvordan ‘the Wicked Witch of the West’ ble så ond. Det viser seg nemlig at dette ikke alltid var tilfellet. Sangene er fengende og gjennom hele musikalen heier du på både den gode og den onde heksen, ettersom de har hver sin sjarm. Jeg anbefaler absolutt å se Wicked eller et av de mange andre Broadway showene når du er i New York! Det er veldig underholdende å dra på en forestilling.

Kjøp billettene dine til Wicked her

Kjøp billetter til Wicked nå, uten serviceavgift og med gratis henting av billettene på teateret!

The Wicked Witch of the West

Musikalen er både en forgjenger og en oppfølger til “The Wizard of Oz”, som betyr at den starter før Dorothy ankommer og fortsetter etter hennes ankomst. Dorothy selv er derimot bare en skygge i musikalen og bare referert til ved hennes røde sko… som hun visstnok stjal. Hovedpersonene i forestillingen er Glinda og Elphaba, som begge studerer magi på Shiz University. Glinda er en selvopptatt og populær blondine, mens Elphaba er intelligent, men utstøtt, og ser litt annerledes ut enn de andre. Til tross for sine forskjeller (og tidligere avsky) blir Glinda og Elphaba romkamerater samt gode venninner. Musikalen følger opp- og nedturene rundt vennskapet deres – blant annet å forelske seg i samme fyr! Men er det dette som forvandler Elphaba til ‘the Wicked Witch of the West’?

Wicked Broadway tickets - Glinda Wicked Broadway tickets - Heksene

Flyvende aper og trollmannen fra Oz

Det er flere grunner til at Wicked har blitt så populær og blitt spilt på Broadway i lang tid. Når Glinda synger om hvor tøft det er å være populær kan du ikke la være å ville synge med til den fengende melodien og teksten. Slike sanger er det mange av i denne musikalen! Kostymene er virkelig spektakulære, og det er ikke rart at musikalen vant en Tony Award i 2004 for beste kostymedesign. Kombinasjonen av flott kostymedesign og scenedesign er det som virkelig gir liv til landet Oz, Emerald City og ikke minst de flyvende apene!

Wicked Broadway tickets - Poster Wicked Broadway tickets - Elphaba

Hvordan kjøpe Wicked Broadway tickets?

Billettene til Wicked fra NewYork.no er 100 % ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at du ordren din har gått gjennom, vil du motta en bekreftelse per e-post med den offisielle kupongen. Kupongen inneholder all den informasjonen du trenger. På dagen forestillingen finner sted, venter billettene på deg i teaterets billettluke. Du kan hente dem inntil 30 minutter før forestillingen. Du behøver gyldig legitimasjon (passet ditt) for å kunne hente billettene.

Setene blir tildelt av teateret, derfor får du ikke vite hvilket setenummer du blir tildelt når bestiller. Setenummer vil være tydelig merket på selve billetten (som du får når du bytter inn kupongen). For bestilling opp til 4 personer er du garantert seter ved siden av hverandre. For større grupper vil teateret gjøre så godt de kan for å få det til.

Kjøp billettene dine til Wicked her

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

 • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
 • Du garanteres de beste tilgjengelige setene på tidspunktet du bestiller
 • En dedikert hjelpedesk på norsk: du kan alltid kontakte meg på e-post eller WhatsApp
 • Pålitelig, sikkert og raskt
 • Trygg betaling med kredittkort eller PayPal
 • Hvis du har en fleksibel billett kan du kansellere opptil 10 dager før dagen for showet.

Send meg en e-post på [email protected] hvis du ønsker å bestille for grupper på 15 personer eller flere.

Erics tips: Musikalen tar sted i det vidunderlige landet Oz, hvor dyr kan snakke og magi kan bli lært. Forestillingen har en god del referanser til “The Wizard of Oz”, så hvis du har lest boken eller sett filmen så vil musikalen være enklere å forstå. Dette er også en grunn til at jeg ikke vil anbefale denne musikalen for barn under 8 år. En annen grunn er fordi det er noe vold og sterkt språk. Wicked er en litt jentete musikal, med temaer som makeovers, popularitet og gutter. Hvis du har en tenåringsdatter er denne musikalen midt i blinken for henne!

Informasjon om forestillingen

 • Varighet: Omtrent 2 timer og 30 minutter
 • Sted: Gershwin Theatre, 222 West 51st Street
 • Klikk her for å se Gershwin Theatre-setekartet

Kjøp billettene dine til Wicked her

Har du ikke lyst til å se Wicked?

Se en mengde av andre Broadway-show her

Kommende forestillinger

 • tir 10. desember 2019 - 19:00 - Wicked - Gershwin Theatre
 • ons 11. desember 2019 - 19:00 - Wicked - Gershwin Theatre
 • tor 12. desember 2019 - 19:00 - Wicked - Gershwin Theatre
 • fre 13. desember 2019 - 20:00 - Wicked - Gershwin Theatre
 • lør 14. desember 2019 - 14:00 - Wicked - Gershwin Theatre
 • lør 14. desember 2019 - 20:00 - Wicked - Gershwin Theatre
 • søn 15. desember 2019 - 14:00 - Wicked - Gershwin Theatre
 • søn 15. desember 2019 - 19:00 - Wicked - Gershwin Theatre
 • man 16. desember 2019 - 19:00 - Wicked - Gershwin Theatre
 • tir 17. desember 2019 - 19:00 - Wicked - Gershwin Theatre

Kjøp billettene dine til Wicked herKjøp billettene dine her

* Den laveste prisen for denne musikalen (blant andre) ligger på tir 10. desember 2019 19:00

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter